Chef for Logistiksektionen ved Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland (HDMVS)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Med det nye trusselsbillede bliver den logistiske understøttelse af nationale operationer mere og mere relevant.
Her er muligheden for at få unik hands-on erfaring med dette komplekse og spændende område.

Om os

Som følge af det nye trusselsbillede, er Hjemmeværnet – igen - blevet en uundværlig del af det danske totalforsvar og vi er frontløbere, når det kommer til erfaring med nationale operationer.

Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland (HDMVS) er ansvarlig/koordinerende myndighed for alle militære indsættelser i distriktets operationsområde (AoO). Distriktets AoO er sammenfaldende med Midt- og Vestsjællands politikreds, og vi har derfor et tæt samarbejde med politiet og øvrige civile myndigheder i politikredsen, som repræsenterer samfundets samlede beredskab.

I det forgangne år har vi bl.a. været ansvarlige for indsættelse af enheder fra Hæren ved testcentrene i distriktets område. Vi varetog også opgaven med bevæbnet bevogtning af et midlertidigt militært område (MMO) på Køge havn, i forbindelse med Hærens hjemtagning af materiel fra eFP. I sidstnævnte opgave havde vi personel fra flere af HDMVS underafdelinger samt Marinehjemmeværnet indsat med stor succes.

Distriktsstaben er inddelt i to sektioner: En Logistiksektion (LOGSEK), der består af funktionerne S1, S4 og S8. En Operations- og Uddannelsessektion (OPUSEK) indeholdende funktionerne S2, S3, S5, S7 og S9.
Sammen med distriktschefen og CHOPU kommer du til at tegne HDMVS ledelse.

Ved staben er vi i alt 15 fastansatte, der varetager føring og uddannelse samt understøtter de mere end 700 frivillige soldater, fordelt på 14 underafdelinger i distriktets område, administrativt og logistisk.

I dagligdagen har vi en fri og respektfuld omgangstone – vi tager fælles ansvar for trivsel.
Stort set alle opgaver løses af den samlede stab, hvorfor relationer og samarbejdsevner vægtes højt i det daglige. Med opgaven i centrum, har vi derfor også et bevidst blik for trivsel og den sociale kapital, hvilket understøttes ved forskellige aktiviteter som bl.a. fælles morgenmad i forbindelse med det ugentlige stabsmøde, fælles idræt og andre aktiviteter.

Om stillingen

Som chef for Logistiksektionen (CHLOG) har du det direkte ledelsesansvar for LOGSEK, der består af S1 (to civile og en marinespecialist) og S4 (fire civile og en korporal).

Du er chef for en sektion med stor diversitet og berøringsflade til frivillige soldater, foresatte myndighed v. Lokalforsvarsregion Øst (LRGNE), undergivne enheder og civile myndigheder. Du vil have et tæt samarbejde med operationssektionen, der ledes af en major.

Du har ansvaret for operativ logistik og HDMVS økonomi, ligesom du sagsbehandler operativ logistik, etablissementstjeneste, arbejdsmiljø og nok så væsentligt forestår du inspektionsvirksomhed indenfor logistik og køretøjstjeneste. De fleste opgaver løses i tæt samarbejde med resten af staben, foresatte myndigheder og dedikerede frivillige soldater.

Som militær beredskabsorganisation er vores fornemmeste opgave, at være klar til indsættelser i eget AoO hver dag året rundt, derfor forekommer der naturligt aften- og weekendtjeneste. Det er gennem uddannelse og træning af vores frivillige soldater og enheder, at vi bliver i stand til at løse vores opgaver. Du vil dog selv have stor indflydelse på hvornår tjenesten ligger, og netop det forhold understøtter en høj grad af fleksibilitet og mulighed for at understøtte en fornuftig balance mellem arbejde og familie-/fritid.

Om dig

Du er en selvstændig, analytisk godt funderet kaptajn, der med drive og et glimt i øjet, formår at manøvrere i en organisation med stor diversitet – og få tingene til at ske.
Samtidig har du øje for den operative kontekst og bidrager på dit felt til udvikling af HDMVS operative plankompleks såvel som enhedernes taktiske opgaveløsning.

Det er en fordel, at du er administrativt godt klædt på og har kendskab til de almindelige stabsstøtteværktøjer som WorkZone, DeMars og Officepakken.

Du er god til at se muligheder. Med løsningsorienteret pragmatisme og empati formår du at holde opgaven i centrum og levere helhedsorienterede løsninger. Du er garant for konstruktiv dialog både opad og med vores mange engagerede frivillige soldater.

Dine opgaver og dit ansvar spænder bredt, så der er generelt rigtig gode muligheder for, at du kan gennemgå en betydelig udvikling i en stilling med ansvar og selvstændighed.

Hjemmeværnet er en mangfoldig organisation og vi har ligeledes en bred vifte af samarbejdspartnere. Derfor er en af de vigtigste egenskaber, du bør besidde, evnen (og viljen) til at rumme forskellighed og anvende det som en organisatorisk fordel. Det er derfor en fordel hvis FOKUS-kompetencerne samarbejde og kommunikation er nogle af dine styrker.

Ovennævnte kompetencer er særdeles ønskværdige i stillingen, men... I sidste ende er den samlede vurdering af dine kompetencer og din personlighed udslagsgivende.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Såfremt du er premierløjtnant og ikke har gennemført VUK BTN, BDE eller føringskursus, men ellers mener at opfylde kravene til stillingen, vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale.
Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Såfremt du er interesseret i stillingen, opfordrer vi til, at du kontakter Chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland OL Peter Serup på telefon 41 73 28 00 eller den nuværende chef for Logistiksektionen, MJ Lars Walmar på telefon 41 73 28 10.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er søndag den 16. maj 2021 og ansættelsessamtaler holdes løbende og afslutningsvist i uge 20 eller 21.
Stillingen er til besættelse pr.1. august eller snarest herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”søg stillingen”. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).
Ønsker du at vide mere om bl.a. Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland, se evt. videre på; Facebook "Hærhjemmeværnsdistrikt, Midt- og Vestsjælland"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 16. maj 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0