Chef for Logistiksektionen (S4) i Staben ved XIII Lette Infanteribataljon

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være en del af det lette infanteri, og vil du være med til at udvikle en bataljon, der er i en rivende udvikling?

Er du god til at holde mange bolde i luften, samtidig med du arbejder struktureret og målrettet?

Vil du være del af en god og sammentømret stab, hvor alle løfter i flok, træner målrettet mod indsættelse og øver taktiske operationer?

Så er jobbet som Logistikofficer i Staben ved XIII Lette Infanteribataljon helt sikkert noget for dig!

Om os

1. januar 2019 blev XIII Lette Infanteribataljon opstillet ved Slesvigske Fodregiment på Haderslev Kaserne. Bataljonen er operativt underlagt og under kommando af 2. Brigade, og den har Slesvigske Fodregiment som sit stamregiment.

Bataljonen er let bevæbnet og udrustet, og den støttes af mindre taktiske køretøjer. XIII er særligt velegnet til afsiddet kamp i lukket, uoverskueligt og uvejsomt terræn i dagslys og i mørke og i det fulde spektrum af opgaver. XIII trænes i særligt krævende operationer, hvor den kan indsættes til lands, til vands og gennem luftmobile indsættelser, og hvor den bl.a. skal kunne samarbejde med specialoperationsstyrker. Bataljonens opgaver og funktionsvilkår stiller derfor høje krav til de fysiske og de grundlæggende militære kompetencer og færdigheder.

XIII består for tiden af bataljonsstaben, uddannelsessektionen (S7), Stabskompagniet, 1. og 2. Lette Infanterikompagni samt 4. Uddannelseskompagni, der gennemfører Hærens Basisuddannelse og Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse. Det er hensigten, at 3. Lette Infanterikompagni påbegynder opbygningen inden for en overskuelig fremtid. Staben er opbygget med en Administrationssektion (S1), Efterretningssektion (S2), Operationssektion (S3) og en Logistiksektion (S4). Logistiksektionen består af en chef, en materielbefalingsmand samt en tilknyttet stabshjælper fra bataljonens stabskompagni.

Bataljonen er i de kommende år fortsat under opbygning. Det medfører bl.a. indfasning af nyt materiel, fortsat opbygning af bataljonens organisation og udvikling af det doktrinære grundlag for indsættelsen af let infanteri.

Bataljonen kan tilbyde en alsidig og kompetenceudviklende tjeneste, der er personligt og fagligt udviklende. Tjenesten vil give indsigt og mulighed for at påvirke udviklingen af bataljonen og let infanteri.

Om stillingen

Som chef for Logistiksektionen, vil du som udgangspunkt have både en drift- og opbygnings rolle, samtidig med en operativ funktion i øvelses- og indsættelsessammenhæng. Du kommer til at deltage i planlægning og gennemførelse af bataljonens nationale og internationale aktiviteter.

Under øvelse og operative indsættelser vil du indgå i bataljonens planlægningscenter. Du vil både skulle kunne indgå i operativ planlægning samt støtte bataljonschefen med grundlag for at træffe de bedste beslutninger.
Du vil være en uundværlig del af udviklingen og opbygningen af det lette infanteri, hvor du deltager i møder og arbejdsgrupper, og bidrager med viden om den nuværende materiel status og hvilke mangler som underafdelingerne og bataljonen har.
De daglige driftsopgaver drejer sig i høj grad om materielfordeling og opbygningen, hvor synkroniseringen med opbygningstakt, opstilling af enheder og beredskaber skal tidsmæssige synkroniseres.
Du skal initiere og udarbejde den logistiske plan for bataljonens operationer i samråd med stabschefen, planlægge den logistiske uddannelse af underafdelinger og gennemføre koordination med eksterne enheder.

Du vil her få rig mulighed for at bruge din taktiske forståelse og analytiske evner i et omskifteligt miljø, hvor hverdagen er præget af sagsbehandling, koordination med underafdelinger og støttestrukturen. Det er derfor ønskeligt, men ikke et krav, at du har arbejdet med DeMars, og gerne MM-delen.

Den nuværende bemanding i sektionen udgøres af kompetent og erfarent personel, som leverer på et højt fagligt niveau og som vil understøtter dine målsætninger. Opgaveløsning gennemføres situationsbestemt og fleksibelt og ofte med behov for støtte på tværs af faggrænser. Staben er et sammentømret team, hvor den initiativrige og dynamiske stabsofficer vil befinde sig godt. Der hersker en uformel omgangstone baseret på gensidig respekt for den enkeltes bidrag til bataljonens samlede opgaveløsning.

Udvikling af stabens kompetencer har prioritet, hvorfor staben i videst mulige omfang gennemfører funktionsspecifikke kurser og uddannelser, når det er foreneligt med aktiviteterne. Herudover prioriteres vedligeholdelse og forbedring af stabens fysiske træningstilstand og enkeltkæmperfærdigheder.

Om dig

Du har gennemført VUK BTN og BDE, eller Føringskursus. Alternativt er du en erfaren PL, som er vurderet egnet og klar til gennemførsel af Føringskursus. Du vil således skulle indgå en uddannelsesaftale og bestride stillingen med funktion i højere stilling.

Det er en fordel, at du har baggrund som næstkommanderende, kompagnichef, eller stabsofficer i en bataljons-, brigade- eller divisionsstab. Men det er ikke et ubetinget krav. Har du også en logistisk baggrund, vil det også være en styrke.
Du er professionel, fleksibel, omstillingsparat og positiv – også i travle perioder. Dit overblik hjælper dig til at arbejde selvstændigt og systematisk, så du får prioriteret dine opgaver, og kan afslutte dem til tiden.

Du er analytisk stærk, behersker dansk og engelsk kommunikation i skrift og tale, samt er fremsynet i planlægningen.

Du har helhedssyn og kan skabe resultater. Du arbejder systematisk og er i stand til at have flere bolde i luften samtidigt. Du er initiativrig, ansvarsbevidst og selvstændig. Du arbejder målrettet og struktureret, men kan hurtigt tilpasse dig skiftende situationer.

Dit livssyn er positivt, du har et godt humør og har let ved at skabe gode relationer. Du ønsker at bruge din erfaring til at gøre bataljonen bedre.

Du er velbedømt inden for FOKUS kompetencerne; samarbejde, helhedsorientering, initiativ og planlægning.

Stillingen er omfattet af sundhedstriaden. Du har bestået træningstilstandsprøven ved ansøgningstidspunktet eller er i stand til at aflægge prøven ved ansættelsestidspunktet. Herudover skal du have lyst og vilje til at fastholde og fortsat udvikle dit fysiske niveau samt enkeltkæmperfærdigheder.

Der stilles en fjernarbejdsplads til rådighed for dig, hvorved du har mulighed for en vis fleksibilitet i din opgaveløsning. Aftaler om evt. anvendelse af fjernarbejdsplads indgås med stabschefen.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat
i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem

Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du skal til denne stilling, kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Dit faste tjenestested vil være i Haderslev.

Overvejer du at flytte til Haderslev, kan du finde flere informationer om mulighederne i kommunen på http://www.boihaderslev.dk/.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschefen ved XIII Lette Infanteribataljon, major Joakim Skovgaard Larsen på telefon 45 41 38 51 03 eller via mail; [email protected] frem til den 1. september, idet han afgår til ny stilling samme dato. Derudover er du også velkommen til at kontakte bataljonschefen, oberstløjtnant Anders D. Svendsen på telefon 45 25 15 88 54 eller via mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er søndag den 6. september 2022. Ansættelsessamtaler forventes gennemført uge 36/37 i på Haderslev Kaserne.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM 2. BRIGADE
2. Brigade, med hovedkvarter i Slagelse, råder over en let infanteribataljon i Haderslev, en opklaringsbataljon på Bornholm, en panserbataljon i Holstebro og to uddannelsesbataljoner henholdsvis i Slagelse og Holstebro. Brigaden er dermed ansvarlig for teknisk og taktisk udvikling inden for de tre kapacitetsområder: opklaring, kampvogne og let infanteri. I samarbejde med Hærens Officersskole under Forsvarsakademiet uddanner 2. Brigade officerer ved Løjtnantsuddannelsen i Slagelse og er ligeledes ansvarlig for opbygning og kompetenceudvikling af Hærens reservepersonel.

2. Brigade opstilles med ca. 1.380 årsværk ved udgangen af 2024. Brigadestaben planlægger og styrer brigaden, herunder støtter opstilling samt gennemfører uddannelse af hærens bidrag til internationale operationer. Dertil kommer nationale operationer, bl.a. bevogtningsopgaver i København og opgaver ved den dansk-tyske grænse. Brigadestaben skal kunne opstilles som et hovedkvarter med hele eller dele af staben, der kan indgå i nationale opgaver i hele Riget, herunder ved terroranslag, større naturkatastrofer og tilsvarende, såvel som internationalt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 06. september 2022

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Centervagt / Servicevagt fuldtid

    Vi søger 1 Servicevagt / Centervagt på stort set fuldtid. Der er tale om 9 timers vagter fra kl.: 16-01 pr. vagt, 3-4 arbejdsdage om ugen. Der er mulighed for at have indflydelse på egen v..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0