Protokollær ekspert med stærke analytiske og diplomatiske evner til Sekretariatssektionen ved [xxxxx] i ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du helhedssyn, gode samarbejdsevner, og er du interesseret i at arbejde tæt på Forsvarets ledelse i en hverdag præget af mangeartede og spændende opgaver? Så er du måske den nye sagsbehandler og leder af den militære protokol ved Sekretariatssektionen.

Om os

Du bliver en vigtig del af Sekretariatssektionen, som består af 11 professionelle og engagerede militære og civile medarbejdere. Vores primære opgaver er at betjene ledelsen og sikre koordinationen på tværs af Forsvarskommandoen. Sektionen er blandt andet ansvarlig for koordinering af politiske spørgsmål, aktindsigtssager, dekorering (tildeling af medaljer), ceremoniel, forsvarsattachéer samt undervisning af nye chefer og sagsbehandlere i Forsvarskommandoen. Desuden koordinerer og styrer sektionen større udviklings- og projektopgaver, der ikke umiddelbart kan placeres ved stabene i Forsvarskommandoen.

Om stillingen

Som leder af den militære protokol bliver du en vigtig og eksponeret del af Forsvaret og ved de udenlandske ambassader i København.

Stillingen fordrer en meget stor grad af selvstændighed men også samarbejde på alle niveauer. Dine stærke kommunikative og diplomatiske evner samt erfaring inden for protokolært arbejde er meget vigtige værktøjer i en travl hverdag. Du skal kunne vægte dine ord, da du i denne stilling ofte kan blive refereret i hovedstæderne mv. Du vil være kontaktpersonen og yde støtte til de udenlandske militære attachéer, der er akkrediteret til Danmark. I denne rolle kommuniker du direkte med Udenrigsministeriets Protokol og Forsvarsministeriet samt andre relevante styrelser. Du skal selvstændigt kunne forestå planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af årsprogram for de udenlandske attachéer herunder tjenestestedsbesøg mv.

En stor del af den diplomatiske tjeneste foregår efter normal arbejdstid og i weekender, hvilket fordrer en stor fleksibilitet i dagligdagen.

Du skal kunne yde protokollær rådgivning til forsvarschefen og chefen for Forsvarsstaben samt til myndigheder under Forsvarsministeries ansvarsområde.

Nye opgaver skal kunne ses som nye udfordringer, som der skal findes gode og anvendelige løsninger på. Du har et højt forandringsberedskab, fordi opgaverne er mangeartede og forskellige fra dag til dag, og du vil både opleve sager med korte terminer samt komplekse og omfattende opgaver med længere tidshorisont.

Stillingen har også kontakt til de danske forsvarsattachéer i udlandet, hvor du skal koordinere disses tjenesterejsebudgetter direkte med Udenrigsministeriet og Forsvarsministeriet.

Stillingen indeholder også mange administrative opgaver og procedurer, der er absolut essentielle for opgavernes samlede løsning.

Herudover vil du blive Forsvarskommandoens repræsentant i FAK-Fonde, der bl.a. uddeler fondsmidler til værdigt trængende veteraner m.fl.

Om dig

Vi forventer som udgangspunkt, at du har gennemført Videreuddannelsestrin II/ledere (VUT II/L), MMS eller et tilsvarende kursus. Du har gjort tjeneste i såvel Forsvarsministeriet som i Forsvarskommandoen samt på øvrige niveauer i forsvaret. Du har et grundigt kendskab til Forsvarets organisation og operative virke samt et godt og relevant netværk i forsvaret. Du har stor erfaring i protokol og diplomati evt. igennem tidligere tjeneste ved Hendes Majestæts Adjudantstab. Det vil også være en stor fordel, hvis du har et godt kendskab og netværk til de øvrige nordiske landes militære protokoller. Du er velbedømt og vil gerne gøre fortsat tjeneste tæt på ledelsen af forsvaret samt repræsentere disse ved flere lejligheder.

Du er analytisk stærk og er i stand til at opdele komplekse problemstillinger i relevante delelementer. Du skal bl.a. kunne gennemskue evt. politiske og diplomatiske konsekvenser i en given sag. Du har let ved at påtage dig ansvar for resultater og overholder tidsfrister. Derudover har du en veludviklet sans for formidling af relevante informationer til stabene i Forsvarskommandoen, såvel som til andre myndigheder i Forsvaret. Ligeledes forventes det, at du har gode formuleringsevner i både skrift og tale såvel på dansk som på engelsk.

Du skal i alle situationer kunne fremstå velformuleret, troværdig, tillidsskabende samt præsentabel og korrekt påklædt. Du skal være meget socialt anlagt samt være bredt orienteret om gennerelle samfundsforhold og forsvarsforhold, så du kan deltage i samtaler med attachéerne herunder bl.a. besidde evnen til at kunne ”small talke”.

Det er afgørende, at du kan holde mange bolde i luften og samtidig holde hovedet koldt og bevare overblikket i tilspidsede situationer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt” i denne stilling og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Fast tjenestested vil være i København.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Sekretariatssektionen , oberstløjtnant Jan Hansen på tlf.: 728 11121.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Jesper Tang Sørensen Forsvarets Personalestyrelse på telefon 7281 9149.

Stillingen er til besættelse pr. 1. december 2022. Ansøgningsfristen er den 19. september 2022, og vi forventer at afholde samtaler snarest herefter.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 19. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0