STABSOFFICER (BATTLESPACE MANAGER) TIL G3 VED HEADQUARTERS ALLIED RAPID REACTION CORPS I STORBRITANNIEN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du klar til nye udfordringer i et multinationalt, udfordrende og spændende miljø ved Headquarters Allied Rapid Reaction Corps (HQ ARRC) og holder du af, at arbejde med analyse af Battlespace Management (BSM) og Fire Support Coordination Measures på Corps niveau, i rammen af både planlægning og gennemførelse af operationer?
Hvis ja, så kan stillingen som stabsofficer i G3 OPS være noget for dig.

Nogle års tjeneste i et stort multinationalt NATO-hovedkvarter – og i et britisk miljø – er både fagligt og kulturelt meget udviklende, og det vil være en uvurderlig ballast for din videre karriere i Forsvaret.

Om os

Det britisk ledede HQ ARRC er præget af en høj grad af professionalisme og innovation. HQ ARRC har effektivt demonstreret sin værdi som NATO’s foretrukne landmilitære hovedkvarter i flere skarpe indsættelser, bl.a. ved NATO’s interventioner i Bosnien og Kosovo samt to gange i Afghanistan.

Hovedkvarteret består af ca. 450 militære medarbejdere, hvoraf omkring 60% er fra Storbritannien, mens resten fordeler sig mellem 19 andre nationer. Danmarks bidrag er på 11 stabsofficerer, heraf to af reserven. Hertil kommer et dansk Nationalt Støtte Element.

Hovedkvarteret kan indsættes i fire forskellige hovedkvartersroller: Korps, Multikorps (armé), Land Component og Joint Task Force. HQ ARRC er i øjeblikket på beredskab i rollen som korpshovedkvarter.
Du kan læse mere om hovedkvarteret her: https://arrc.nato.int/

Som dansker vil du opleve HQ ARRC som en dynamisk og meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for at videreudvikle dine militærfaglige, sproglige, og relationelle kompetencer. Som stabsofficer har du stor indflydelse på udviklingen af dit stillings- og ansvarsområde i tæt samspil med din chef.

Hovedkvarteret er placeret i Imjin Barracks nær byen Gloucester og byen Cheltenham i det vestlige England, ca. to timers kørsel vest for London. Området er meget naturskønt og byder på mange muligheder.

For både den udsendte og den eventuelt medfølgende familie er HQ ARRC samlet set et meget attraktivt tjenestested, både professionelt og socialt. De danske medarbejdere og deres familier trives godt, hvoraf de fleste vælger at bo i Cheltenham, som er en yderst indbydende og aktiv by med et rigt kulturelt miljø. Ydermere er Cheltenham er en del af The Cotswolds, som er kategoriseret som et ’Area of Outstanding Natural Beauty’ (AONB) og byder derfor på mange smukke natur oplevelser. (Link til video om Cheltenham https://youtu.be/cephblv9h34)

Eventuelle skolesøgende børn vil få mulighed for en unik international skolegang med et højt sprogligt udbytte og en god forståelse for andre landes kulturer, hvor den fortrukne skole for danske børn for tiden er St. Edwards School i Cheltenham. Skolen er delt op i en Preparatory School for børn op til 11-årsalderen, og en Senior School der dækker fra 12 år op til den engelske version af en gymnasieuddannelse/International Baccalaureate (IGCSE/Six Form/A-Levels). (For yderligere info om St Edwards School se videoer nederst i link https://www.stedwards.co.uk/visit-us/)

Om stillingen

Stillingen er placeret i G3 OPS Branch ledet af en fransk brigadegeneral. Du vil være en del af et internationalt team (BSM/ASM Branch) som arbejder som en integreret del af hovedkvarteret. Din stilling vil have ansvar for, at BSM integreres i alle faser af operationer, hvor du primært vil deltage i den indledende PLANS fase, og efterfølgende under operationer arbejde tæt sammen med G35 og her støtte i monitering og justering af Operationsplanen (PREPARE) inden den overdrages til EXECUTE. Du vil desuden arbejde tæt sammen med Joint Fires og støtte dem i planlægningen af Fire Support Coordination Measures, hvilket vil give dig et indgående kendskab til Joint Fires på Corps og DIV-niveau. Du indgår i et team på 5 personer, inklusiv dig selv, og du vil have et tæt samarbejde med resten af G3, herunder forbindelsesofficererne samt GEO-CELL og Joint Fires and Information Branch (JFIB). Selve BSM/ASM ledes af en canadisk oberstløjtnant.

G3 er et dynamisk team med en bred berøringsflade på tværs af HQ ARRC samt med ARRC’s samarbejdspartnere. Holdet er under konstant forandring, specielt i forhold til udvikling af C2 på Corps-nivau og størrelsen af de forskellige CP-noder. Dette giver rig anledning til at opnå indsigt (og medbestemmelse) i overvejelser omkring fremtidig C2 i ’Major Joint Operations’ på allerhøjeste taktiske niveau. Der vil desuden være gode muligheder for, at deltage i projekter og deltage i større udviklingsarbejder - også uden for hovedkvarteret.

I dagligdagen er du tit den koordinerende person i BSM/ASM Branch, hvilket stiller krav om både forudseenhed, overblik og opfølgning på opgaver. Dette er en rolle, du også har under øvelser/operationer hvor du bl.a. vil være ansvarlig for at gennemføre den daglige Battlespace Management Working Group, hvori du vil have ansvaret for at koordinere med de underliggende DIV samt andre BSM-interessenter omkring alle forhold vedrørende Land Control Measures.

Du skal årligt påregne 4-6 ugers øvelsesvirksomhed, afhængig af HQ ARRC’s aktivitetsniveau det pågældende år, og ca. 10-15 dages tjenesterejser til konferencer, møder m.m. Tjenesten er meget afvekslende, og du vil kunne krydre den med fagligt relevante og attraktive staff rides, adventure training m.m.

Om BREXIT:
Som dansk tjenstgørende er du omfattet af den Status of Forces Agreement (SOFA), som de deltagende lande i ARRC har indgået. Du er samtidig udsendt af den danske stat i rammen af NATO og altså ikke i rammen af EU. Der er derfor ingen kendte risici for din og din families status eller sikkerhed som udstationerede i Storbritannien.

Om dig

Du skal have gennemført VUT-II (L), MMS eller tilsvarende, og det er en klar fordel, hvis du har gennemført Operations- og Føringsuddannelsen (OFU). Du skal have gode lederegenskaber og indgående forståelse for landmilitære operationer, gerne gennem erfaringer fra Division eller Corps niveauet.

Det vil være en stor fordel, om du har erfaring fra stabsarbejde i operative stabe, ligesom erfaring med SitaWare og Fire Support Coordination Measures vil gøre godt i stillingen.

Du skal være tolerant og fleksibel, og kunne udvise den takt og kulturelle forståelse, der er nødvendig for at kunne begå sig i et multinationalt miljø. Du skal kunne trives med, at arbejdsprocesser, tempo, den daglige ’Battle Rhythm’, omgangsformer m.m. ofte er anderledes end i Danmark.

Du skal også kunne sætte pris på muligheden for fordybelse og herunder, at det forventes af dig, at du med tiden bliver en faglig kapacitet inden for dit felt. Det skal være naturlig for dig, at tage initiativ og det er en stor fordel hvis du er struktureret anlagt.

Du skal være uddannelses- og helbredsmæssigt godkendt til internationale operationer, og du skal forud for tiltrædelse i stillingen have gennemført kursus for enkeltmandsudsendte (EMU) og i det hele taget opretholde status i forhold til det beredskab, ARRC til enhver tid er underlagt. Du skal forvente at skulle gennemføre kurset ”NATO Staff Officers Orientation Course samt NATO Comprehensive Operations Planning Course, begge ved NATO School Oberammergau inden din tiltrædelse, alternativt snarest muligt herefter.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollatet af 27. oktober 2015 om officerer, beredskabsofficerer, auditørfuldmægtige, elever på grundlæggende officersuddannelse, elever på sprog- og reserveofficersuddannelserne samt officersaspiranter ved Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriet, til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner. Ansættelse i stillingen vil som udgangspunkt ske for en treårig periode med mulighed for forlængelse med op til et år. Perioden kan variere under hensyn til forsvarets behov ligesom det må forventes, at stillingens indhold kan ændres over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.

Stillingen besættes som udgangspunkt for en periode på op til 4 år.

Du vil blive udstationeret under den nye udetillægsordning. Du får blandt andet betalt din flytning, din bolig og driften af denne. Desuden har du mulighed for at forhandle personligt kvalifikationstillæg.

Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Stillingen kræver gode engelskkundskaber, og du skal derfor kunne bestå engelsk sprog-test SLP 3-3-3-3, jf. NATO STANAG. Derudover skal du kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET og kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen samt besidde grundlæggende færdigheder inden for de normale MS-Office applikationer.

Tjenestested i Innsworth, UK.

Kontakt og ansøgning:
Yderligere oplysninger om hovedkvarteret og dets virke, vilkårene som dansker i UK m.m. kan indhentes ved den danske Senior National Officer (ÆDO) i Storbritannien, oberst Keld Christensen på telefon +44 7483 169 928 eller via email: FIIN: [email protected]. Oplysninger vedr. stillingsindhold og kommende opgaver kan indhentes ved den nuværende stillingsindehaver major Jens C. Petersen på telefon +44 7484 740 220 eller via FIIN: HQARRC-011.

Oplysninger vedr. stillingsindhold og kommende opgaver kan indhentes ved den nuværende stillingsindehaver, major Valdemar Secher på telefon +44 7763 704214 eller FIIN: HQARRC-005.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon +45 3266 5150.

Ansøgningsfristen er den 25. september 2022

Ansættelsesdato 1. august 2023.

Samtaler til stillingen forventes gennemført løbende.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0