Udstatering: Udfordrende og spændende Efterretnings- og Stabssofficersstilling, ved NATO Alliance Ground Surveillance...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Søger du en stilling, hvor du kan udfordre dine kompetencer som Efterretningsofficer samt tage del i den strategiske udvikling af efterretningsområdet ved NAGSF. Et job hvor du i tæt samarbejde med kollegaer fra andre NATO nationer skal etablerer NATO AGS på Sigonella Naval Air Station på Sicilien? En stilling som efterfølgende vil være meget relevant i det danske forsvar? Så er stillingen som Efterretningsofficer ved AGS Wing Stab - Requirements and Strategic Development måske noget for dig.

Om os

NATO Alliance Ground Surveillance Force er den nye operative efterretningskapacitet med udgangspunkt fra Sigonella Naval Air Station på Sicilien i Italien. NAGSF hovedopgave er at indhente, behandle og fordele efterretninger til brug for NATO beslutningstagning og opgaveløsningen mere generelt. Enheden skal inddække dele af NATO behov for strategisk Joint Intelligence, Surveillance and Reconnaissance (JISR).
NAGSF er fortsat under opbygning, men vil på sigt skulle bestå af ca. 600 ansatte, til at drive og operere fem ubemandede fly af typen RQ-4D Global Hawk med dertil hørende jordstationer og kommunikationsudstyr. Jordstationerne består af faste enheder på Sigonella og mobile enheder, der kan deployeres i forhold til de konkrete opgavebehov.
NAGSF på Sigonella er organiseret i en Wing Stab, en Operations Wing og en Support Wing, endvidere har NAGSF elementer ved SHAPE i Belgien og AIRCOM i Tyskland.
NAGSF Wing Stab består af J1 til og med J8, samt Requirements and Strategic Development. Denne stilling indgår i Requirements and Strategic Development, der er ansvarlig for den strategiske udvilkling af NAGSF. Afdelingen har stor indsigt i alle aspekter af NAGSF operative virke, og omsætter denne operationelle viden til strategisk udvikling og rådgivning af NAGSF og NATO HQ beslutningstagere.
Den nærmeste nationale foresatte er den danske Senior National Representative (SNR) ved NAGSF, Sigonella.

Om stillingen

AGS projektet er midt i en omstilling fra implementering til operativ anvendelse. Stort set alle aspekter i projektet kræver fornyelse i forhold til en komplet kapacitetstilgang. Den løbende udvikling af projektet, medens det bliver implementeret, stiller særlige krav til dine evner indenfor helheds- og fremtidsorientering.
Arbejdet foregår i et internationalt miljø, hvor du vil være omgivet af, og skulle arbejde sammen med professionelle soldater fra de fleste andre NATO lande.
Der er i NATO stor fokus på, at AGS kan opnå Full Operational Capability (FOC) indenfor den planlagte tidshorisont. FOC indebærer flere krav, der medfører, at der opnås specifikke resultater indenfor planlagte parametre med specielle kriterier. Du vil være centralt placeret i forhold til at omsætte operationelle krav, muligheder og begrænsninger i en strategisk kontekst.
Som Efterretnings- og stabsofficer ved Requirements and Strategic Development vil du blive ansvarlig for kontakten og koordinationen med enhedens ISR afdeling, samt omsætte denne viden i en strategisk kontekst for dermed at rådgive og udvikle på strategisk niveau.
Forud for ankomst til NAGSF vil du skulle gennemgå et uddannelses forløb bestående af OJT ved NAOC ISR, samt udenlandske kurser. Uddannelsesforløbet forventes iværlsat seneste 6 måneder før endelig start ved NAGSF.

Om dig

Du er major og har en efterretningsmæssig baggrund. Som efterretningsofficer har du en god forståelse for Joint Intelligence, Surveillance & Reconnaissance, og gerne grundlæggende viden om Imagery Intelligence (IMINT) samt software associeret med IMINT.
Foruden ovenstående er det ønskeligt for denne stilling, at du tidligere har arbejdet som stabsofficer i en af kommando stabende eller Forsvarsministeriet. Du forstår det strategiske miljø og har erfaring med at omsætte det operative til strategiske produkter.
Du har en grundlæggende viden om AGS projektet og det er ønskeligt at du har kendskab til Global Hawk.
Du har grundlæggende en solid erfaring med planlægning generelt og du er vant til med helhedssyn at prioritere anvendelsen af de rådige ressourcer.
Slutteligt har du frem for alt et gå-på-mod, selv i komplekse organisationer, samt et drive og en interesse for feltet der kan bringes i spil i den hjemlige JISR struktur efter endt udstationering.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse yderligere ét år. Stillingen besættes 1. august 2021.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. Evt. skolesøgende børn vil kunne blive optaget på en af de internationale skoler i byen.

I forbindelse med ansættelsen vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav,
- Helbredsvurderet egnet uden begrænsninger,
- Have gennemført CAC-A og TSE,
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.

Fælles for alle Q’er er, at de skal kunne opretholdes under hele ansættelsesforløbet.
Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den danske SNR ved AGS
OL David Wagner Reinhard, tlf.: +45 25 14 9339.
Oplysninger om løn - og ansættelsesvilkår mv. kan fås ved henvendelse til Forsvarsministeriets
Personalestyrelse, HR-konsulent Palle Hvirvelkær på tlf.: 7281 9680 eller mail [email protected]
Ansøgning
Ansøgningen vedlagt relevante bilag sendes elektronisk via linket ’send ansøgning’.
Ansøgningsfrist er den 28. maj 2021 og vi forventer at gennemføre samtaler i uge 22 eller 23.
alternativt 24.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Fredag den 28. maj 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0