Ingeniørofficer til G5 ved Multinational Division North

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du anvende dine militære kvalifikationer i et ”skarpt” miljø? Vil du arbejde med ingeniørtjeneste og operationer på højeste taktiske niveau i et multinationalt miljø? Er du ingeniørkaptajn, eventuelt major (322), og evner du at kombinere operationer med god teknisk forståelse? Så har du her en enestående mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer indenfor taktik i et divisionshovedkvarter, der planlægger og udfører operationer på daglig basis.

Om os

Multinational Division North (MND N) er et operativt divisionshovedkvarter med afskrækkelses- og forsvarsprofil i NATOs styrkestruktur med en permanent tilstedeværelse i Letland. I fredstid er hovedkvarteret beliggende i Adazi, Letland og har et stabselement i Slagelse, Danmark.

MND N er en taktisk landmilitær føringskapacitet, der i fredstid kan gennemføre operativ planlægning og koordination af hærstyrker i Estland og Letland, samt en kapacitet, der i tilfælde af krise og konflikt kan føre landmilitære styrker inden for det fulde opgavespektrum.

MND N hovedopgave er i fredstid at forestå uddannelse af danske, lettiske, estiske og litauiske brigadehovedkvarterer. Divisionen skal desuden gennemføre den yderligere øvelsesvirksomhed, der sikrer landmilitære styrkers evne til at gennemføre taktiske aktiviteter, inkl. integration af enheder fra enhanced Forward Presence (eFP). Endvidere skal divisionen kunne indhente og forestå den nødvendige rapportering til foresat NATO styrkestruktur og opretholde et situationsbillede i ansvarsområdet. Slutteligt skal divisionen støtte forsvarsplanlægning i ansvarsområdet.

Herudover bidrager MND N til udvikling af den danske, estiske og lettiske hær inden for bl.a. studie- og udviklingsvirksomhed, doktrinområdet og specialer på troppeenhedsniveauet.

Om stillingen

Du indgår i fredstid i et dynamisk ingeniørteam i G5 sektionen. I krise og konflikt er du infrastrukturofficer i hovedkvarterets ingeniørcenter. Ingeniørcentret er det taktiske divisionshovedkvarters ingeniør videns center.

Dine opgaver omfatter bl.a. bidrag til skarp operativ planlægning og operativ planlægning i øvelsesramme. Som infrastrukturofficer udarbejder du blandt andet fagligt kvalificerede produkter og leverer rådgivning, der indgår til brug for såvel hovedkvarterets føring af divisionen som i planlægning af operationer.

Du bidrager til at etablere og vedligeholde grundlaget for, at hovedkvarteret kan leve op til sit operative beredskab indenfor ingeniørtjenesten i fredstid, krise og krig. Dette sker bl.a. under krav om, at ingeniørtjenesten virker på tværs af nationer og niveauer. Et centralt arbejdsområde er indhentning af informationer hos og koordination med Host Nations, analyser af eksempelvis vedrørende land transportsystemer(Infrastruktur), terrænets muligheder og de operative implikationer. I den vertikale konstruktionstjeneste er der fokus på overlevelsesforanstaltninger og ikke lejretablering.

Vi er til daglig et lille ingeniørteam, der med støtte udefra, håndterer alle ingeniørtjenestens facetter på divisionsniveau. Det betyder for dig, at du indimellem håndterer opgaver bredt inden for ingeniørtjenesten fx operative ingeniør ressourcer i multinational sammenhæng.

For de fleste vil arbejdet i et multinationalt divisionshovedkvarter være nyt, men så længe du har viljen til at lære og synes at det er spændende at arbejde med og har flair for ingeniørtjeneste i operationer, så vil du kunne få en unik mulighed for din personlige udvikling. I ingeniørteamet i G5 kommer du til at være en del af et spændende internationalt hold, hvor samarbejde, initiativ, evnen til at handle og en teknisk/operativ analytisk tilgang er centrale elementer, når der arbejdes med skarp forsvarsplanlægning. Samtidig lægger vi også vægt på, at vi har det sjovt i dagligdagen.

Om dig

Dit fokus er operationer. Du har interesse og flair for teknisk forståelse og har gerne erfaring udi at omsætte teknisk præget viden inden for særligt terræn og infrastruktur til bl.a. muligheder og begrænsninger.

Du kan lide at arbejde med og udvikle et større kompliceret område og være selvstændigt aktiv i fremdriften af området mod klare mål. Du trives i et komplekst samarbejde med eksterne interessenter ved foresatte, undergivne og naboer for at få og nå fælles mål.

Du er kaptajn, eventuelt major (322) eller måske er du klar til at blive major (322). Du er uddannet på BDE niveau. Du har eventuelt gjort tjeneste i en ingeniørbataljonsstab eller brigadestab.

Du er analytisk i din tilgang, men evner også at omsætte din faglighed til alternative løsninger, når den operative plan møder virkeligheden.

Du kommunikerer velargumenteret via enkle væsentlige budskaber. Du skal kunne engelsk i tale og skrift på stabsniveau, da det er MND N arbejdssprog,.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemands- eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på tre til fire år. Er du interesseret i en kortere periode så kontakt os gerne omkring mulighederne.
Du bliver udstationeret under den gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. Du finder mere information i FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering, herunder bl.a. ægtefællepension og hjemflytningstillæg.

I forbindelse med ansættelsen vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav,
- Være helbredsgodkendt til status egnet uden begræsninger (helbred og tænder),
- Sikkerhedsgodkendt Hemmeligt

Kontakt og ansøgning
Din ansøgning skal inkludere dit CV på engelsk.
Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Jacob Palmer Bjerborg (Assistant Chief of Staff G5) på tlf. +45 40 48 36 12.
Da G5 arbejder i et mobiltelefonfrit miljø bedes du sende en sms med navn og nummer hvorefter vi vender tilbage til dig.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent KN Anders Nygaard 3266 5698 ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Stillingen er placeret i MND N Hovedkvarter Øst i Adazi, Letland.

Ansøgningsfrist er 17. juli 2022. Ansættelsessamtaler forventes gennemført umiddelbart efter.
Stillingen er til besættelse 1. september 2022 eller efter aftale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 17. juli 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0