Sektionschef til [xxxxx]s Øvelsessektion (J7)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du solid chef- og stabserfaring samt gode kommunikations- og samarbejdsevner?
Har du motivationen og kompetencerne til at indtage en central rolle i udviklingen, styringen og prioriteringen af øvelsesvirksomheden i Forsvaret?
Evner du at balancere udvikling og drift under omskiftelige forhold?
Så er det måske dig vi leder efter til stillingen som Chef for Øvelsessektionen (J7) i Operationsstaben

Om os

Operationsstaben forestår Forsvarets overordnede planlægning for og indsættelse af operative enheder i nationale- og internationale operationer, samt stabiliserings- og verifikationsaktiviteter.

Udviklingen i trusselbilledet og sikkerhedssituationen i og omkring dansk interesseområde redefinerer den danske sikkerhedspolitiske kontekst. Som konsekvens heraf skal Forsvarets operative virksomhed tilpasses, så denne i højere grad fokuserer på nationalt og kollektivt forsvar. Udviklingen af den nationale forsvarsplan og den nationale føringsstruktur understøtter den ændrede sikkerhedspolitiske kontekst.
Øvelsesvirksomheden får i denne sammenhæng stigende betydning som et middel til strategisk signalgivning.

Øvelsessektionen (J7) er en selvstændig sektion i Operationsstaben med reference til Chefen for Operationsafdelingen med ansvar for den overordnede styring, koordinering og prioritering af den strategiske øvelsesvirksomhed i Forsvaret. Opgaven løses i tæt samarbejde med Forsvarsministeriet, øvrige stabe, kommandoer og styrelser.

Øvelsessektionen (J7) planlægger og koordinerer Forsvarets deltagelse i nationale og NATO krisestyringsøvelser, herunder koordinerer og gennemfører evalueringer af Forsvarets føringsstruktur i løsningen af dennes opgaver i fred, krise og konflikt.
Sektionen forestår den tværgående styring og koordination af øvelsesvirksomheden med NATO og strategiske samarbejdspartnere, herunder JEF, NORDEFCO, mv.
Sektionen forestår endvidere gennemførelsen af erfaringsindhentning- og bearbejdning fra øvelsesvirksomheden og understøtter erfaringsindhentning- og bearbejdning fra Forsvarets indsættelser i nationale og internationale operationer.

Om stillingen

Du bliver selvstændig sektionschef med ansvar for sektionens samlede opgaveportefølje. Du vil have ledelsesansvaret for en gruppe af højtkvalificerede og engagerede medarbejdere fra alle tre værn.

Du skal forestå prioritering, styring, planlægning og gennemførelse af opgaver med høj kompleksitet, der stiller krav om et godt overblik og evnen til at samarbejde bredt med både civile og militære aktører.

I forlængelse af den fortsatte udvikling af den nationale forsvarsplan og Forsvarets føringsstruktur, vil dine opgaver omfatte uddannelse, træning, øvelse og evaluering i relation til opstilling og udvikling af et værnfælles operativt føringshovedkvarter. Dette indbefatter bl.a.:
• Prioritering, synkronisering og målretning af øvelses- og træningsaktiviteter for staben.
• Udvikling og drift af et øvelsesregime for styring, planlægning, gennemførelse og evaluering af trænings- og øvelsesvirksomheden til understøttelse af opbygningen og udviklingen af Forsvarskommandoens føringsstruktur med et værnfælles operativt hovedkvarter opstillet af Operationsstaben og underliggende taktiske kommandoer opstillet af værnskommandoerne, Specialoperationskommandoen, Arktisk Kommando og Forsvarets Sanitetskommando.
• Planlægning og koordinering af Forsvarets deltagelse i nationale og NATO krisestyringsøvelser på operativt niveau.
• Samtænkning og synkronisering af nationale og internationale øvelsesaktiviteter for at skabe maksimal øvelsesmæssig effekt i forhold til Forsvarets og Operationsstabens opgavekompleks.

Du bliver ansvarlig for koordineringen af Forsvarets deltagelse i det tvær-sektorelle øvelsessamarbejde med Politiet, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og civile styrelser/myndigheder/organisationer. Endvidere bliver du formand for Forsvarskommandoens Øvelseskoordinationsforum.

Du kommer til at indgå i Operationsstabens chefteam og vil derigennem blive inddraget i væsentligste beslutninger vedr. Forsvarsstabens og Operationsstabens samlede opgavekompleks.

Du vil skulle repræsentere Danmark i diverse NATO- og multilaterale mødefora, herunder bl.a. i NATO, JEF-og NORDEFCO regi.

Du vil skulle deltage i mødeaktivitet i ind- og udland, hvortil der vil være en del rejseaktiviteter.

Om dig

Du er oberstløjtnant/kommandørkaptajn eller har potentiale til at kunne blive udnævnt til M401-niveauet i forbindelse med ansættelsen. Du har gennemført VUT-II/L, MMS eller anden tilsvarende relevant civil uddannelse. Du bør kunne opfylde nedenstående krav og forventninger:
• Bred ledelseserfaring samt interesse og evner for ledelse af såvel personel som processer.
• Gode diplomatiske evner og evner til at opnå resultater gennem dialog og samarbejde på tværs af nationale og internationale myndigheder og institutioner.
• Stærke dokumenterede analytiske og kommunikative evner både skriftligt og mundtligt.
• Nytænkende og fremtidsorienteret uden tab af helhedsperspektiv og evne til samtidig løsning af driftsrelaterede opgaver.

Det er ønskeligt at du har haft værnsfælles stabstjeneste på chefniveauet/højeste funktionsniveau i Forsvarskommandoen, Forsvarsministeriets Departement eller fra stilling på tilsvarende niveau i NATO kommandostruktur.

Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring inden for øvelsesområdet og derigennem har kendskab til og forståelse for de særlige forhold, der gør sig gældende i relation til uddannelse, træning, evaluering og øvelsesvirksomhed i såvel national som multinational og alliance sammenhæng.

Derudover er en af dine vigtigste kvalifikationer dit helhedssyn, hvor du formår at tænke ikke blot Operationsstabens, men også koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom der er mulighed for, at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering.
Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige tjenestested er Karup.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet. Du skal desuden opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oberst Jens Hvid Lønborg på tlf. 7284 0401.
Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse specialkonsulent Anja Baldorf på tlf.7281 9142 eller kaptajn Palle Hvirvelkær på tlf. 7281 9680.

Ansøgningsfristen er 9. november 2021
Samtaler forventes afholdt hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. januar 2022 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 09. november 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0