CHEFSERGENT TIL LEDER AF SØVÆRNETS TAMBURKORPS OG SØVÆRNETS CEREMONIMESTER.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du chefsergent eller seniorsergent med kvalifikationer og kompetencer til at blive udnævnt til chefsergent? Synes du om at arbejde med unge mennesker i et udfordrende kunstnerisk miljø, og kan du stå foran Søværnet og være ceremonimesteren - så er denne stilling måske noget for dig.

Om os

Søværnets Tamburkorps (TKP) repræsenterer Forsvaret generelt og Søværnet i særdeleshed ved deltagelse i ceremonielle og festlige arrangementer.

TKP viser Søværnet og Forsvaret som en virksomhed, der bevarer traditioner; men samtidig viser nutidighed og udvikling. TKP skal stimulere og øge offentlighedens interesse for Forsvaret og specifikt for Søværnet. Deltagelse ved begivenheder i Søværnet styrker vores værnsidentitet og fællesskab.

TKP har op til 90 arrangementer årligt fordelt på ceremonielle opgaver i Forsvaret og civile opgaver i form af tattoo, koncerter og almen underholdning. Arrangementerne foregår i hele landet og lejlighedsvis i udlandet, hvilket betyder, at der må regnes med en del rejseaktivitet – også i weekender.

Arbejdet foregår i professionelle omgivelser, hvor vi forstår og respekterer vores forskelligheder, men samtidigt anerkender de individuelle bidrag og ansvar for den fælles opgaveløsning. TKP er hjemmehørende på Marinestation Holmen i København, og organisatorisk underlagt Flådestation Korsør.

Om stillingen

Stillingen er todelt, som hhv. leder af TKP (LD TKP) og Søværnets Ceremonimester (SCM).

Som LD TKP er du nærmeste foresatte for 21 gaster, tamburmajoren og musikdirigenten, og du har selvstændigt ansvar for korpsets daglige ledelse, hvilket bl.a. er korpsets militære uddannelse og vedligeholdelse af de kunstneriske kompetencer.
Du forestår planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af aktiviteter fx tattoos i nært samarbejde med musikdirigenten og tamburmajoren.
Administrativt er du ansvarlig for korpsets 1) arbejdstidsplanlægning og arbejdstidsregistrering, og 2) oprettelse af rejseansøgninger samt rejseafregninger på baggrund af godkendte aktiviteter. Du er brugeransvarlig for korpsets materiel og bidrager med forslag til op- og nednormering af beholdninger. Du bidrager til budgetplanlægning og afvikling i samarbejde med din nærmeste foresatte, der er næstkommanderende ved Flådestation Korsør. Sidst men ikke mindst er du ansvarlig for at korpsets generelle optræden, gøren og laden, og at det sker reglementeret, præsentabelt og i overensstemmelse med god orlogsskik.

Som SCM medvirker du til, at traditioner og ceremonielle handlinger i Søværnet bliver prioriteret, anvendt og udført orlogsmæssigt korrekt. Du rådgiver Søværnet ved planlæggelse af større ceremonielle handlinger fx parader o. lign. og fører kontrol med militær optræden i Søværnet i forhold til gældende bestemmelser og traditioner. Du bidrager til undervisning i ceremoniel ved Søværnets Officersskole, hvor du er med til at videreføre Søværnets stolte traditioner og ceremonielle handlinger til næste generation af Søværnets ledere og chefer.
Lejlighedsvis repræsenterer du Søværnskommandoen og Søværnet i mødefora, arbejdsgrupper o. lign.
Ikke mindst støtter du Kongehuset ved ceremonielle handlinger og medvirker til salutering fra salutbatteriet Sixtus på Holmen.

I begge funktioner kræves et indgående kendskab til Søværnet, vores traditioner, mærkedage og ceremoniel.

Om dig

Du er chefsergent eller seniorsergent med - eller på vej mod - niveau 5 i livslang læring.

Du kommunikerer med dine omgivelser i et klart og sikkert sprog, orienterer og vejleder på baggrund af egen dømmekraft og erfaring dine foresatte om tilstand hos personel og materiel.
Du kommunikerer aktivt, overbevisende og loyalt ledelsens hensigter og mål til dit personel.
Du er ’fyrtårnet’, der gennem personligt eksempel leder, rådgiver og er mentor for dine kolleger i sergentgruppen. Du er rollemodel og stræber i dit virke efter at skabe hensigtsmæssige vilkår og rammer for uddannelsen og ledelsesvirket i Søværnet.
Du har det tilstrækkelige helhedssyn og tværfaglige forståelse til at virke som chefens nærmeste rådgiver - særligt i forhold til ledelsen af menig- og sergent-niveauet.

Din baggrund for dit virke er bred erfaring fra operativ tjeneste ved enheder, stabe og skoler, hvor helhedsforståelse, overblik og tværfaglighed er væsentlige aspekter. Derfor kan du varetage selvstændig sagsbehandling inden for både tværfaglige og værnsfælles sagsområder.

Du fremstår præsentabel og forestår gennem din fremtoning og ageren med det gode eksempel og kan være Søværnets fyrtårn i relation til ceremoniel og traditioner.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i København.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Kontakt og ansøgning Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte næstkommanderende ved Flådestation Korsør, OK Lars Hemme Nielsen på telefon +45 728 56102 /mail: [email protected] eller eskadrebanjermester ved 3. Eskadre, CSG Bjarne Dunk Petersen på telefon +45 728 55013 /mail: [email protected]

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 10. april 2021 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM 3. ESKADRE
3. Eskadre er en eskadre i Søværnet, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.
I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.
3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.
Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.
Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Flådestationerne Frederikshavn og Korsør, Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.
3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Lørdag den 10. april 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0