Strategisk arbejdsmiljøinspektør i [xxxxx] (M331)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at udvikle og drive Forsvarets arbejdsmiljøvirksomhed i tæt samarbejde med Forsvarets ledelse og fageksperter i stabe, værn og kommandoer?

Brænder du for arbejdsmiljøområdet, og er du god til at samarbejde og yde rådgivning?

Så er det lige dig, vi er på udkig efter!

Om os

Stillingen som arbejdsmiljøinspektør indgår i adjudantursektionen, der er den ene af fem sektioner i Forsvarskommandoens Ledelsessekretariat. Adjudantursektionen består af 23 medarbejdere og er ansvarlig for at yde ledelsesstøtte til forsvarschefen og chefen for forsvarsstaben/viceforsvarschefen, herunder sekretær-, adjudant- og militærassistentopgaver. Herudover indgår Forsvarskommandoens Besøgskontor og Kastellets Garnison som organisatoriske elementer i Adjudantursektionen.

Sektionens arbejde er præget af en uformel tone og et tæt samarbejde om opgaveløsningen. Vores sektion står for høj faglighed og en grundig tilgang til opgaveløsningen. Vores opgaver er mangeartede, hvilket også betyder, at vi løbende har kontakt med en bred vifte af samarbejdspartnere i såvel som uden for Forsvaret.

Om stillingen

Du bliver strategisk arbejdsmiljøinspektør for Forsvaret. Der er tale om en nyoprettet stilling i Forsvarsstaben på Holmens Kanal i København.

Stillingen har følgende fire hovedopgaver:

- Rådgivning af Forsvarets ledelse. Du skal rådgive Forsvarschefen inden for Forsvarskommandoens samlede arbejdsmiljøvirksomhed samt viceforsvarschefen i rammen af Hovedarbejdsmiljøudvalget (FKO HAMU), som han er formand for.

-Drift af arbejdsmiljøorganisationen, hvilket bl.a. indbefatter afholdelse af møder i Hovedarbejdsmiljøudvalget (HAMU) med underliggende myndigheder, planlægning og afholdelse af temadage og seminarer samt udarbejdelse af rapporter og årsberetninger. Dette indbefatter endvidere håndtering og opfølgning på Forsvarskommandoens APV, udarbejdelse af håndakter til Forsvarskommandoens centrale samarbejdsudvalg og bidrag til den årlige arbejdsmiljødrøftelse og regnskab i tæt samarbejde med Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

- Samarbejde med øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarskommandoens område som Forsvarskommandoens arbejdsmiljøekspert. Dette både tværgående og i forhold til Forsvarets Center for HR-rådgivning og arbejdsmiljø. Der indgår tillige kontakten med Arbejdstilsynet samt repræsentation i Forsvarsministeriets Koncernfælles Arbejdsmiljøudvalg (FKA) samt Forsvarsministeriets Hovedsamarbejdsudvalg - underudvalg Arbejdsmiljø (UVA).

- Opdatering og optimering af interne bestemmelser og direktiver mv. Som en del af forvaltningsgrundlaget indgår også opbygning og drift af intranetside for arbejdsmiljø på Forsvarskommandoens område.

I stillingen vil du få berøring med en bred kreds af civile og militære chefer, ledere og medarbejdere med ansvar for arbejdsmiljø i Forsvaret.

Vi tilbyder med denne stilling gode muligheder for, at du kan videreudvikle dine kompetencer inden for fagområdet. Stillingen giver desuden gode muligheder for at udvikle et solidt fagfællesskab og netværk.

Om dig

Du har militær baggrund eller er civil med en relevant akademisk uddannelse og har erfaring med håndtering af arbejdsmiljø. Kendskab til Forsvarskommandoens opgaver og organisering vil være en fordel, men er ikke et krav.

Det motiverer og interesserer dig at beskæftige dig med arbejdsmiljø på forretningsmæssigt strategisk niveau, og du er enig i, at et godt arbejdsmiljø – både fysisk og psykisk – er en grundlæggende forudsætning for, at Forsvaret kan være en attraktiv arbejdsplads.

Du har en samarbejdende og positivt kritisk tilgang til opgaveløsningen og de udfordringer, du møder i dit arbejde. Nye opgaver møder du engageret og med nysgerrighed, og du opsøger den nødvendige viden og metodik til at løse dem. Du evner at tænke tværgående – herunder udvise forståelse for forskellige interessenters interesser og behov.

Du er struktureret, systematisk og resultatorienteret, og du formår at nedbryde mål til forståelige opgaver. Du kommunikerer klart og tydeligt såvel mundtligt som skriftligt, og trives med udfærdigelse af skriftlige opgaver og analyser som f.eks. rapporter på gennemførte undersøgelser. Du tager ejerskab for arbejdsprocesser og følger af egen drift op på iværksatte opgaver.

Det er ligeledes ønskeligt, men ikke noget krav, at du har erfaring fra arbejde med samarbejdsudvalgsanliggender.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Adjudantursektionen oberstløjtnant Peter Hebo Sølling på telefon 20 18 24 91.
Ved spørgsmål omkring stillingens faglige indhold og opgaver bedes du kontakte major Søren Vestergaard på telefon 72 84 03 78.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Camilla Boye ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected], eller telefon 72 81 91 92.

Ansøgningsfristen er mandag den 14. august 2023. Samtaler forventes afholdt i ugerne 33 og 34.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2023.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link, hvor du vedhæfter ansøgning og CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Uddannelsesbeviser samt referencer opfordres til at medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Om Forsvarskommandoen
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
Forsvarskommandoen løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 14. august 2023

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Dansk repræsentant i F-35 programmets driftsorgani...

    Vil du være med til at sikre, at Danmarks interesser i F-35 flyets driftsorganisation varetages sikkert og professionelt? Vi søger en engageret og nysgerrig medarbejder (teknisk officer eller ing..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Rådighedsstillinger – Kommando- og forsyningsbefal...

    Er du erfaren og rollemodel samt en arbejdsom og kompetent befalingsmand? Søger du varierede udfordringer i en kompagniramme hvor du får stor indflydelse?Så skal du søge denne stilling!.
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0