Stabshjælper til Særlig Stab, Operationsstaben ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du ansvarsfuld og selvstændig? Har du lyst til et spændende og alsidigt job med mange forskellige opgaver? Er du god til at samarbejde? Så er det måske dig vi søger til jobbet som stabshjælper for stabschefen for Operationsstaben.

Vi søger en stabshjælper til den nyoprettede Særlig Stab & Ledelsesstøtte i Operationsstaben med geografisk placering i Karup.<br /
Om os

Operationsstaben er organiseret med chef, vicechef og en stabschef. Under disse findes den Særlige Stab, Juridisk Sektion, Militær Sikkerhedssektion og J-ressortsektioner, der er struktureret efter en traditionel J1-J9 struktur. Operationsstaben er geografisk placeret henholdsvis i København og Karup.

Operationsstaben varetager dels den operative opgaveløsning i relation til betjening af Forsvarets ledelse og Forsvarsministeriet og dels den operative opgaveløsning i sin funktion som kernestab for Forsvarets Operative Hovedkvarter (Joint Headquarters Denmark), herunder den operative varetagelse i forbindelse med indsættelse af Forsvarets kapaciteter.

Ud over de beskrevne opgaver varetager Operationsstaben mere generel sagsbehandling som del af Forsvarsstaben for at understøtte forsvarschefens samlede virke.

Hverdagen vil være præget af mange forskellige og spændende opgaver sammen med dedikerede og dygtige kollegaer, teamwork, og en bred berøringsflade. Vores arbejdsmiljø er spændende, uformelt og præget af en stor ansvarsfølelse.

Operationsstabens motto er: Operationsstaben indsætter Forsvarets kapaciteter til gavn for Danmark.

Særlig Stab består af 16 medarbejdere og en chef. Vi er inddelt i teams bl.a. i ft. Operative Processer, Koncepter og Policy samt Ledelsesstøtte.

Du vil være en del af Særlig Stab & Ledelsesstøtte, der løser følgende opgaver:<br/• Drive de overordnede og tværgåede koncept- og policy opgaver, herunder bidrage til koncepter i Forsvaret og igangværende forligsarbejde.
• Gennemføre implementering og synkronisering af operative processer samt funktioner i Forsvarets Operative Hovedkvarter.
• Koordination af den operative uddannelse i Operationsstaben.
• Koordination og implementering af SOP/SOI drift og udvikling.
• Støtte ledelsen i Operationsstaben, herunder med briefinger, møder, administrative opgaver og koordination af hovedkvarterets opgaver.
• Støtte øvrige sektioner på tværs af Operationsstaben.

Vi har fokus på den enkelte medarbejder, sektionen samt i større perspektiv Operationsstaben. Vi arbejder på høj faglighed i et godt arbejdsklima. Vi prioriterer tid til uddannelse og kompetenceudvikling også i en travl hverdag.

Om stillingen

Dine opgaver vil være mange og alsidige, administrative som praktiske. Først og fremmest er du en central person i forhold til at udøve ledelsesstøtte til stabschefen for Operationsstaben samt dennes adjudant. Du vil indgå i et tæt team med adjudanten og løse opgaver for stabschefen. Det omfatter blandt andet– uden at efterfølgende er udtømmende - hjælp til planlægning og koordinering af praktiske opgaver og gennemførelse af møder, besøg og tjenesterejser, herunder også at kunne fungere som kører.
Du vil som stabshjælper også skulle bidrage til mindre administrativt IT-arbejde, briefinger m.m. Du vil også kunne skulle yde ledelsesstøtte til chefen og vicechefen, når de er i Karup. Disse opgaver vil du også skulle løse som en del af kernestaben i Forsvarets Operative Hovedkvarter.

Det forventes ikke, at du selvstændigt kan løse alle dine opgaver fra start. Der vil være mulighed for både oplæring og uddannelse i stillingen, og der er altid god kollegastøtte, herunder fra andre stabshjælpere i Operationsstaben. Vi lægger stor vægt på at skabe rum for kompetenceudvikling og andre udviklende aktiviteter, og vi har fokus på den nødvendige balance mellem arbejds- og privatliv.

I stillingen vil der være god mulighed for efteruddannelse både inden for Forsvarets uddannelser og civile uddannelser.

Om dig

Du er erfaren i tjenesten og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du må gerne have gjort tjeneste i en større stab. Du har gode samarbejdsevner og vant til at indgå i et team, er fleksibel samt er interesseret i at sætte dig ind i Operationsstabens og Hovedkvarterets opgaver. Du håndterer både de rutinemæssige opgaver, samt de mere udfordrende.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til Hemmelig.

Det forventes, at du har kørekort kategori B.

Det vil være en fordel, hvis du er rutineret bruger af PowerPoint, Outlook, Word og Excel.

I en til tider hektisk hverdag med korte deadlines er det vigtigt, at du er god til at holde flere bolde i luften og er klar til selv at prioritere din tid i forhold til løsning af de enkelte opgaver. Du har et godt humør, overblik og er samtidig omhyggelig med styr på detaljerne.

Vi lægger vægt på, at du besidder en veludviklet situationsfornemmelse og arbejder med den fornødne fortrolighed. Du har gode sociale kompetencer og forstår at danne samt pleje netværk.

Hvis du ikke i forvejen er korporal, vil vi sammen med dig se på mulighederne for at blive uddannet til korporal.

Har du lyst til en afvekslende, spændende og til tider hektisk hverdag? Betragter du dig som servicemindet, fleksibel, selvstændig og omstillingsparat? Kunne du tænke dig at blive en del af Forsvarets Operative Hovedkvarter? Så er det måske dig vi kan bruge i Særlig Stab og Ledelsesstøtte!

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en værnsfælles stilling.

HKKF
Stillingen er en ufaglært korporal stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporal forening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

CS
Stillingen er en korporal stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en konstabel, overkonstabel eller en overkonstabel af 1. grad med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til korporal kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Særlig Stab Kommandørkaptajn Ken Nielsen på telefon 2013 9491.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Michelle Maria Sørensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Stillingen som stabshjælper ønskes besat pr. 1. august 2022.

Ansøgningsfristen er den 12. juni 2021 og vi forventer at holde samtaler i uge 25.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarskommandoen
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed og har ansvaret for at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i national og international opgaver. Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0