Dansk repræsentant i F-35 programmets driftsorganisation på Luke Air Force Base, USA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Dansk repræsentant i F-35 programmets driftsorganisation på Luke Air Force Base, USA.
Vil du være med til at sikre, at driften af Danmarks F-35 fly på Pilot Training Center i USA varetages sikkert og professionelt?

Vi søger en major med flyteknisk baggrund, som kan indgå i F-35 driftsstrukturen på Luke Air Force Base i Phoenix Arizona. Der er tale om løsning af tekniske og logistiske opgaver i forhold til de danske F-35, der er udstationeret på Luke Air Force Base, for at understøtte pilotomskolingen til F-35.

Om os

F-35 er Danmarks nye kampfly og erstatter F-16 inden for få år. Anskaffelsen af F-35 er den hidtil største materielinvestering i Forsvaret og en anskaffelse af strategisk betydning for Danmark. Heraf følger naturligvis stor bevågenhed. I Flyvevåbnet stiller vi derfor meget høje krav til os selv og til hinanden.

På Luke Air Force Base vil du indgå i et team med danske piloter, en dansk teknisk assistent og en dansk administrationsmedarbejder. I vil arbejde sammen i en eskadrille bestående af et amerikansk, et hollandsk og et dansk detachement, der alle har til opgave at understøtte pilotomskoling til F-35 kampflyet.

Om stillingen

Der er tale om en stilling som dansk F-35 Participant Maintenance Liaison, hvor du vil være underlagt chefen for det danske detachement. Besættelse af stillingen sker ud fra en helhedsbetragtning i forhold til Forsvarets samlede kampflyopgaver i de kommende år og i forhold til ansøgernes kompetencer og niveau.

Stillingsindehaveren indgår som en integreret medarbejder i den amerikanske F-35 eskadrille, 308th Fighter Squadron, som de danske fly indgår i på Luke Air Force Base. Stillingsindehaveren er ansvarlig for at monitere vedligeholdelsen af de danske F-35 fly, herunder medvirke til at danske standarder for den vedvarende luftdygtighed opretholdes på de danske fly jf. den internationale aftale omkring fælles F-35 træningsaktiviteter på Luke Air Force Base. Dette i tæt samarbejde og koordination med den driftsansvarlige- og koordinerende enhed placeret på Fighter Wing Skrydstrup. Selve vedligeholdelsen af de danske F-35 gennemføres af civile kontraktansatte teknikere.

Stillingsindehaveren skal medvirke til, at vedligeholdelsen på danske fly sker i overensstemmelse med gældende dokumentation og vedligeholdelsesforeskrifter. Herudover vil stillingsindehaveren skulle forudse at skulle udføre supervision af danske teknikere, som i perioder befinder sig på Luke Air Force Base for gennemførelse af jobtræning på danske F-35.

Stillingsindehaveren bør have indgående teknisk kendskab til operativ drift af kampfly på wing- og eskadrilleniveau gerne fra internationale operationer eller større øvelser. Endvidere bør indehaveren være erfaren og kunne indgå i et internationalt operativt miljø med en vis selvstændighed.

Med til stillingen hører, at stillingsindehaveren deltager i et antal arbejdsgrupper og mødefora i F-35 programmet og tillige deltager i diverse øvelser og deployeringer med 308th Fighter Squadron internt i USA.

Om dig

Stillingerne planlægges besat med en teknisk officer med flyteknisk baggrund på majorniveau eller med en kaptajn med indgående kendskab til F-35 drift og vedligeholdelse. Det er i den sammenhæng vigtigt at anføre, at stillingen har mange berøringsflader af international karaktér, hvorfor stillingsindehaveren skal kunne begå sig i dette miljø. Både diplomatisk og konstruktivt for til stedse at fremme og udbygge de danske interesser med samarbejdspartnere på oberstniveau. Ansøgeren skal derfor kunne fremvise/dokumentere relevant livs- og arbejdserfaring samt resultater inden for dette.

Det forventes, at ansøgerne kan samarbejde med folk på tværs af forskellige faglige områder og hurtigt skabe relevante professionelle kontakter på alle niveauer. Ansøgeren bør være en ildsjæl, arbejdsom og en konstruktiv holdspiller.

Stillingsindehaveren skal have en teknisk operativ baggrund med kendskab til drift af moderne kampfly og have indgående kendskab til internationale luftdygtighedsstandarder og krav til sikring af den nødvendige kvalitet i forbindelse med arbejde på fly. Herudover skal du være DKMAR Form 4 godkendt.

Derudover lægger vi vægt på, at ansøgere:
• kan arbejde systematisk og struktureret,
• har stærke analytiske evner, god dømmekraft og helhedsforståelse,
• er ansvarsfuld ift. opgaveløsningen,
• har veludviklede leder- og samarbejdsevner,
• er flydende på engelsk, i skrift og tale,
• har stor personlig integritet og er robust og fleksibel,
• kan anvende værktøjerne i MS Office pakken på brugerniveau,

Efter endt udstationering bør ansøgerne være forberedt på, at opnåede F-35 kompetencer søges anvendt i den nationale F-35 driftsstruktur, hvor dette måtte være nødvendigt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år efter ansøgning. Indholdet i stillingen kan ændre sig over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Stillingen kræver, at indehaverne løbende kan opretholde sikkerhedsgodkendelse til Cosmic Top Secret.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Afhængig af din baggrund kan der blive tale om et introduktions- og oplæringsforløb i den danske del af programmet forud for udstationeringen.

Derudover skal du bestå sprogtest i SLP niveau 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.

Kontakt og ansøgning
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Major Lars, dansk Participant Maintenance Liaison officer ved Pilot Training Center. Mobil +45 2164 1654

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 3266 5150.

Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2023.

Stillingen er til besættelse pr. 1. juli 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 40/41.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Send motiveret ansøgning og CV på dansk og engelsk med vellignende foto (pas) bedes medsendt. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0