Udstationering: Stedfortrædende militære repræsentant i EU militærkomite ved den Danske Militære Repræsentation til N...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ønsker du et attraktivt chefjob i et dynamisk internationalt miljø? Har du interesse for det strategi-ske niveau og krydsfeltet mellem militære og politiske hensyn? Motiveres du af at opbygge stærke samarbejdsrelationer på tværs af organisationer? Så har vi måske jobbet til dig.

Om os

Danmarks faste repræsentation ved NATO i Bruxelles, Belgien, består af henholdsvis en politisk del, underlagt den danske NATO-ambassadør, samt en militær del, underlagt Den Danske Militære Repræsentant til NATO og EU.

Ambassadøren repræsenterer på daglig basis Danmark i Det Nordatlantiske Råd, som er NATOs højeste organ. Den Militære Repræsentant er Forsvarschefens daglige forbindelse til NATOs Mili-tærkomité, der leverer den militærfaglige rådgivning af Rådet. Repræsentationen består foruden ambassadøren og den militære repræsentant af 11 civile og militære medarbejdere fra hhv. uden-rigs- og forsvarsministeriet samt 8 militære medarbejdere, der er udsendt af Forsvarskommando-en. Repræsentationens fællessekretariat beskæftiger 10 fastansatte medarbejdere, og repræsen-tationen har normalt 3 universitetsstuderende som praktikanter.

Sagsbehandlerne i den militære repræsentation sidder med i fagspecifikke arbejdsgrupper under Militærkomitéen. Den enkelte sagsbehandler refererer til stabschefen og den militære repræsen-tant, men arbejdet er også meget selvstændigt, og den faglige sagsbehandling foregår oftest di-rekte med hjemlige myndigheder. De primære kontaktpunkter er i Forsvarskommandoens Udvik-lings- og Planlægningsstab og Operationsstab, men inden for visse sagsområder kan den også være med andre myndigheder under Forsvarsministeriets ressort.

Selvom arbejdet er selvstændigt, er det uhyre vigtigt, at man har helhedsforståelse og forstår at udnytte viden og erfaringer på tværs. Ikke kun inden for den militære repræsentation, men også imellem den militære og den politiske del. Som en samlet repræsentation fremmer vi Danmarks interesser i NATO og EU og udnytter mulighederne for at arbejde på tværs af ministerområder samt på tværs af politiske og militære fagligheder.

Den Danske Militære Repræsentant varetager tillige de danske militære interesse i forhold til EU, under fuld respekt for det danske forsvarsforbehold, ved etablering, vedligeholdelse og udbygning af samarbejdet med øvrige nationers militære repræsentanter i EU militærkomite. Den løbende sagsbehandlingen koordineres i fornødent omfang med Danmarks Faste Repræsentation ved EU, in casu den danske ambassadør i EU Political and Security Committee (PSC), herunder særligt ved-rørende de sager, der er eller forventes at komme til behandling i PSC. Ligeledes overværer DA-MIREP relevante møder i PSC samt andre EU fora, hvor forsvarspolitiske spørgsmål behandles.

Den danske repræsentation er en moderne og attraktiv arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø – såvel psykisk som fysisk.

Om stillingen

Stillingens primære emneområder:
• Stedfortrædende militære repræsentant i EU militærkomite.
• Sagsbehandling af/ indberetning om udviklingen i EU forsvarssamarbejde.
• Deltagelse i arbejdsgrupperne under EU militærkomite.
• Militærfaglig rådgivning og støtte til EU-repræsentation i Bruxelles.
• Deltagelse i relevante PSC møder mv. samt andre EU fora, hvor forsvarspolitiske spørgsmål behandles.
• Mødeaktivitet i Bruxelles til understøttelse af dansk interessevaretagelse på det bredere forsvarsområde i forhold til fx EU institutioner.
• Deltagelse i netværksaktiviteter i Bruxelles.

Du skal primært repræsentere Danmark i EU Militærkomité i Bruxelles samt i de underlagte ar-bejdsgrupper. Du skal således løbende holde dig ajour med danske interesser og standpunkter på området. Du skal på arbejdsgruppemøderne videreformidle og fremme disse interesser og stand-punkter i EU. Samtidigt skal du holde hjemlige myndigheder orienteret om udviklingen inden for EU forsvarssamarbejde og tilknyttede områder. Du skal kunne hjemsende præcise vurderinger og kunne fremsætte valide og relevante anbefalinger til dansk policy og stillingtagen.

Da stillingen skal understøtte såvel DAMIREP som EU-repræsentationen i Bruxelles med militær-faglig rådgivning vil den daglige tjeneste, herunder tilstedeværelse efter behov, blive fordelt mel-lem de to lokaliteter.

Om dig

Du er oberstløjtnant eller kommandørkaptajn med interesse for, og et godt kendskab til status og udvikling for EU forsvarssamarbejde. Du skal have interesse og kendskab til forsvars- og sikker-hedspolitik generelt, herunder ikke mindst til Danmarks rolle i EU og EU’s betydning for Danmark. Det er en stor fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med EU forsvarssamarbejde.

Din tidligere tjeneste skal have givet dig et bredt kendskab til Forsvaret. Du har god forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation, herunder dynamikkerne mellem det militære og politiske niveau. Det er en fordel, hvis du tidligere har gjort tjeneste i et internationalt militært hovedkvar-ter.

Du skal i rollen som Danmarks militære repræsentant i EU være selvstændig og kunne tænke i både helheder og detaljer. Du skal kunne holde fingeren på pulsen med, hvad der rører sig såvel hjemme i Danmark som mellem de øvrige medlemslande i EU. Menneskelige relationer er af stor betydning for din og Danmarks indsigt og indflydelse, og det er væsentligt for udbyttet, at du kan skabe forbindelser og netværke med dine danske og udenlandske kollegaer.

Der vil ofte være korte deadlines og møder med kort varsel, også til tider om eftermiddagen og aftenen, hvorfor du skal kunne lide at arbejde fleksibelt og tilpasse dig situationen og aktuelle prioriteter.

Vi forventer, at du er ambitiøs, analytisk stærk og har en høj personlig integritet og ansvarsfølelse, som du formår at omsætte i gode samarbejdsevner. Herudover er det væsentligt, at du har gode evner i prioritering og styring af opgaver. Du skal være stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation på såvel dansk som engelsk. Et kendskab til fransk vil være en fordel.

Som udstationeret er det samtidigt en fordel for opbygning og vedligeholdelse af relationerne med samarbejdspartnere og kollegaer, hvis du er udadvendt og socialt anlagt.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke ministerområdets udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal da stiles til Hendes Majestæt Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.
Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Stillingen er ledig fra 1. september 2021 og besættes snarest herefter. Stillingen besættes som udgangspunkt for en fireårig periode - dog kan perioden variere under hensyn til Forsvarets be-hov.

Du vil blive tillagt grad af oberst/ kommandør i forbindelse med udstationeringen.

Dit daglige tjenestested vil være delt mellem henholdsvis DAMIREP i NATO HQ og Danmarks Faste Repræsentation ved EU, Bruxelles i Belgien.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, det vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter. Du modtager desuden et skattefrit udetillæg og hvis du er gift, har din medføl-gende ægtefælle mulighed for at få indbetalt 50.000 kr. årligt i ægtefællepension. Har du/I børn vil udgifter til skolegang, svarende til det danske skolesystem inkl. ungdomsuddannelser, også blive dækket. Mere om dette kan ses på Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, hvor du kan læse mere om udetillægsordningen, ligesom du kan beregne dit forventede skattefrie udetillæg.

I forbindelse med en ansættelse vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Ansættelsen er betinget af, at du kan opfylde følgende krav:
- Du skal kunne helbredsvurderes egnet uden begrænsninger, og herunder bestå Forsvarets fysi-ske basiskrav.
- Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
- Du skal kunne bestå en engelsk sprogtest (SLP 3-3-3-3) ved Forsvarets Sprogtestcenter

Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos oberst Thorsten Jørgensen tlf. +32 491720178 eller generalløjtnant M.A.L.T. Nielsen tlf. +32 2707 6150.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent, kaptajn Palle Hvir-velkær fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse tlf. 72 81 96 80.

Ansøgningsfristen er den 23. maj 2021.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført via VTC i uge 22 eller 23.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkring-liggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 23. maj 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0