Udstationering: Stabsofficer til SHAPE – Værnsfælles Operativ planlægning for Østersøregionen (genoplag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du interesseret i NATO afskrækkelse og den kollektive forsvarsopgave? Så er der en spændende stilling ved SHAPE, hvor du bidrager til udviklingen af NATO aktiviteter i Østersøregionen

Om os

Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) er det strategiske hovedkvarter i NATO Allied Command Operations (ACO) og ligger ved Mons i Belgien. SHAPE er ansvarlig for udvikling, planlægning og gennemførelse af det Nordatlantiske Råds beslutninger.

I forbindelse med de seneste års udvikling omkring NATO afskrækkelse (Deterrence) og udfordringerne i den kollektive forsvarsopgave har NATO løbende tilpasset strukturer og processer til at møde de forandrede krav. Denne stilling er specifikt oprettet med fokus på østersøregionen og koordinationen med Finland og Sverige.

Stillingen er organisatorisk forankret ved Comprehensive Crisis and Operations Management Centre (CCOMC), der er placeret under Strategic Employment Directorate, der ledes af en amerikansk to-stjernet.

CCOMC er SHAPE omdrejningspunkt for den strategiske tænkning og den daglige drift af NATO afskrækkelse og den kollektive forsvarsopgave. CCOMC har ligeledes det overordnede overblik over alle NATO’s igangværende operationer og aktiviteter.

CCOMC omfatter ca. 125 medarbejdere fordelt på alle grader. CCOMC er organiseret med en opgavefleksibel organisation, der betyder at kapaciteter under CCOMC organiseres i forhold til de aktuelle opgaver – denne stilling er specifikt låst med fokus på Østersøregionen.

Nationalt skal stillingen sikre, at Danmark har indsigt i udviklingen omkring NATO planer og aktiviteter med fokus på Østersøregionen.

Om stillingen

I stillingen som stabsofficer ved SHAPE CCOMC vil den primære opgave være at virke som Subject Matter Expert (SME) for Baltics Sea Region Roadmap (BSR RM), herunder bidrage med bl.a.:
• Strategisk fokus og rådgivning omkring NATO aktiviteter i Østersøregionen under BSR RM.
• Udvikling og justering af eksisterende planer og aktiviteter i forhold til den aktuelle udvikling i trusselsbilledet.
• Udvikle samarbejdet og koordinationen i regionen ved inddragelse af særligt Finland og Sverige, men også de øvrige nationer i regionen.
• I rammen af BSR RM Steering Board koordinere, udvikle og synkronisere de igangværende og fremtidige aktiviteter i regionen.
• Repræsentere CCOMC som SME for østersøregionen ved øvrige planlægningsarbejder og processer internt i ACO.
• Repræsentere SHAPE ved NATO-FIN-SWE Interaction Board Secretariat møder og konferencer ved NATO HQ og generelt i ACO.

Der er en grundlæggende forventning om, at stabsofficerer ved SHAPE virker med et strategisk fokus inden for det operative område og kan koordinere og udvikle policy, koncepter og planer inden for NATO fulde opgavespektrum.

Om dig

Du har en baggrund som officer i Forsvaret og har gennemført videreuddannelsestrin II for militære ledere, MMS eller lignende på masterniveau.

Det er væsentligt, at du har solid koordinations- og planlægningserfaring fra strategisk niveau, alternativt har du erfaring fra en tungere stilling på operativt niveau.

Det er en fordel, at du kan dokumentere stabserfaring fra et operativt miljø på strategisk niveau, alternativt operativ erfaring fra en anden relevant stilling. Det er ønskeligt, at dine erfaringer er udviklet i et værnsfælles miljø.

Vi lægger vægt på, at du har international erfaring enten fra en udsendelse i operationer eller en international stilling med fokus på operativ planlægning. Det er fordel hvis dine erfaringer er oparbejdet i NATO, herunder har du vist, at du kan begå dig i et multikulturelt miljø.
Du har en moderne, udadvendt og udviklingsorienteret profil, og det ligger naturligt for dig at udvikle samarbejdsrelationer på tværs af faggrænser, nationaliteter, personelgrupper og organisationer.

Som person er du strategisk tænkende og har et helhedsorienteret blik for opgaveløsningen. Du trives med at være centrum i en dynamisk organisation, hvor der løbende arbejdes med udvikling af policy og processer.

Det motiverer dig, at teamets resultater har stor betydning for resten af NATO og øvrige myndigheders arbejde, herunder ligger det naturligt for dig – i perioder – at investere ekstra ressourcer for at sikre de gode resultater.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenstemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Under din udstationering tillægges du midlertidig grad som oberstløjtnant/kommandørkaptajn.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter. Du modtager desuden et skattefrit udetillæg, og din evt. medfølgende ægtefælle har mulighed for at få ægtefællepension.

Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg.

Du skal kunne helbredsgodkendes til "egnet uden begrænsninger".

Derudover skal du have bestået engelsk sprogtest SLP (3-3-3-3) og være sikkerhedsgodkendt til HEMMELIGT.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte den nationale militære repræsentant ved SHAPE, brigadegeneral Per Orluff Knudsen på tlf.: +32 6544 3900, eller NMR stabschef Lars Holmgaard Nielsen på tlf.: +32 495 94 91 46, alternativt +45 23 49 37 17

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent, kaptajn Palle Hvirvelkær på tlf.: 7281 9680, ved henvendelse til Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Stillingen er til besættelse snarest muligt og ikke senere november 2021, som udgangspunkt for en treårig periode (mulighed for et års forlængelse) - dog kan perioden variere under hensyn til Forsvarets behov.

Ansøgningsfristen er den 3. oktober 2021.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 03. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0