CIS sagsbehandler ved Joint Training and Evaluation Center i Georgien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Communication Information Systems (CIS) rådgiver ved Joint Training and Evaluation Cen-ter (JTEC) i Georgien. Et spændende job med stor indflydelse og personlige udviklingsmulig-heder i et internationalt miljø.

JTEC er et af 16 sammenhængende initiativer under The Substantial NATO-Georgia Package (SNGP), som Georgien blev tildelt på NATO topmødet i Wales i 2014. SNPG er flagskibet for NATO-Georgien samarbejdet, der sigter på at forbedre landets interoperabilitet med NATO.

Hvis du har mod på en udfordrende og dynamisk hverdag i et internationalt miljø, kan du søge stillingen som CIS rådgiver ved JTEC i Georgien.

Om os

Freds- og stabiliseringsindsatser i udlandet er en vigtig del af den danske udenrigs- og forsvarspolitik. Det overordnede samarbejde omkring stabiliseringsindsatserne gennemføres mellem Forsvarsministeriet, Udenrigsministeriet og Justitsministeriet og indsatserne finansieres gennem Freds- og Stabiliseringsfonden.

Den praktiske udmøntning omfatter freds- og stabiliseringsaktiviteter i udvalgte områder i verden, herunder Georgien. Formålet med den danske støtte til Georgien er at bidrage til kvalitativ ledelse, uddannelse og træning i overensstemmelse med NATOs principper, procedurer og doktriner for at fremme interoperabilitet med NATO for herigennem bl.a. at styrke Georgiens NATO-aspirationer. Yderligere er det målet at støtte interministeriel samarbejde inden for den georgiske forsvars- og sikkerhedssektor.

Forsvarskommandoens planlægningssektion J5 Kongerigets (J5K) fokus er operationer, hovedsageligt relateret til kollektivt forsvar og stabilisering, inden for Kongeriget Danmark og Europa inkl. Arktis i nord, Centraleuropa og Østeuropa. Det er J5K, som har det overordnede ansvar for Freds- og Stabiliseringsfondens indsats i Georgien. Den hjemlig faglige forankring i relation til opgavevaretagelsen er således J5K.

I forhold til den danske struktur vil din nærmeste reference være den danske Forsvarsattaché til Ukraine og Georgien. Ved J5K findes den programansvarlige officer, som vil være din kontakt i Forsvarskommandoen i Forsvarskommandoen i forhold til opgaveløsningen, og som referer til Forsvarsministeriet.

Om stillingen

Efter den russiske invasion i Ukraine har NATO sat fornyet fokus på sit samarbejde med Georgien. Georgien har et særligt tæt samarbejde med NATO og har bidraget til alliancens operationer gennem tiden. Danmark støtter aktivt op om reform- og kapacitetsudviklingen af den georgiske forsvars- og beredskabssektor gennem bl.a. udstationering af danske rådgiverbidrag.

Som CIS rådgiver ved JTEC kommer du til at understøtte JTEC hovedopgave med at træne og evaluere militære enheder, hovedsageligt på bataljons- og brigadeniveau, ved at tilbyde forskellige typer af træning og uddannelse såvel i øvelsesterræn som i et computerbaseret simulationssystem.

Ved JTEC er der bygget et nyt simulationscenter, som pt. er ved at blive klargjort til brug, og man er ved JTEC bl.a. ved at implementere deres taktiske simulationssystem som en del af træning og evaluering. Her skal opbygges opbygge et netværk til det taktiske simulationssystem, hvor man kan integrere indsættelsen af soldater og enheder fra flere øvelsesområder, med mulighed for at indsætte fiktive enheder i et computermiljø.

Som dansk CIS rådgiver vil du få stor indflydelse og effekt på den fremtidige trænings- og evalueringskapacitet, som skal træne Georgiske soldater fra bataljon og op til brigade niveau. Du vil også kunne påvirke og influere den fremtidige CIS infrastruktur for hele det georgiske forsvar, som står over for en større opbygning.

Den præcise sammensætning af porteføljen vil i sidste ende bero på konkrete behov samt dine kvalifikationer.

Stillingen er placeret ved JTEC, som ligger ca. 30 minutters kørsel syd for Tbilisi. Du bliver en del af dynamisk, internationalt team bestående af seks rådgivere, som ledes af en norsk oberstløjtnant.

Stillingen kan søges af erfarne CIS specialister fra befalingsmandsgruppen. Der er mulighed for at medtage familie.

Om dig

Du er rutineret og erfaren chefsergent eller seniorsergent. Ansættes du i stillingen som seniorsergent vil blive tillagt graden chefsergent under udstationeringen.

Vi forventer, at du har en solid viden og erfaring inden for CIS området, gerne med kendskab til taktiske simulationssystemer som f.eks. JCATS.

Det forventes, at du kan indgå i samarbejde med en række nationale, internationale og georgiske myndigheder, hvorfor der lægges vægt på gode samarbejdsevner på tværs af myndigheder og institutioner.

Du skal besidde gode kommunikative evner og kan formulere dig tydeligt på skrift og tale. Det er en forudsætning at du kan anvende engelsk som arbejdssprog, både skrifteligt og mundtligt (SLP 3-2-3-2). Arbejdssproget hos JTEC er engelsk.

Vi forventer endvidere, at du arbejder med en høj grad af selvstændighed, initiativ og fleksibilitet samt evner at prioritere og bevare overblikket i pressede og komplekse situationer.

Du må forvente en del rejseaktivitet i Georgien.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ansættes du i stillingen som seniorsergent vil blive tillagt graden chefsergent under udstationeringen.

Under udstationeringen vil du oppebære udetillæg efter Forsvarsministeriets udetillægsordning hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter, og du modtager et skattefrit udetillæg. Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som om-handler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år efter ansøgning.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav.
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder).
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-2-3-2 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.

Fælles for alle Q’er er, at de skal kunne

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte major Dorthe Sørensen på telefon 4185 0580.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 22. januar 2023.

Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2023 eller snarest derefter dog senest 1. august 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 5, 2023.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

CV på dansk og engelsk med vellignende foto bedes medsendt.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Lead Security Monitoring and Response Analyst

    Our PurposeWe work to connect and power an inclusive, digital economy that benefits everyone, everywhere by making transactions safe, simple, smart and accessible. Using secure data and networks, p..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0