Adjudant for chefen for Multinational Division North.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du mod på et udfordrende job i et multinationalt miljø? Vil du udvikle dine analytiske og operative kompetencer? Har du lyst til at anvende dine gode samarbejdsevner og samtidig være i en stilling, hvor du får særlig indsigt i hærens og NATOs virke?

Hvis du trives med at være der hvor du har fingeren på pulsen - indflydelse og rig mulighed for faglige udfordringer samt personlig udvikling, så er dette stillingen for dig.

Om os

Multinational Division North (MND N) er en operativ division, der har til formål at medvirke til afskrækkelse af et angreb på Europa og bidrage til NATOs forsvar af Letland og de baltiske lande. Divisionen indgår i NATOs styrkestruktur og har hovedkvarter i Adazi i Letland (lidt nord for Riga) og i Slagelse i Danmark.

MND N gennemfører operativ planlægning og koordination af hærstyrker i Letland og kan føre landmilitære styrker inden for det fulde opgavespektrum, hvilket er nødvendigt i forhold til divisionens unikke opgave, forsvaret af Letland og de baltiske lande.

Divisionen er en multinational enhed med p.t. 13 lande, der samarbejder tæt og indgående med nationale lettiske myndigheder og enheder, samt foresatte myndigheder i NATO om den operative opgaveløsning. Hertil kommer, at divisionen også samarbejder med enheder og bidrag fra andre NATO-lande, når de i kortere eller længere perioder er udstationeret i Letland.

Divisionen udvikler sig selv som troppeenhed og vi går gerne forrest med udvikling af nye tiltag inden for føring, ledelse, HR, logistik, ildstøtte m.v. Uanset om tjenesten foregår fra Slagelse eller Adazi, udgør det multinationale miljø rammen for spændende udfordringer og stærke relationer

Om stillingen

Du bliver en del af et team, hvor vi prioriterer og værdsætter hinanden. Vi er svære at fornærme, så du skal værdsætte diversitet og besidde den rummelighed der gør, at vi fortsat kan udvikle os som et multinationalt hovedkvarter. Vi støtter hinanden i opgaveløsningen og trækker aktivt på vores forskellighed, styrker og erfaringer. Du kan være indadvendt og mut, udadvendt og talende, men du skal være villig til at investere i vores fælles sociale kapital.

Du skal evne at respektere forskelligheder, omfavne dem, og sammensætte disse i løsninger, der både opnår det operative formål, udnytte rådige ressourcer bedst muligt samt tilgodeser chefen for MND Ns målsætning.

Stillingen omfatter adjudantstøtte og anden direkte bistand til chefen for MND N inden for tildelte sagsområder og opgaveportefølje (men ikke afgrænset til):

- Planlægning og tilrettelæggelse af chefens rejser i ind-og udland, herunder ledsagelse samt
koordination af kørsel.
- Udfærdigelse af aktionslister/referater til staben på baggrund af chefens rejse- og mødevirksomhed.
- Ansvaret for det ceremonielle område, herunder parader, mindeceremonier og lignende,
hvor chefen deltager
- Gennemførelse af sagsbehandling og løbende opfølgning på sager i relation til chefen, stabschefen
og/eller den militære assistent.
- Bidrage til udarbejdelse af materiale til briefinger, håndakter, notater, taler og referater i forbindelse
med divisionschefens aktiviteter.
- Kalenderplanlægning- og koordination for chefen.
- Koordination med underlagt enheder, lokale myndigheder, andre dele af NATO og udenlandske samarbejdspartnere.
• Øvrig sagsbehandling.

Du må forvente en del rejseaktivitet forbundet med stillingen såvel som periodevis lange arbejdsdage. Tjeneste i weekender kan forekomme, men vil være undtagelsen.

Stillingen vil have fast tjenestested i Riga, Letland, fra tiltrædelsestidspunktet, hvorfor det forventes, at du udstationeres i Letland.

Som adjudant, og en del af divisionschefens forkontor, arbejder du tæt sammen med chefens sekretær og militærassistent.

Stillingen besættes som udgangspunkt for tre år med mulighed for forlængelse, hvor du har mulighed for at tilbyde en evt. familie en unik mulighed for at opleve et andet land og en international skole med højt fagligt niveau.

Om dig

Du har en baggrund som operativ officer i hæren. Du har gennemført Føringskursus eller lignende med et godt resultat.

Du har været næstkommanderende og/eller chef i en underafdeling, ligesom du har været udsendt i en international mission.

Som person er du en udpræget holdspiller med veludviklet situationsfornemmelse og fremstår rolig, afbalanceret og har sans for detaljen. Du forstår endvidere at tænke din problemløsning ind i et helhedsorienteret perspektiv.

Du kan formulere dig klart både i skrift og i tale - både på dansk og på engelsk. Du har en ulastelig personlig fremtoning og respekt for diskretion.

Du er i stand til at bevare overblikket og trives godt i en meget varierende hverdag, der byder på mange forskelligartede og også kortvarslede opgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 19. maj 2014 om officerer under Forsvarsministeriet, i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret inden for hovedfunktionsniveauet (sekondløjtnant til og med major/orlogskaptajn), kan du vælge at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT og kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Ansættelsen er betinget af, at du skal kunne bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres fuldt egnet til udsendelse i international tjeneste, samt bestå sprogtest STANG ENG 3-3-3-3 .

Udstationering
Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, hvilket betyder at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter og du modtager et skattefrit udetillæg.
Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2(A), som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Lidt om Riga
Riga indeholder gode muligheder for dig og din familie. Byen er som hovedstad en lille en af sin slags, men oplevelser er der mange af og kernen af byen er særligt kendt for dens smukke arkitektur. Der er alt fra spændende museer til hyggelige parker og flotte gader, ligesom I kan gå på opdagelse i kontrasterne mellem den gamle og nye bydel. I MND N findes der et Garnisonsstøtteelement, som kan hjælpe dig og din familie med det praktiske vedrørende bolig og råd vedrørende for eksempel skole m.v.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende adjudant – Kaptajn Nikolaj Nothlev på tlf.: +45 728 31102 eller mailadresse: [email protected] eller tiltrædende Military Assistant, Major Lars Juulsgaard Sørensen på tlf.: 728 40484 eller på mail
[email protected].

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Tine Valentin Nielsen, på telefon 3266 5768 ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Ansøgningsfrist er 07. januar 2024
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 02 og/eller 03.

Stillingen er til besættelse senest 01. september 2024, der kan dog aftales en tidligere ansættelsesdato mhp. overdragelse, hvis nuværende stillingsindehaver afgår fra stillingen før tid. Dette aftales direkte mellem ansættende leder og kandidaten til stilling

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0