Udviklingskoordinator til Strategisk Udviklingssektion i Forsvarsstaben

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en ambitiøs major/orlogskaptajn, som ønsker en spændende stilling i Forsvarsstaben med stor indflydelse på Forsvarets strategiske udvikling? Har du mod på et selvstændigt og udfordrende job med fokus på udvikling af tværgående koncepter og håndtering af komplekse opgaver?

Hvis det lyder interessant, og du vil arbejde i et spændende miljø tæt på centrale beslutningsprocesser i Forsvarsstaben, så søg stillingen. Stillingen er til besættelse 1. november.

Om os

Strategisk Udviklingssektion indgår i Strategiafdelingen, der er én af tre afdelinger i Udviklings- og Planlægningsstaben ved Forsvarskommandoen. Sektionen består af én oberstløjtnant, ti sagsbehandlere samt forbindelsesofficerer ved internationale myndigheder.

Sektionen arbejder med Forsvarets strategiske og konceptuelle udvikling og skaber dermed ramme for kapacitetsudviklingen i Forsvaret. Sektionen varetager desuden komplekse projektstyringsopgaver af international karakter.

Sektionen har et tæt samarbejde med værn og kommandoer, internationale aktører, Forsvarsministeriets departement samt støttende styrelser under Forsvarsministeriets myndighedsområde.

Om stillingen

Som strategisk udviklingskoordinator er du sektionens primære sagsbehandler på Forsvarets udviklingsskitse og ansvarlig for planlægning og gennemførelse af FKO strategiske udviklingsseminar. Du er desuden overordnet ansvarlig for sektionens bidrag til forsvarschefens udviklingsforum.

Du vil følge udviklingen i NATO tæt og udlede konkrete konsekvenser for kapacitetsudviklingen i Forsvaret på mellemlang og lang sigt, herunder behandle NATO Warfighting Capstone Concept og andre strategiske udviklingsdokumenter samt følge udviklingen i NATO Defence Planning Process.

Du vil være overordnet ansvarlig for udviklingssamarbejdet med FAK og andre nationale og internationale entiteter, herunder Allied Command Transformation, Development, Concepts, and Doctrine Centre og Multinational Capability Development Campaign. Endelig er du Danmarks repræsentant i NORDEFCO Cooperation Area Capabilities.

Du kan få yderligere sagsområder under hensyntagen til sektionens behov og dine kvalifikationer og interesser. Du vil desuden blive inddraget i sektionens øvrige opgaver og konceptarbejde, ligesom du vil skulle støtte den kapacitetsudvikling, der gennemføres i andre afdelinger ved Udviklings- og Planlægningsstaben.

Arbejdet vil ofte være kendetegnet ved, at overordnet national og NATO policy og strategier skal konkretiseres i koncepter, der bidrager til et mere håndgribeligt grundlag for Forsvarets kapacitetsudvikling på mellemlang og lang sigt. Koncepter udarbejdes normalt i et bredt samarbejde med andre sektioner i Forsvarsstaben samt kommandoer og styrelser, hvor du forventes at opbygge og vedligeholde effektive netværk.

Du kan forvente et vist omfang af rejseaktivitet både nationalt og internationalt. Stillingen tilbyder en relativt stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid og fjernarbejde, så eventuelle bindinger i forhold til børn eller familie kan tilgodeses. Vi lægger vægt på, at der er en god ånd i afdelingen, og vi har en åben, ærlig og uformel omgangstone.

Om dig

En typisk kandidat vil være afklaret operativt og søger stillingen med henblik på afklaring til M401-niveauet.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med stabstjeneste og udviklingsvirksomhed ved højere stabe eller relevante internationale stabe, men det er mere vigtigt, at du har talent, et stærkt intellekt, gåpåmod og solide samarbejdsevner. Du bør desuden være robust i forhold til arbejdsbyrde, mødeledelse og fremlæggelser.

Det er vigtigt, at du kan formulere dig koncist i både skrift og tale på dansk og engelsk, og at du kan omsætte komplekse problemstillinger i et let forståeligt skriftsprog.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet, ligesom du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer m.v.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Fast tjenested vil være Flyvestation Karup.

Kontakt- og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Strategisk Udviklingssektion, oberstløjtnant Chris Terndrup på telefon 72 81 20 83 eller 51 97 43 70.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent KL Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 28. september 2021.

Ansættelsesdato 1. november 2021.

Samtaler til stillingen forventes gennemført i Karup eller via VTC løbende og senest i uge 39. Kandidaterne forventes at få svar inden udgangen af uge 39.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Der er to stillinger i opslag til Strategisk Udviklingssektion, og du er meget velkommen til at søge begge. Du kan indikere en eventuel prioritet i dine ansøgninger

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Du bør som minimum vedhæfte dit CV og din seneste bedømmelse til ansøgningen. Du er velkommen til at vedhæfte yderligere bedømmelser eller relevante eksamensbeviser. Vi vil bede dig oplyse, om du indgår i et talentprogram, og om du har nogen indvendinger imod, at vi eventuelt kontakter nuværende eller tidligere chefer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 28. september 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0