Udstationering: Tekniker til NATO AGS, Sigonella, Italien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Søger du en stilling, hvor du kan udfordre dine kompetencer som flymekaniker ved at arbejde på det absolut nyeste indenfor branchen? Et job hvor du, i tæt samarbejde med kolleger fra andre NATO nationer, skal være med til at opstarte Arial Ground Surveillance på Sigonella Naval Air Station?
Så er stillingen ved NATO Allied Ground Surveillance Force (NAGSF) noget for dig.

Om os

NAGSF er en ny og spændende operativ styrke, som stadig er under opbygning. NAGSF er en operativ efterretningsenhed, bestående af fem ubemandede fly af typen RQ-4D Global Hawk med tilhørende jordstationer og kommunikationsudstyr. Jordstationerne består af både faste enheder på Sigonella, samt deployerbare og mobile enheder.
Hovedformålet for NAGSF er at indhente, behandle og fordele efterretninger til brug for NATO og er dedikeret til at opfylde nogle af NATO’s Joint Intelligence, Surveillance and Reconnaissance (JISR) krav. NAGSF er opdelt i Operations Wing og Support Wing på Sigonella og har kontorer ved både SHAPE I Belgien og AIRCOM I Tyskland.
Support Wing består af fire eskadriller, Maintenance, Logistik, Security og CIS. Denne stilling indgår I Maintenance eskadrillen, der er ansvarlig for vedligeholdelse af Global Hawk flyene.
Den nærmeste nationale foresatte er Den Danske Nationale Representative (SNR) ved NATO AGS, Sigonella.

Om stillingen

AGS projektet er midt I en omstilling fra implementering til operativ anvendelse. Stort set alle aspekter I projektet kræver fornyelse I forhold til en komplet kapacitetstilgang. Den løbende udvikling af projektet, medens det bliver implementeret, stiller særlige krav til dine evner indenfor helheds- og fremtidsorientering.
Arbejdet foregår i et internationalt miljø, hvor du vil være omgivet af, og skulle arbejde sammen med professionelle soldater fra de fleste andre NATO lande.
Der er I NATO stor fokus på, at AGS kan opnå Full Operational Capability (FOC) indenfor den planlagte tidshorisont. FOC indebærer flere krav, der medfører, at der opnås specifikke resultater indenfor planlagte parametre med specielle kriterier. Du vil være centralt placeret I forhold til de resultater der skal opnås på fly vedligeholdelsessiden.
Du vil komme til at indgå I et team der udfører vedligeholdelsesopgaver på RQ-4D Global Hawk. Arbejdet vil kunne foregå I både hangar og flight line miljø. Stillingen kræver kendskab til arbejde med flystruktur, men henset til NAGSF nuværende vedligeholdelseskoncept og kompleksitet, vurderes Flyvevåbnets grundlæggende flymekanikerskole som fuldt dækkende for dette krav

Om dig

Du er en befalingsmand med flymekaniker uddannelse. Du har en baggrund som flymekaniker og har stor erfaring med fly- og vedligeholdelsesopgaver.
Du har et godt kendskab til AGS projektet, herunder et grundlæggende kendskab til Global Hawk flyet.
Der vil være et ca. 3 måneders uddannelsesprogram med bl.a. typekursus på Global Hawk I begyndelsen af udstationeringen.
Der må påregnes skifteholdsarbejde og lange arbejdsdage I perioder, pga. Global Hawk flyets lange endurance.

Udviklingspotentiale og muligheder:
Stillingen giver mulighed for, at MA kan udvikle konkrete faglige og personlige kompetencer som evt. vil kunne anvendes bredt I den hjemlige struktur, og ikke mindst i Danmarks kommende UAV kapacitet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen kan besættes af en sergent, oversergent eller en seniorsergent på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende CO10 fællesoverenskomst og organisationsaftale for Centralforeningen for stampersonel.
Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, det vil sige du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter. Du modtager desuden et skattefrit udetillæg og din medfølgende ægtefælle har mulighed for at få 50.000 kr. årligt i ægtefællepension. Derudover er det muligt at forhandle individuelle tillæg.
Se mere om vilkårene for udstationering på HR-portalen på FIIN.
Bemærk at stillingen er til besættelse den 1. august 2021 og besættes som udgangspunkt for en fireårig periode - dog kan perioden variere under hensyn til Forsvarets behov.
Du skal være uddannelses- og helbredsmæssigt godkendt til internationale operationer. Derudover skal du have bestået engelsk sprogtest SLP (3-3-2-2) og være sikkerhedsgodkendt til HEM / NS.
Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den danske SNR ved AGS
OL David Wagner Reinhard, tlf.: +45 25 14 9339.
Oplysninger om løn - og ansættelsesvilkår mv. kan fås ved henvendelse til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Palle Hvirvelkær på tlf.: 7281 9680 eller mail [email protected]
Ansøgning
Ansøgningen vedlagt relevante bilag sendes elektronisk via linket ’send ansøgning’.
Ansøgningsfrist er den 7. maj 2021 og vi forventer at gennemføre samtaler i uge 19 eller 20, alternativt 21.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Fredag den 07. maj 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0