IT Service Continuity Manager/beredskabsmanager til Koncern IT i Forsvarsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Brænder du for it-beredskab og for at være med til at sikre it til Forsvarsministeriets opgaveløsning under alle forhold som terror, naturkatastrofer og pandemi?

Koncern it har en udfordrende og alsidig stilling klar, hvor du arbejder tæt sammen med ledelsen, og hvor du byder ind med dine kompetencer og erfaringer med beredskab, sikkerhed, it-driftsprocesser samt gode samarbejdsevner.

Om os

Koncern IT er en højt specialiseret it-arbejdsplads, der har ansvaret for drift, vedligeholdelse og udvikling af it-løsninger/-systemer til vores kunder i Forsvarsministeriets koncern.

Netop nu gennemføres også en gennemgribende it-modernisering, hvor vi er ved at implementere en helt ny strategi, der bl.a. byder på konsolidering af systemer i hele koncernen, ny teknologi, etableringen af nye datacentre og en helt ny organisation i rammen af Program It-konsolidering og transformation (PIT).

Stillingen er placeret i Koordinationsafdelingens Styringssektion, der støtter Koncern IT’s ledelse med overordnet styring af Koncern IT’s produktion af it-systemer/-services. Vores mål er at have en velfungerende tværgående styring, hvor drift, vedligeholdelse, udvikling og implementering af løsninger sker gennem en styret og effektivt proces i tæt samarbejde med vores kunder. Sektionen består en leder og 8 medarbejdere.

Vi søger derfor konstant at optimere etablerede arbejdsprocesser og governance. Som eksempel er vi netop i gang med en opdatering af beredskabsplaner for genetablering af it-services/-systemer. I samarbejde med PIT vil vi endvidere skulle sikre beredskabsplaner for konsoliderede systemer. Du får derfor stor indflydelse på udvikling af området.

Vi tilbyder en velfungerende arbejdsplads med gode muligheder for personlig kompetenceudvikling og indflydelse på en forholdsvis nyetableret afdeling, der fortsat arbejder med at udvikle ansvarsområderne og sikre tæt samarbejde internt i Koncern IT. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer med en arbejdsuge på gennemsnitligt 37 timer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause.

På vores arbejdsplads har du med andre ord tid til et liv ved siden af jobbet, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og relevante udfordringer.

Om stillingen

Det primære fokus er at udarbejde og vedligeholde Koncern IT’s overordnede IT Service Continuity Management-/beredskabskoncept, der sikrer sammenhæng mellem denne og underliggende indsats-/reetablerings-/nødplaner for Koncern IT’s it-services.

Beredskabskonceptet understøtter koncernens operative enheders planer for indsættelser.

Du arbejder tæt sammen med Koncern IT’s ledelse i opgaveløsningen, hvor din opgave også er at levere ledelsesinfo og beslutningsoplæg, samt rådgive om tiltag og sikre opfølgning på ’taskere’.

Øvrige opgaver:
• Støtte Koncern IT’s serviceansvarlige ift. beredskabsplaner for it-services, så de understøtter de aftaler, der er mellem os som leverandør og koncernen (Service Level Agreements)
• Planlægge og gennemføre beredskabsøvelser for test af koncept og underliggende pla-ner.
• Identificerer og fremsætter anbefalinger til løsninger på infrastruktur- og forretningsudfordringer.

Understøtte Koncern IT’s beredskabsledelse:
• Udføre sekretærfunktion, herunder indkalde til og facilitere møder.
• Fungere som ”single point of contact” for løbende kommunikation til beredskabschefen og beredskabsledelsen.
• Indsamle information og dokumentation i efterbehandlingsfasen til brug for evalueringsworkshop.
• Kan indgå i beredskabsledelsen som beredskabskoordinator med ansvar for at etablere et sekretariat til at varetage støtteopgaver på områder som lokaler, kommunikation, logistik, forplejning, transport, økonomiopfølgning mm.

Om dig

Du er nytænkende og kreativ i din tilgang til opgaveløsningen i et helhedsperspektiv, hvor du evner at se muligheder, tage initiativ og arbejde systematisk, når det er nødvendigt.

Du har relevant erhvervserfaring og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med statslig/offentlig styring. Du har f.eks. en it faglig baggrund og gerne erfaring fra arbejdet med it styring.

Alternativt er du officer M321 eller M331 med flere års erfaring fra forskellige stillinger i Forsvarsministeriets koncern og gerne med erfaring fra Forsvaret, Hjemmeværnet eller Beredskabsstyrelsen. Det er en fordel, hvis du har kendskab til it området, beredskabsplanlægning/operativplanlægning og flair for styring og planlægning generelt. Er du erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant uden at have gennemført MMS eller tilsvarende, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du er analytisk stærk og finder løsninger i komplekse problemstillinger, samtidig med at du formår at netværke og etablere stærke relationer. Du evner at kommunikere om teknisk komplekse informationer til såvel tekniske som ikke tekniske samarbejdspartnere, facilitere og sparre med alle dine interessenter, herunder ledelsen, forretningsinteressenter og tekniske eksperter.

Herudover har du gode samarbejdsevner og lyst til at tage ansvar for, at opgaverne kommer i mål både som en del af et team og selvstændigt.

Det er vigtigt for os som dine nye kolleger, at du har et godt humør, har lyst til fællesskabet og trives i et arbejdsmiljø, hvor der er frihed under ansvar og fokus på at gøre hinanden gode. Vi hjælper hinanden med at yde det bedst mulige. Ændringer i opgaver og udfordringer kan hurtigt opstå, og det er derfor vigtigt, at du trives med en fleksibel og omskiftelig hverdag.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du:
• Har kendskab til it-driftsstyringsstandarder som ITIL.
• Har erfaring indenfor IT Service Continuity Management/Business Continuity Manage-ment, herunder ISO 27001/27002 og gerne Digitaliseringsstyrings retningslinjer for beredskab
• Har kendskab til Digitaliseringsstyrings retningslinjer for systemporteføljestyring
• Har erfaringer med militær operativ beredskabsplanlægning.

Er du klar til ovenstående udfordringer, så har du potentialet til at blive vores nye kollega.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og se dig til en samtale.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse med fast tjenestested i Hvidovre.

Er du civil ansøger vil du blive ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst.

Er du militær ansøger besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner eller løngruppe 4 som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Stillingsniveauet og indhold justeres efter den rette kandidat.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Er du officer har du som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Er du officer er ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef, major Niels Majland Jørgensen på tlf. 7281 4321.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19141.

Ansøgningsfristen er den 5. september 2021 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Stillingen er ledig til besættelse den 1. oktober 2021 eller efter nærmere aftale.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, såsom CV, bevis for kandidatuddannelse mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Ca. 300 af FMI’s 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Hvidovre.

Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI) er en division under FMI, som driver, vedligeholder og udvikler koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer. Endvidere driver og udvikler KAKI bl.a. koncernens SAP-baserede ERP-system, DeMars, og WorkZone-baserede ESDH-løsning. KAKI forestår desuden koordinering, planlægning, ressource- og udliciteringsstyring samt sikkerhed og kvalitetsstyring mv. inden for informatikområdet for hele koncernen.

Koncern IT’s styring af drift og vedligeholdelse har siden 2004 været baseret på ITIL og er værktøjsunderstøttet med BMC Remedy. Projekter styres iht. principperne i Axelos PRINCE2 og Statens It-projektmodel (SIPMO). Endvidere anvendes Axelos Management of Succesful Programs (MSP) og Management of Portfolios (MoP), som ramme for koncernens program- og porteføljestyring.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hvidovre
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Hos os får du et lederjob, hvor din indsats bliver værdsat, hvor der arbejdes målrettet mod resultaterne, og hvor dine medarbejdere er top engagerede og besidder en høj faglighed. Hvem er du:.
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Drømmer du om en spændende og alsidig hverdag som vagt i verdens største sikkerhedsvirksomhed?Lige nu søger vi uddannede sikkerhedsvagter til fuldtidsstillinger på en Ambassade i København..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. juli 2024 1
29. juli 2024 1
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1