Udstationering: Sektionschef ved NATOs Internationale Militære Stab i Bruxelles

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

En spændende og udfordrende militær stilling som Sektionschef ved Operations- og Planlægningsdivisionen ved NATO’s Internationale Militære Stab i NATOs hovedkvarter i Bruxelles er ledig pr. 1. august 2023.

Om os

NATO’s Militærkomité er Alliancens højeste militære organ og består af de permanente militære repræsentanter for de 30 medlemslande. Militærkomitéen er det militære rådgivende organ for det Nordatlantiske Råd, som repræsenterer medlemslandenes stats og regeringschefer.

Den Internationale Militære Stab er NATOs Militærkomités militære stab og består af fem divisioner og en C3 stab med i alt ca. 500, primært militære, medarbejdere.

Den Internationale Militære Stab støtter Militærkomitéen med bl.a. militærfaglige oplæg, forslag til policy og koncepter, vurderinger på militære områder samt implementering af Militærkomitéens beslutninger i Alliancen. Endvidere er den Internationale Militære Stab bindeled mellem Militærkomitéen og de to strategiske kommandoer, de nationale militære repræsentationer til NATO, partnerlande og den civile Internationale Stab, som støtter NATO’s Generalsekretær. Den Internationale Militære Stab er ligeledes ansvarlig for planlægning og ledelse af Militærkomitéens arbejdsgrupper, hvor de 30 medlemsnationers repræsentanter deltager.

Om stillingen

For den rette er der tale om en udviklende, spændende og udfordrende stilling i et miljø af dedikerede, internationale medarbejdere. Du har en bred berøringsflade med en stor del af hovedkvarterets komitéer, stabe, delegationer, partnere med flere. Du har mulighed for at sætte dit præg på vigtige beslutninger og militærfaglig rådgivning på strategisk niveau.

Din primære opgave er at lede en sektion med fire erfarne internationale stabsofficerer (major til oberstløjtnant-niveau) med ansvar for de militære aspekter på Militærkomiténiveau, primært vedrørende NATOs strategiske planer. Du skal lede forberedelsen af Militærkomitéens beslutninger og dens forslag til Rådet. Dette omfatter også at være formand for Militærkomitéens arbejdsgruppe for operationer. Som formand er du mødeleder for de 30 nationers militære repræsentanter og leder arbejdet med at finde konsensus i Militærkomitéens rådgivning til det Nordatlantiske råd. Du står i spidsen for udarbejdelse af notater, indlæg og briefings på dit fagområde til brug for divisionen og stabens ledelse. Du briefer topledelsen og klargør den til møder i komitéerne, og du får en høj profil i staben som ekspert på dit område.

Arbejdet er fokuseret på operativ planlægning, herunder Alliancens policy for operativ planlægning, behandling af den strategiske kommandos forslag til af NATOs operationsplaner og øvrige strategiske planer. Du har et tæt og dagligt samarbejde med Planlægningsstaben i NATOs militærstrategiske hovedkvarter (SHAPE) i Mons og med medarbejdere i den civile Internationale Stab.

Opgavespektret for sektionen omfatter tillige anvendelse af og policy for NATO Response Force og specialoperationsstyrker, NATOs Joint Personel Recovery, targeting og behandling af forhold vedr. NATOs afskrækkelsesdagsorden. Du vil skulle indgå som chef for planlægningselementet i krisestyringsorganisationen i NATOs hovedkvarter. Normalt deltager du i en årlig krisestyringsøvelse.

Du skal forvente to - tre ugers årlig rejseaktivitet i forbindelse med deltagelse i konferencer og møder mv.

Stillingen er værnsfælles. Du refererer til chefen for den Internationale Militære Stabs Operations og Planlægningsafdeling, som i øjeblikket er en polsk oberst.

Om dig

Du forventes at have erfaring fra en eller flere funktioner i den militære chefgruppe samt godt kendskab til NATO forhold, herunder NATO policy og planlægning inden for det operative område. Optimalt har du haft stillinger, hvor du har arbejdet med operativ planlægning nationalt eller ved en international stab. Kendskab til krisestyring er en fordel.
Det forventes, at du kan agere i et politisk styret miljø, har gode forhandlingsevner, en veludviklet tålmodighed og god diplomatisk forståelse. Du skal befinde dig godt med at være i centrum for opmærksomheden fra de 30 nationers militære repræsentanter, og som mødeleder være den der driver arbejdet fremad.

Du skal være velformuleret på engelsk, mundtligt og skriftligt, samt gerne have erfaring og evner inden for ledelse og håndtering af internationale medarbejdergrupper. Det vil være en fordel med et grundlæggende kendskab til fransk.

Du skal være initiativrig og handlekraftig og kunne se muligheder samt finde de rette løsninger. Din erfaring sætter dig i stand til at håndtere vekslende krav til ressourcer, opgaveløsninger og arbejdsindsats.

Vi lægger vægt på, at du er helhedsorienteret, har et godt overblik, er udadvendt og god til at skabe og anvende kontakter samt netværk.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke ministerområdets udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision. Der vil blive lagt vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre chefstillinger inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37.

Under udstationeringen tillægges du midlertidig højere grad som oberst/kommandør.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2023.

Dit daglige tjenestested er Bruxelles, Belgien

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne
under hele ansættelsesforløbet.

Du skal kunne helbredsgodkendes til ”egnet uden begrænsninger” og bestå en sprogtest ved Forsvarsakademiet.

Såfremt du er udpeget til INTOPS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte DAMIREP stabschef brigadegeneral Peter C. Alexa på tlf. +32 491 998 407. Du er også velkommen til at kontakte nuværende stillingsindehaver oberst Thomas Boll Bork e-mail: [email protected], tlf. +32 2707 9852.
Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse kaptajn Palle Hvirvelkær på tlf. 7281 9680.

Ansøgningsfristen er den 25. september 2022
Samtaler forventes afholdt i løbet af oktober 2022.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Duty Manager til Security Check Passenger

    Hvis du vil være med til at skabe en tryg kundeoplevelse for mere end 30 millioner årlige rejsende i Københavns Lufthavn (CPH), samtidig med, at du har en ledelsesrolle med ansvar for udvikling af .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Centervagt / Servicevagt fuldtid

    Vi søger 1 Servicevagt / Centervagt på stort set fuldtid. Der er tale om 9 timers vagter fra kl.: 16-01 pr. vagt, 3-4 arbejdsdage om ugen. Der er mulighed for at have indflydelse på egen v..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0