Efterretningsanalytiker til Koncern Sikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at indgå i arbejdet med sikkerheden i fængsler og arrester samt bidrage til Kriminalforsorgens efterretningsindsats mod bl.a. radikalisering og organiseret kriminalitet? Kan du bidrage til at udvikle og målrette Kriminalforsorgens efterretningsindsats, så vi bliver bedre rustet til at handle proaktivt i forhold til trusler mod sikkerheden i Kriminalforsorgens institutioner? Hvis ja, så er du måske vores nye analytiker i sikkerhedsorganisationen i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Direktoratet for Kriminalforsorgen søger en analytiker til Koncern Sikkerhed, der har ansvaret for Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation og understøtter arbejdet i Kriminalforsorgens områdekontorer og institutioner. Koncern Sikkerhed arbejder blandt andet målrettet med efterretningsanalyse, organiseret kriminalitet, sikringsteknik, sikkerhedsstandarder samt radikalisering og voldelig ekstremisme.

Som analytiker får du til opgave at bidrage til at skærpe Kriminalforsorgens operationelle parathed gennem udarbejdelse af fokuserede analyser mv. Du vil samtidig skulle bidrage til enhedens videre arbejde med projektstyring, policyudvikling, vidensformidling og undervisning.

Om os
Vi tilbyder dig et job i en organisation i rivende udvikling, hvor der er masser af spændende opgaver at tage fat på og dygtige kollager at samarbejde med. Målsætningen for Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation er at arbejde fokuseret med efterretnings- og sikkerhedsarbejdet, så Kriminalforsorgen kan handle mere proaktivt i forhold til trusler mod orden og sikkerhed i Kriminalforsorgens institutioner og opbygge en højere grad af operationel parathed. Kriminalforsorgen skal blive endnu bedre til at tilvejebringe, bearbejde, systematisere og analysere oplysninger, herunder oplysninger som medarbejderne løbende kommer i besiddelse af.

Koncern Sikkerhed er placeret i Direktoratet for Kriminalforsorgen og har til opgave at understøtte såvel Kriminalforsorgens 4 områdekontorer som alle institutionerne. Samarbejdet er tæt og udvikles løbende.

Dine opgaver
Som efterretningsanalytiker bliver dine opgaver bl.a. at understøtte den allerede eksisterende indsats i form af løbende monitorering af relevante målpersoner, understøtte enhedens målsætning om at arbejde efterretningsbaseret, samarbejde med øvrige nationale myndigheder, løbende kontakt til Kriminalforsorgens områder og institutioner samt afholdelse af oplæg og undervisning af sikkerhedsorganisationen. Du skal arbejde strategisk og operativt med moniterings- og analysearbejde, herunder indhentning og bearbejdning af materiale samt udarbejdelse analyser og notater til beslutningstagere.

Du vil herudover indgå i arbejdet med fortsat at udvikle Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation med henblik på at styrke efterretningsindsatsen. Du vil således samarbejde med øvrige sikkerhedskonsulenter og efterretningsanalytikere i Koncern Sikkerhed, med Kriminalforsorgens 4 områdesikkerhedsenheder samt samarbejde med Kriminalforsorgens særlige ressourcepersoner, der på institutionsniveau arbejder med området. Du skal også bistå sikkerhedsorganisationen med rådgivning og sparring samt deltagelse i tværgående arbejdsgrupper.

Din profil

Du er analytisk skarp, har en veludviklet kritisk sans og kan levere resultater. Du er samtidig nysgerrig af natur, har sans for detaljen og trives med samarbejde.

  • Vi lægger samtidig vægt på følgende:
  • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • Interesse for opgaven og kendskab til arbejdet i en sikkerhedsorganisation og til arbejdet med efterretning
  • Har analytisk sans samt gode formuleringsevner og er vant til at arbejde systematisk og struktureret
  • Kendskab til arbejdet i Kriminalforsorgen eller Justitsministeriets koncern er en fordel
  • Har flair for it samt kendskab til efterretningsanalyseplatforme og øvrige analytiske redskaber

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem hele ansættelsen.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Arbejdspladsen er beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte enhedsleder Anders Balling på telefon 29908058.

Din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 7. september 2022

Vi forventer at holde samtaler i uge 37

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 07. september 2022

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • København, Danmark: Næstkommanderende vagthold til...

    Næstkommanderende vagthold til Vagtkompagniet ved Den Kongelige Livgarde Trives du i spændingsfe..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Jobbeskrivelse Søværnets Sergentskole søger en oversergent, som underviser og modulansvarlig. Vi søger en afklaret og dygtig kollega, der brænder for ”det nære lederskab” og som ser sig selv i op..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0