Udstationering: Dansk repræsentant i F-35 programmets driftsorganisation på AFB Luke, USA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sikre, at driften af Danmarks F-35 fly på Pilot Training Center varetages sikkert og professionelt?

Vi søger en medarbejder med flyteknisk baggrund, som kan indgå i F-35 driftsstruktur på AFB Luke, Phoenix (AZ). Der er tale om løsning af tekniske og logistiske opgaver i forhold til de danske F-35, der er udstationeret på Luke AFB for at understøtte pilotomskolingen til F-35.

Om os

F-35 er Danmarks kommende kampfly som skal erstatte F-16. Anskaffelsen af F-35 er den hidtil største materielinvestering til Forsvaret og en anskaffelse af stor strategisk betydning for Danmark. Heraf følger naturligvis stor bevågenhed. I Flyvevåbnet stiller vi derfor meget høje krav til os selv og hinanden.

På Luke AFB vil du indgå i et team med en dansk teknisk officer samt danske piloter. I vil være samlet i en eskadrille bestående af et amerikansk, hollandsk og et dansk detachement, der har til opgave at understøtte pilotomskoling til F-35 kampflyet.

Om stillingen

Det en stilling som dansk F-35 Participant Maintenance Liason Deputy, hvor du vil være underlagt den danske F-35 Participant Maintenance Liason officer (PML). Besættelsen af stillingerne sker ud fra en helhedsbetragtning i forhold til Forsvarets samlede kampflyopgaver i de kommende år samt i forhold til ansøgernes kompetencer og niveau.

Stillingsindehaveren indgår som en integreret medarbejder i den amerikanske F-35 eskadrille (308th Fighter Squadron), som de danske fly indgår i på Luke Air Force Base (AFB) (56 fighter Wing).

Stillingsindehaveren er i samarbejde med PML ansvarlig for at monitere vedligeholdelsen af danske F-35 fly, herunder medvirke til, at danske standarder for den vedvarende luftdygtighed opretholdes for danske fly jf. den internationale aftale omkring fælles F-35 træningsaktiviteter på Luke AFB. Selve vedligeholdelsen af de danske F-35 gennemføres af civile kontraktansatte teknikere.

Stillingsindehaveren skal medvirke til, at civilt kontraktpersonel udfører vedligeholdelse på danske fly i overensstemmelse med F-35 vedligeholdelsesforskrifterne. I perioden frem til 2024 vil der samtidig være supervision af danske teknikere som kommer forbi Luke AFB for jobtræning på danske F-35.

Stillingsindehaveren bør have indgående teknisk kendskab til operativ drift af kampfly på wing- og eskadrilleniveau gerne fra internationale operationer eller større øvelser. Endvidere bør indehaveren være erfaren og kunne indgå i et internationalt operativt miljø med en vis selvstændighed.

For stillingen må det forventes, at stillingsindehaveren deltager i et antal arbejdsgrupper og mødefora i F-35 programmet, samt deployeringer med 308th Fighter Squadron internt i USA.

Om dig

Stillingerne planlægges besat med befalingsmand med flyteknisk baggrund på seniorsergent niveau eller dertil egnede oversergenter. Ansøgeren skal kunne dokumentere relevant arbejdserfaring og resultater. Du skal have gennemført videreuddannelse-I/Mellemledere (VUT-I/ML), videreuddannelse-II/Mellemledere (VUT-II/ML) eller anden tilsvarende akademisk uddannelse.

Stillingsindehaveren skal have en teknisk operativ baggrund med kendskab til drift af (moderne) kampfly samt indgående kendskab til internationale luftdygtighedsstandarder og krav til sikring af den nødvendige kvalitet i forbindelse med arbejde på fly i et internationalt miljø.

Stillingen kræver, at indehaverne løbende kan opretholde sikkerhedsgodkendelse til Cosmic Top Secret (CTS). Endvidere bør indehaverne kunne manøvrere på forskellige niveauer i et internationalt miljø, så nødvendige netværk kan etableres og udbygges. Det forventes, at ansøgerne kan samarbejde med folk på tværs af forskellige faglige områder, og hurtigt skabe relevante professionelle kontakter. Ansøgerne bør være ildsjæle, samt arbejdsomme og konstruktive holdspillere.

Derudover lægger vi vægt på, at ansøgere:
• kan arbejde systematisk og struktureret,
• har stærke analytiske evner, god dømmekraft og helhedsforståelse,
• er selvkørende og ansvarsfuld ift. opgaveløsningen,
• har veludviklede samarbejdsevner,
• er flydende på engelsk, i skrift og tale,
• har stor personlig integritet samt er robust og fleksibel,
• kan anvende værktøjerne i MS Office pakken på brugerniveau,
• kan anvende moderne software værktøjer i forbindelse med drift og konfigurationsstyring af flysystemer.

Efter endt udstationering bør ansøgerne være forberedt på, at de opnåede F-35 kompetencer søges anvendt i den nationale F-35 driftsstruktur i dialog med den enkelte.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ansættes du i stillingen som oversergent, vil stillingsindholdet blive tilrettet dine kvalifikationer.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, det vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter. Du modtager desuden et skattefrit udetillæg og hvis du er gift, har din medfølgende ægtefælle mulighed for at få 50.000 kr. årligt i ægtefællepension. Har du/I børn vil udgifter til skolegang, svarende til det danske skolesystem inkl. ungdomsuddannelser, også blive dækket. Mere om dette kan ses på forsvarets hjemmeside, hvor du kan læse om udetillægsordningen.

Er du ansat i Forsvaret i dag, kan du på Forsvarets HR-portal på FIIN også finde information om forhold under udstationering. Her kan du bl.a. beregne det forventede skattefri udetillæg. Derudover er det muligt at forhandle et funktionstillæg ved ansættelsen.

Stillingerne besættes som udgangspunkt for en tre- til fireårig periode – dog kan perioden variere under hensyn til behov.

Du skal være indstillet på at gennemføre et individuelt tilpasset introduktionsforløb afhængig af ansøgernes kompetencer inden tiltrædelse.

Kontakt og ansøgning
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Major Lars Kristensen, dansk Participant Maintenance Liason officer ved Pilot Training Center. Mobil 2164 1654

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 3266 5150.

Ansøgningsfristen er den 1. november 2022.

Ansættelsesdato 15. august 2023.

Samtaler til stillingen forventes gennemført 45/46.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 01. november 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0