Militærassistent (MA) til chefen for Udviklings og Planlægningsstaben

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at komme helt tæt på arbejdet i Forsvarets ledelse – og til at få dyb indsigt i udviklingen, planlægningen og styringen af Forsvaret? Besidder du samtidig stærke kompetencer indenfor koordination, planlægning og kommunikation, og har du samtidig lyst til at prøve kræfter med et spændende og udfordrende job, hvor du bliver nær rådgiver for chefen? Så er jobbet som militærassistent til chefen for Udviklings og Planlægningsstaben (CH UP) måske noget for dig.

Om os

Udviklings og Planlægningsstaben er en del af Forsvarsstaben og har overordnet til opgave at skabe sammenhæng mellem militær virkelighed og politisk vision. Udviklings og Planlægningsstaben har blandt andet ansvaret for Forsvarets overordnede udvikling, planlægning og styring, herunder strategiske koncepter, policy, internationalt samarbejde og kapacitetsudvikling. Staben er placeret i København og Karup. I Udviklings og Planlægningsstaben sikrer vi, at det konceptuelle grundlag såvel som policy og strategi understøtter Forsvaret udvikling.

Om stillingen

Som militærassistent for CH UP vil du referere direkte til chefen. Der er tale om en meget dynamisk og alsidig stilling. Du vil i stillingen få berøring med mange dele af Forsvaret og på mange forskellige niveauer. Helhedsforståelse, samarbejde, planlægning, koordination og kommunikation vil være omdrejningspunktet for dit virke, hvilket kræver både lyst og evne til at have mange bolde i luften på samme tid. CH UP støttes i dagligdagen af militærassistenten, chefsekretæren og stabschefen, hvorfor du vil være en del af et lille men meget dynamisk team.
I jobbet som militærassistent vil du bl.a.:
- Planlægge, forberede og deltage i afviklingen af CH UP møder
- Arbejde tæt sammen med chefsekretæren og stabschefen
- Udarbejde skriftlige produkter til brug for CH UP i koordination med den øvrige stab
- Arbejde tæt sammen med øvrige MA inden for Forsvarskommandoens område
- Deltage i dele af CH UP rejseaktivitet

Dit faste tjenestested bliver København, men lad ikke geografien afskrække dig. Vi er gerne fleksible for at få den rette kandidat.

Vi lover dig at jobbet ikke bliver kedeligt!

Om dig

Du er M331 (MJ/OK) og har gennemgået Master i Militære Studier, VUT II/L eller anden ækvivalerende uddannelse. Du er en erfaren officer og har både forrettet tjeneste i operative enheder og stabe. Du har overblik og forstår at håndtere mange sager og deadlines. Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner, er åben og udadvendt som person. Du skal være fleksibel i opgaveløsningen, selvstændig og resultatorienteret. Derudover er det et krav, at du er en sikker formidler i både dansk og engelsk såvel i skrift som i tale.

Vi forventer endvidere, at du er eller hurtigt kan blive en rutineret bruger af IT, herunder i særdeleshed af MS Office og Workzone.

Du er god til at håndtere uforudsigelige situationer, og du har samtidig gode evner indenfor det administrative område. Du skal have lyst til at arbejde med en bred vifte af
opgaver inden for ledelsesstøtte og være villig til at påtage dig tværgående koordinationsopgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ved spørgsmål til stillingen kan nuværende stillingsindehaver, orlogskaptajn Christian Thiesen, kontaktes på [email protected] eller på telefon 41 85 05 54 alternativt Chefen for Udviklings- og Planlægningsstaben, generalmajor Anders Rex, på [email protected] eller på telefon 728 11 941.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, KL Alexander Baad, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32665295.

Ansøgningsfristen er søndag den 8. august 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 33. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. oktober 2021.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0