Udstationering: CIMIC OFFICER VED HEADQUARTERS ALLIED RAPID REACTION CORPS I STORBRITANNIEN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du klar til nye udfordringer i et multinationalt, udfordrende og spændende miljø ved Headquarters Allied Rapid Reaction Corps (HQ ARRC) og holder du af, at arbejde med CIMIC i rammen af både planlægning og gennemførelse af operationer?
Hvis ja, så kan stillingen som stabsofficer i Engineer & Civil-Military Interaction (ECMI) Branch være noget for dig.

Nogle års tjeneste i et stort multinationalt NATO-hovedkvarter – og i et britisk miljø – er både fagligt og kulturelt meget udviklende, og det vil være en uvurderlig ballast for din videre karriere i Forsvaret.

Om os

Det britisk ledede HQ ARRC er præget af en høj grad af professionalisme og innovation. HQ ARRC har effektivt demonstreret sin værdi som NATO’s foretrukne landmilitære hovedkvarter i flere skarpe indsættelser, bl.a. ved NATO’s interventioner i Bosnien og Kosovo samt to gange i Afghanistan.

Hovedkvarteret består af ca. 450 militære medarbejdere, hvoraf omkring 60% er fra Storbritannien, mens resten fordeler sig mellem 19 andre nationer. Danmarks bidrag er på 11 stabsofficerer, heraf to af reserven. Hertil kommer et dansk Nationalt Støtte Element.

Hovedkvarteret kan indsættes i fire forskellige hovedkvartersroller: Korps, Multi-korps (armé), Land Component og Joint Task Force. HQ ARRC er i øjeblikket på beredskab i rollen som korpshovedkvarter.
Du kan læse mere om hovedkvarteret her: https://arrc.nato.int/

Som dansker vil du opleve HQ ARRC som en dynamisk og meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for at videreudvikle dine militærfaglige, sproglige, og relationelle kompetencer. Som stabsofficer har du stor indflydelse på udviklingen af dit stillings- og ansvarsområde i tæt samspil med din chef.

Hovedkvarteret er placeret i Imjin Barracks nær byen Gloucester og byen Cheltenham i det vestlige England, ca. to timers kørsel vest for London. Området er meget naturskønt og byder på mange muligheder.

For både den udsendte og den eventuelt medfølgende familie er HQ ARRC samlet set et meget attraktivt tjenestested, både professionelt og socialt. De danske medarbejdere og deres familier trives godt, og eventuelle skolesøgende børn vil få mulighed for en unik international skolegang med et højt sprogligt udbytte og en god forståelse for andre landes kulturer.

Om stillingen

Stillingen er placeret i ECMI Branch ledet af en britisk brigadegeneral. Du vil være en del af et internationalt team (CMI/G9) som arbejder som en integreret del af hovedkvarteret. Din stilling vil have ansvar for, at CIMIC integreres i alle faser af operationer. Du vil være leder for dem, der udfører analyse af civile forhold og for planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af operationer. Dit team i CMI er på 6 personer, inklusiv dig selv, og du vil have et tæt samarbejde resten af CMI, herunder forbindelsesofficererne og den civile stabiliseringsrådgiver. Selve CMI ledes af en hollandsk oberst, som samtidigt er næstkommanderende i branchen.

CIMIC er inde i en god og nødvendig udvikling. Ikke mindst en udvikling relateret til nutidens mulige hybrid krigsførelse, stiller krav til nytænkning og nye procedurer. Det vil være gode muligheder for, at stå i spidsen af projekter og deltage i større udviklingsarbejder - også uden for hovedkvarteret.

I dagligdagen er du den koordinerende person i CMI, hvilket stiller krav om både forudseenhed, overblik og opfølgning på opgaver. Dette er en rolle, du også har under øvelser og også hvis hovedkvarteret aktiveres.

Du skal årligt påregne 4-6 ugers øvelsesvirksomhed, afhængig af HQ ARRC’s aktivitetsniveau det pågældende år, og ca. 10-15 dages tjenesterejser til konferencer, møder m.m. Tjenesten er meget afvekslende, og du vil kunne krydre den med fagligt relevante og attraktive staff rides, adventure training m.m.

Om BREXIT:
Som dansk tjenstgørende er du omfattet af den Status of Forces Agreement (SOFA), som de deltagende lande i ARRC har indgået. Du er samtidig udsendt af den danske stat i rammen af NATO og altså ikke i rammen af EU. Der er derfor ingen kendte risici for din og din families status eller sikkerhed som udstationerede i Storbritannien.

Om dig

Du skal have gennemført VUT-II (L), MMS eller tilsvarende, og det er en klar fordel, hvis du har gennemført Operations- og Føringsuddannelsen (OFU). Du skal have gode lederegenskaber og indgående forståelse for landmilitære operationer, gerne gennem erfaringer fra chefniveauet.

Det vil være en stor fordel, om du har erfaring fra stabsarbejde i operative stabe, ligesom erfaring med CIMIC fra internationale operationer vil gøre godt i stillingen.
Du skal være tolerant og fleksibel, og kunne udvise den takt og kulturelle forståelse, der er nødvendig for at kunne begå sig i et multinationalt miljø. Du skal kunne trives med, at arbejdsprocesser, tempo, den daglige ’battle rhythm’, omgangsformer m.m. ofte er anderledes end i Danmark.

Du skal også kunne sætte pris på muligheden for fordybelse og herunder, at det forventes af dig, at du med tiden bliver en faglig kapacitet inden for dit felt. Det skal være naturlig for dig, at tage initiativ og det er en stor fordel hvis du er struktureret anlagt.

Du skal være uddannelses- og helbredsmæssigt godkendt til internationale operationer, og du skal forud for tiltrædelse i stillingen have gennemført kursus for enkeltmandsudsendte (EMU) og i det hele taget opretholde status i forhold til det beredskab, ARRC til enhver tid er underlagt. Du skal forvente at skulle gennemføre kurset ”NATO CIMIC Higher Command Course” på Civil-Military Cooperation Centre of Excellence i Haag inden din tiltrædelse, alternativt snarest muligt herefter.

Stillingen kræver gode engelskkundskaber, og du skal derfor kunne bestå engelsk sprogtest SLP 3-3-3-3, jf. NATO STANAG. Derudover skal du kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET og kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen, samt besidde grundlæggende færdigheder inden for de normale MS-Office applikationer.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling som oberstløjtnant med fast tjenestested i Innsworth, UK. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et personligt tillæg. Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ansøgningsfristen er 24. august 2021. Vi forventer at afholde samtaler snarest muligt derefter via Skype. Stillingen er ledig til besættelse 1. august 2022.

Yderligere oplysninger om hovedkvarteret og dets virke, vilkårene som dansker i UK m.m. kan indhentes ved den danske Senior National Officer (ÆDO) i Storbritannien, oberst Keld Christensen på telefon +44 7483 169 928 eller via email: FIIN: [email protected]. Oplysninger vedr. stillingsindhold og kommende opgaver kan indhentes ved den nuværende stillingsindehaver oberstløjtnant Per Mikkelsen på telefon +45 51161960 eller via FIIN: HQARRC-010.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent KN Palle Hvirvekær på telefon 3266 5575.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på tre år med mulighed for forlængelse yderligere ét år.
Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg.
I forbindelse med ansættelsen vil der være mulighed for at forhandle tillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPTBST 566-2, som omhandler forhold under
udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav,
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder),
- Have gennemført CAC-A og TSE,
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.

Ansøgningen stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.
Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”send ansøgning”. FOKUS og referencer kan vedhæftes, men er ikke et krav.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 24. august 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0