Chef for Hærkommandoens G6.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Stillingen som chef for Hærkommandoens G6 er ledig til besættelse pr. 1. september 2022. Hærkommandoen søger en chef til G6, som kan stå i spidsen for et fagområde i rivende udvikling og med en stejlt stigende relevans og bevågenhed.

Om os

Hærkommandoen er Hærens øverste kommandomyndighed og er bosiddende på Flyvestation Karup.
Hærkommandoen direktivgiver og skaber rammerne for Hærens myndigheder og enheder, således at de kan løse deres opgaver. Hærkommandoen er organiseret i en G-struktur (sektioner) fra G1 til G8 og med et Ledelsessektion og en Kontrolsektion, der hovedsageligt har til opgave at støtte ledelsens styring, ledelse og myndighedsbetjening.
G6 er oprettet pr. 1. juni 2022 som bl.a. en videreførelse af Projektkontor Hærens Taktiske Kommunikationsnetværk (HTK). Sektionen består for nærværende af en chef, 2 x M331, én C300 og én M232. G6 er underlagt Stabschefen i Hærkommandoen og har til opgave at planlægge, koordinere og prioritere anvendelsen og indsættelsen af taktisk kommunikation i Hærens struktur i bred forstand, herunder krypto- og cyberområderne.
Sektionen samarbejder med en bred skare af Forsvarsministeriets styrelser, Forsvarets myndigheder og stabe samt – ikke mindst – Hærens myndigheder og enheder.

Sektionens arbejdsfelt omfatter blandt andet:
• Doktrin-, koncept- og organisationsudvikling vedrørende taktisk kommunikation, herunder sammenhæng til operativ kommunikation.
• Føringsvirksomhed i form af bidrag til opstillingsgrundlag og opstillings- og uddannelsesbefalinger.
• Styring i form af ansvar for eller bidrag til governance og procesudvikling såvel inden for Hærkommandoens myndighedsområde som udenfor, herunder diverse arbejdsgrupper, netværk, handleplaner, kapacitetsplaner mm.
• Sikkerhedsakkreditering af IT-systemer.
• Implementering af HTK, herunder udviklingsskitser, hvor kommende generationer af netværket, under forøgelse af ambitionsniveauet, forventes at omfatte integration af sensorinformation, videolink, CBRN, ildstøtte, logistik og efterretning.
• Bidrag til udviklingen af BDE CIS, herunder sammenhæng til HTK.

Om stillingen

Som chef for G6 bliver du chef for et kompleks og mange-facetteret arbejdsfelt. Stillingen er ikke blot ”teknologi-tung”, hvormed du skal kunne bevæge dig mellem alt fra strategiske IT-visioner til indbygning af kabler i Hærens køretøjer, men også operationstung, hvormed du skal kunne identificere og opstille taktiske kommunikationsløsninger, der understøtter Hærens indsættelser såvel ude som hjemme. Du skal konsolidere G6 opgaver og tilhørende processer i og uden for Hærkommandoen.

Du skal udvikle Hærkommandoens behandling og formidling af alle forhold vedrørende taktisk kommunikation i bred forstand, og du skal implementere såvel HTK som BDE CIS, herunder overtage driften af begge i takt med overgang fra udvikling til drift. Opgaveløsningen kræver en udpræget grad af analytiske færdigheder, fremtidsorientering og helhedssyn for, at du kan varetage koncernens, herunder Forsvarets overordnede og langsigtede mål for den landmilitære styrkeudvikling.

Der er tale om en fast stilling med fast tjenestested i Karup.

Om dig

Du er udnævnt oberstløjtnant – gerne med erfaring som bataljonschef.

Din baggrund er ikke afgørende. Der lægges i stedet stor vægt på, at du kan omsætte teknologiske muligheder til realistiske mål og anvendelige løsninger for Hærens enheder til gavn for operationernes gennemførelse.
Der er i det hele taget brug for, at du kan tænke to niveauer ned og konstant holder for øje, at digitaliseringen af Hæren er et nyt emne, som kræver etablering af nye kompetencer og processer.

Du har kendskab til Forsvarets ledelses- og styringsprocesser og har kendskab til, hvorledes struktur og organisation understøtter Hærens operative virke. Du har både operativ og teknologisk forståelse og kan se muligheder og nye vinkler på komplekse problemer.
Du er selvstændig og trives med at løse mange, varierende og komplekse opgaver. Samtidigt har du gode samarbejdsevner og evner at pleje og udvide det netværk, hvori G6 mange-facetterede opgaver løses.

Det forventes, at du har særdeles gode analytiske evner og er i stand til – på kort tid – at sætte dig ind i omfattende og komplicerede mængder fagligt stof uden at miste sansen for den vigtige detalje.

Det forventes desuden, at du kan formidle din indsigt på en let forståelig måde, og at du kan formulere dig præcist på skrift til et bredt publikum af modtagere.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Stillingen er til besættelse 1. september 2022
Dit daglige tjenestested er Flyvestation Karup

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Såfremt du er udpeget til INTOS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Stabschef ved Hærkommandoen OB Michael Villumsen (FKO-H-STCH) eller nuværende stillingsindehaver OL Henrik Hvilsom (FKO-H-G6)
Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Marie Veedfald ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 7281 9118.

Ansøgningsfristen er 2. august 2022.
Samtaler forventes afholdt i uge 32,

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 02. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0