Fransk Stabskursus for officerer af reserven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Stabskursus for officerer af reserven i Frankrig ved "École Supérieure des Officiers deRéserve Spécialistes d'État-major" (ESORSEM), Paris i perioden 29. juli - 19. august 2022.

Der er 2 danske kursuspladser til rådighed.

Om os

Den Franske Forsvarssektion ved ambassaden i København har modtaget invitation til dansk deltagelse i ”Cours Supérieur des officiers de réserve spécialistes d’état-major” 2022, der er et stabskursus for reserveofficerer i højere stabsfunktioner. Kurset afholdes og gennemføres på École Militaire i Paris.

Kurset er en mulighed for danske reserveofficerer at vedligeholde viden og kunnen inden for taktik, føring og stabsarbejde på brigadeniveau. I Frankrig giver kurset reserveofficeren det nødvendige kendskab til at kunne bestride en stilling i en operativ brigadestab.

Om stillingen

Kurset afholdes i perioden 29. juli til og med 19. august 2022 på École Supérieur des Officiers de Réserve Spécialistes d'État-major, der ligger på École Militaire i Paris.

Kursets formål:

At få kendskab til arbejdet i en brigadestab herunder at kunne anvende den franske operative overvejelsesmetodik MEDOT til analyse af en kompleks operativ situation samt udvikling af en operationsplan og befaling på brigadeniveau.

At give den enkelte kursist øvelse i føring på brigadeniveau gennem bestridelse af stabsstillinger i et realistisk øvelsesmiljø, hvor stress og træthed også skal kunne håndteres.

Du kan få tilsendt uddybende kursusinformation ved kontakt til HR-konsulent Peter Andersen på mail: [email protected]

Om dig

Stabskurset er egnet til officerer af reserven fra alle værn, som har gennemført VUTI/L-R for officerer af reserven eller er meriteret herfor – dog er kurset i høj grad rettet imod de landmilitære operationer, hvorfor det derfor er en fordel, at du har et indgående kendskab hertil.

Stabserfaring og erfaring med brigadeniveauet er ønskeligt, men ikke et krav.

Undervisningen foregår på fransk, så det er krav, at du kan tale og skrive fransk på minimum niveau PLS2222. Dokumentation herfor vedlægges ansøgningen.

I udvælgelsen af ansøgere indgår en vurdering af bedømmelses- og vandelsmæssige forhold og udviklingspotentiale. Hvis du ønsker at søge kurset, skal du sikre dig, at du forinden har fået dit kandidatur samt dertilhørende behov for indkommandering i forbindelse med kurset godkendt ved din egen myndighed.

Ansættelsesvilkår

For at komme i betragtning til stabskurset, skal du have din myndigheds godkendelse og accept af omkostninger forbundet med indkommanderinger og øvrige rejseudgifter.

Du skal sende din ansøgning, cv og gerne din seneste FOKUS, samt eventuelle bilag, ved klik på SØG JOBBET på Forsvarets karrieresite.

Du skal kunne honorere Forsvarets fysiske basis- og helbredskrav og helbred for at komme i betragtning til kurset. Din sikkerhedsgodkendelse skal være gyldig.

Finansiering af kurset sker efter gældende retningslinjer for henholdsvis Forsvars- og Hjemmeværnskommandoen. Du vil derfor modtage løn for din indkommandering og få godtgjort eventuelle rejseudgifter forbundet med kurset af din egen myndighed.

Kontakt:

Har du spørgsmål til løn- og øvrige vilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Peter Andersen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse via mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er den 12. maj 2022 og udvælgelsen vil blive foretaget umiddelbart herefter.

Kurset vil ikke pr. automatik føre til en udnævnelse til major af reserven. Kurset vil kunne indgå i en helhedsvurdering om meritering til major af reserven ved ansættelse i en rådighedsstilling, hvor udnævnelse til major af reserven er mulig, og efter indstilling fra ansættende enhed. Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Fredag den 29. april 2022

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Safety & Resilience Sr. Growth & Integration Manag...

    Opportunity OpportunityYou've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports on the planet where we touch land to continue our journey All The Way .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Livredder

    Vil du være med til at give vores gæster gode oplevelser?Dragør svømmehal og Hollænderhallen søger lige nu livreddere/teknisk service medarbejdere på deltid og fuldtid til blandt andet opsyn og..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0