Rådighedsstillinger - Seniorsergenter af reserven til HQ Multinational Corps Northeast i Polen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du klar til at arbejde i et operativt, dynamisk og udviklingsorienteret internationalt miljø som en del af reserven? Et arbejde som kræver overblik og operativ forståelse, hvor du kan deltage i min. 15 dage om året samt være i beredskab til lidt mere? Så har vi en plads i reservestyrken ved Multinational Corps Northeast til dig.

Om os

Hovedkvarteret for Multinational Corps Northeast (MNC NE) er beliggende i Szczecin i det nordvestlige Polen, tæt ved grænsen til Tyskland. Det tager mellem 5 og 7 timer i bil at komme til Szczecin fra Danmark – afhængig af, hvor man kører fra. Vi benytter i videst muligt omfang sam-transport og er sædvanligvis indkvarteret på hotel, når vi gør tjeneste ved hovedkvarteret. Tjenesten foregår hovedsageligt i og omkring Szczecin, men kan også blive henlagt til andre områder af Polen, de baltiske lande eller Tyskland.

Danmark har været en vigtig del af Multination Corps North East siden etableringen af korpset i 1999. MNC NE bygger på, og er en videreførelse af, det tidligere dansk-tyske korpssamarbejde i LANDJUT i Rendsburg i Tyskland. Med oprettelsen af MNC NE blev LANDJUT nedlagt og hovedkvarteret flyttede til Szczecin i Polen.

Hovedkvarteret blev i 2017 certificeret som et in-place hovedkvarter på permanent højt beredskab som enten Land Component Command eller som korpshovedkvarter i NATO´s styrkestruktur. Pt. arbejdes der mod en ny certificering i oktober 2021.

Hovedkvarteret har ansvar for NATO aktiviteter i Alliancens nordøstlige område og er som sådan operativt 24/7 – 365, hvilket også betyder at reserven skal forvente at blive aktiveret med kort varsel, hvis situationen skulle kræve det.

Hovedkvarteret består af ca. 450 militære og civile stillinger, som bemandes med personel fra 25 forskellige nationer. Korpset er oprindeligt etableret af Danmark, Polen og Tyskland, som også stiller den største andel af personellet ved hovedkvarteret. Der er 47 faste danske militære stillinger ved hovedkvarteret, fordelt over alle hovedkvarterets divisioner og ved det nationale støtteelement. Ud over den faste stab, udgør reserven en vigtig del af det danske bidrag.

Den danske reservestyrke består af op til 46 befalingsmænd og officerer af reserven, som bemander 23 strukturelle Reserve (augmentee) stillinger i hovedkvarterets forskellige divisioner.

Reservens medlemmer er alle forholdsvis aktive, hvilket blandt andet hænger sammen med, at de 23 stillinger, vi besætter, vil stå tomme, hvis vi ikke er der. Vi betragtes som ligeværdige og attraktive medlemmer af stabene, hvilket gør det motivende og udviklende at gøre tjeneste ved korpset. Hertil kommer at reservestyrken ved HQ MNC NE er en velfungerende og sammenrystet gruppe, hvor socialt samvær er en naturlig del af det, at gøre tjeneste, hvilket også gør, at vi gerne møder, når der bliver kaldt.

Du kommer til at arbejde i et operativt, dynamisk og udviklingsorienteret internationalt miljø. Omgangstonen kan være formel og uformel, afhængig af situationen, og du vil opleve, at alle gør deres bedste for at nå gode resultater.

Stort set alle reservestillinger ved MNC NE er ”dobbeltbemandede”. Stillingerne er alle indarbejdede i den operative struktur, så det er afgørende at de besættes, når der er behov. Dobbeltbemandingen sikrer, at vi altid kan bemande stillingerne, og gør samtidig, at den enkelte reservist har de bedste mulige vilkår for at tilrettelægge tjenesten i forhold til sit civile arbejde.

Du kan finde yderligere oplysninger om HQ MNC NE på www.mncne.pl og på Facebook (Multinational Corps Northeast).

Om stillingen

Netop nu har vi ledige befalingsmandsstillinger inden for efterretning, operation og strategisk kommunikation. Fælles for stillingerne er, at du vil indgå i divisionernes stabe hvor du bidrager med udvikling og arbejde der understøtter analyser og beslutninger.

I J2 Efterretningsdivisionen har vi en ledig stilling som Staff Assistant Analyst Counter Intel Database, hvor du støtter stabsarbejdet i relation til Counter Intelligence database arbejdet.

I J3 er der en stilling som Staff Assistant Operations, hvor du får en spændende stilling i Joint Operational Cell (JOC), som er omdrejningspunktet når korpset er indsat.

I Strategisk Communication Division (STRATCOM) har vi en stilling som Staff Assistant Admin NATO Media Information Centre ledig. STRATCOM er en af korpsets yngste divisioner, så du bliver en del af en division som er under stadig opbygning, hvilket åbner for rige muligheder for at bidrage til divisionens igangværende udvikling.

Du forventes at yde administrativ støtte til hele divisionen og du deltager i forberedelse af møder. Du tilsikrer orden og kontrol med alle dokumenter/informationer og gennemfører rapporteringer ved behov. Du bliver en del af bindeleddet mellem de øvelsesmæssige aktiviteter og de real life STRATCOM aktiviteter, der kører parallelt under en øvelse. Du kan forvente et højt tempo med mange bolde i luften.

Om dig

Du har gennemført videreuddannelsestrin II for militære mellemledere af reserven, linien eller tilsvarende.

Vi forventer, at du er en erfaren befalingsmand som gerne har erfaring fra flere forskellige stillinger eller inden for flere områder. Ikke mindst da der ofte vil være mulighed for at bemande andre stillinger på samme niveau ved behov og dialog.

Du er en velbedømt befalingsmand og har erfaring fra eller flere funktioner relateret til planlægning og gennemførelse af militære operationer.

Du har erfaring med at arbejde i et stabsmiljø med et højt tempo og stor omskiftelighed og du har meget gerne kendskab til (strategisk) kommunikation. Du er god til at sætte dig ind i nye opgaver og områder og er god til at skabe samarbejdsrelationer i forskellige fora. Du trives i et multinationalt miljø med respekt for kulturelle forskelle.

Du interesserer dig for internationale forhold og har kendskab til den sikkerhedspolitiske situation i det østeuropæiske område, som HQ MNC NE dækker.

Vi forventer, at du har en god forståelse for NATO´s operative virksomhed og kendskab til NATO´s organisation og doktriner.

Det er afgørende, at du kan kombinere civilt arbejde/uddannelse, privatliv og en funktion i reserven, hvor du er du klar til min. 15 og op til 30 indkommanderingsdage om året.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingerne er niveaufastsat til seniorsergent af reserven, og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Centralforeningen for Stampersonel og den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst for Centralorganisationen af 2010 (CO10).

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer). Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Der indbetales ikke til pension.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav (niveau 2) og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Desuden skal du bestå sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.

Du har gennemført øvrig relevant enkeltmands-uddannelse, herunder inden CAC-A samt TSE inden en eventuel aktivering.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingerne kan du kontakte chefen for reservestyrken, oberstløjtnant af reserven Lars Gruby på + 45 30 80 00 10. Du kan også skrive til Staff Officer Military Personnel ved J1, HQ MNC NE, major Nicolas Salbroe, på mail: [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er 30. juni 2021. Hvis du er interesseret i mere end én stilling kan du anføre det i samme ansøgning. Vi gennemfører samtaler og ansætter løbende.

Hvis du udover interesse i disse stillinger har et generelt ønske om tjeneste ved HQ MNC NE i Polen, så kontakt os gerne omkring mulighederne, og om hvilke stillinger vi får ledige hvornår.

For at komme i betragtning til stillingerne, beder vi dig sende en ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Vær opmærksom på, at bilagene skal uploades i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0