Udstationering: Stabsofficer til efterretningsafdelingen i EU Militære Stab i Bruxelles, Belgien (genopslag)
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
København K
Ønsker du et attraktivt sagsbehandlerjob i et dynamisk internationalt miljø? Har du interesse for efterretningsanalyse? Motiveres du af at opbygge stærke internationale samarbejdsrelationer? Vil du være med til at sætte et solidt dansk fingeraftryk på arbejdet i EU Militære Stab?
Om os
EUMS holder til i Bruxelles, og fungere - som en del af EU Udenrigstjeneste (EEAS) - som EU mili-tært-strategiske hovedkvarter. Det kan groft sammenlignes med den danske Forsvarsstab eller NATO International Military Staff. Staben består af fem direktorater: Concepts & Capability, Intel-ligence, Operations, Logistics, samt CIS & Cyber Defence. Dertil kommer mindre støttende elementer.
EUMS er ledet af en tre-stjernet admiral/general, og alle direktorater er ledet af et-stjernede admi-raler/generaler med to eller tre sektionschefer på oberst/kommandørniveau under sig. I disse sektioner er sagsbehandlere alle OF-3/4 alt efter stillingsindhold og personlige kompetencer. EUMS arbejder både for unionens højtstående repræsentant for udenrigsanliggender og sikkerhedspolitik samt for EU Militærkomité. EUMS udarbejder de militærstrategiske dokumenter, der giver retning på en længere horisont, og endelig arbejder EUMS tæt sammen med EEAS i forhold til den praktiske udmøntning af EU fælles sikkerheds- og forsvarspolitik (FSFP).
Stillingen som efterretningssagsbehandler er placeret i Intelligence Directorate i Intelligence Pro-duction Branch. Det er en dansk øremærket stilling, som pt. er ubesat men fremadrettet forventes kontinuerligt bemandet af Danmark. Intelligence Production leverer analyser af specifikke emner, og arbejder sammen med det civile efterretningscenter i rammen af Single Intelligence Analysis Capacity (SIAC). Samlet set bidrager Intelligence Directorate til udvikling af EU politikker, varsling, planlægning og krisehåndtering i forhold til EU missioner, operationer og øvelsesvirksomhed.
Intelligence Production er p.t. ledet af en fransk oberst, og består derudover af én stabsofficerer fra hver af de 27 EU lande. De pågældende stabsofficerer fungerer samtidig som nationale forbin-delsesofficerer mellem de nationale militære efterretningsentiteter og EU.
Da staben er multinational, er det vigtigt, at alle har helhedsforståelse og forstår at udnytte viden og erfaringer på tværs af nationaliteter. Stabens arbejdssprog er engelsk. Gennem stillingerne i EUMS ønsker vi at bidrage til det militærfaglige arbejde i EU militære søjle og samtidig fremme Danmarks interesser, og udnytte mulighederne for derigennem at støtte arbejdet på tværs af For-svarskommandoen og Forsvarsministeriet.
Om stillingen
Indholdet og det generelle arbejde i stillingen er at sammenligne med værnsfælles stabstjeneste i Danmark.
Du skal udarbejde og bidrage til analyser på baggrund af modtagne rapporter inden for områder af interesse for EU. Herunder præsentere resultaterne i arbejdsgrupper eller EU komitéer. Du kan forvente at blive den nationale POC i forhold til Forsvarskommandoen.
Fra tid til anden skal du være klar til at være stedfortræder for chefen for Intelligence Production samt virke som funktionel forbindelsesofficer til EU Intelligence Center Hybrid Cell. Du skal kunne lede overordnede efterretningsanalyser samt deltage i operative planlægningsgrupper. Du vil blive tildelt ansvar for et eller flere specifikke geografiske eller tematiske områder.
Du skal med kort varsel kunne deltage i informationsindhentnings missioner i potentielle missions- og operationsområder, og dermed være helbredsgodkendt uden begrænsninger. Tillige også i kortere periode forstærke EU operative hovedkvarterer eller EU operationscenter.
Om dig
Du er major eller orlogskaptajn og har gennemført Master i Militære Studier, videreuddannelsestrin II for ledere (VUT II/L) eller en tilsvarende uddannelse.
Du har en solid baggrund inden for efterretningsområdet, gerne som analytiker inden for specifikke geografiske eller tematiske emner. Tidligere arbejde med eller forståelse for indhentningsdiscipliner og tilhørende processer for indhentning og formidling vil være en fordel.
Du bør have kendskab til EU forsvars- og sikkerhedspolitik generelt, herunder Danmarks rolle i EU og EU’s betydning for Danmark.
Din tidligere tjeneste skal have givet dig et bredt kendskab til Forsvaret. Du har god forståelse for arbejdet i en politisk styret international organisation, herunder dynamikkerne mellem det militære og politiske niveau. Det er en fordel, hvis du tidligere har gjort tjeneste i et internationalt militært hovedkvarter.
Du skal være analytisk stærk, selvstændig, initiativrig og kunne tænke i både helheder og detaljer. Kendskab til analytiske værktøjer og metoder, problemløsning og intellektuel nysgerrighed vil være en fordel. Du skal være stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation på såvel dansk som engelsk.
Menneskelige relationer er af stor betydning for din og Danmarks indsigt og indflydelse, og det er væsentligt for udbyttet, at du kan skabe forbindelser og netværk med dine danske og udenlandske kollegaer.
Der vil ofte være korte deadlines og møder med kort varsel, også til tider om eftermiddagen og aftenen, hvorfor du skal kunne lide at arbejde fleksibelt og tilpasse dig situationen og aktuelle prioriteter.
Som udstationeret er det samtidigt en fordel for opbygning og vedligeholdelse af relationerne med samarbejdspartnere og kollegaer, at du er udadvendt og socialt anlagt.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer eller orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Du vil blive tillagt grad af oberstløjtnant/kommandørkaptajn i forbindelse med udstationeringen.
Du skal være indstillet på selv at stå for hovedparten af alt det praktiske i relation til opholdet som f.eks. flytningen, hussøgning, lejekontrakt mv. Ligeledes vil du også selv skulle afholde alle omkostninger i forbindelse med flytning, leje af bolig mv. Den danske SNR ved EUMS og SNE netværket i Bruxelles vil dog kunne være behjælpelige med råd og vejledning.
Til dækning af meromkostninger ved at bo og arbejde i et andet land end hjemlandet modtager du under udstationeringen dels et skattefrit dagpengebeløb og dels et skattefrit månedsbeløb fra EU. Satserne udgør pr. 1. januar 2024 og reguleres årligt:
Dagpengebeløbet udgør pr. 1. januar 2024 161,63 euro pr. dag
Månedsbeløbet udgør pr. 1. januar 2024 484,86 euro pr. mdr.
Dagpengene dækker merudgifter til leveomkostninger, som du og din evt. medfølgende familie har på udstationeringsstedet.
Månedstilskuddet ydes som kompensation/ dækning af en månedlig rejse til hjemlandet.
Begge beløb er ”flat-rate” beløb hvilket indebærer, at der ikke tages særskilt økonomisk hensyn til evt. medfølgende familie.
I forbindelse med tiltrædelse i stillingen ydes der et forskud på 75 dages EU ydelser (dagpenge og månedstilskud).
Er du gift vil din ægtefælle have mulighed for at få indbetalt 50.000 kr. årligt på en ægtefælle pension. Har du skolesøgende børn vil de blive tilbudt en plads på Europaskolen i Bruxelles. Har du mindre børn er der ligeledes pasningsordninger. Supplerende omkostninger i forbindelse hermed fx skolebus, bøger, forsikringer mv forudsættes dækket af EU ydelserne.
Dit daglige tjenestested vil være ved EUMS i EU-kvarteret i Bruxelles.
Den ugentlige arbejdstidsnorm i EUMS er 40 timer, som skal afvikles med 8 timer dagligt i tidsrummet mellem 0730 og 2000. Den konkrete afvikling af arbejdstiden er normalt ganske fleksibel inden for de angivne rammer og aftales direkte med sektionschefen.
Det er generelt en forventning i EUMS, at medarbejderne er fleksibelt indstillet og klar til i særlige tilfælde at arbejde mere end 10 timer om dagen og uden for det fastlagte tidsrum.
Der vil være mulighed for at indgå en plustidsaftale i forbindelse med tiltrædelse i stillingen og desuden mulighed for forhandling af tillæg.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Ansættelsen er betinget af, at du kan godkendes helbredsmæssigt samt sikkerhedsgodkendes til EU SECRET og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos oberst Ulrik Skytte tlf. +32 494 56 66 04 eller kommandørkaptajn Bjarne Breschel tlf. +32 493 402 023 som pt. sidder i EU militære stab.
Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent, kaptajn Palle Hvirvelkær fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse tlf. 72 81 96 80.
Stillingen er ledig og skal besættes senest 1. august 2024. Stillingen besættes som udgangspunkt for en treårig periode - dog kan perioden variere under hensyn til Forsvarets behov.
Ansøgningsfristen er den 28. april 2024.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristen.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.
Kilde: Jobnet.dk
Om os
EUMS holder til i Bruxelles, og fungere - som en del af EU Udenrigstjeneste (EEAS) - som EU mili-tært-strategiske hovedkvarter. Det kan groft sammenlignes med den danske Forsvarsstab eller NATO International Military Staff. Staben består af fem direktorater: Concepts & Capability, Intel-ligence, Operations, Logistics, samt CIS & Cyber Defence. Dertil kommer mindre støttende elementer.
EUMS er ledet af en tre-stjernet admiral/general, og alle direktorater er ledet af et-stjernede admi-raler/generaler med to eller tre sektionschefer på oberst/kommandørniveau under sig. I disse sektioner er sagsbehandlere alle OF-3/4 alt efter stillingsindhold og personlige kompetencer. EUMS arbejder både for unionens højtstående repræsentant for udenrigsanliggender og sikkerhedspolitik samt for EU Militærkomité. EUMS udarbejder de militærstrategiske dokumenter, der giver retning på en længere horisont, og endelig arbejder EUMS tæt sammen med EEAS i forhold til den praktiske udmøntning af EU fælles sikkerheds- og forsvarspolitik (FSFP).
Stillingen som efterretningssagsbehandler er placeret i Intelligence Directorate i Intelligence Pro-duction Branch. Det er en dansk øremærket stilling, som pt. er ubesat men fremadrettet forventes kontinuerligt bemandet af Danmark. Intelligence Production leverer analyser af specifikke emner, og arbejder sammen med det civile efterretningscenter i rammen af Single Intelligence Analysis Capacity (SIAC). Samlet set bidrager Intelligence Directorate til udvikling af EU politikker, varsling, planlægning og krisehåndtering i forhold til EU missioner, operationer og øvelsesvirksomhed.
Intelligence Production er p.t. ledet af en fransk oberst, og består derudover af én stabsofficerer fra hver af de 27 EU lande. De pågældende stabsofficerer fungerer samtidig som nationale forbin-delsesofficerer mellem de nationale militære efterretningsentiteter og EU.
Da staben er multinational, er det vigtigt, at alle har helhedsforståelse og forstår at udnytte viden og erfaringer på tværs af nationaliteter. Stabens arbejdssprog er engelsk. Gennem stillingerne i EUMS ønsker vi at bidrage til det militærfaglige arbejde i EU militære søjle og samtidig fremme Danmarks interesser, og udnytte mulighederne for derigennem at støtte arbejdet på tværs af For-svarskommandoen og Forsvarsministeriet.
Om stillingen
Indholdet og det generelle arbejde i stillingen er at sammenligne med værnsfælles stabstjeneste i Danmark.
Du skal udarbejde og bidrage til analyser på baggrund af modtagne rapporter inden for områder af interesse for EU. Herunder præsentere resultaterne i arbejdsgrupper eller EU komitéer. Du kan forvente at blive den nationale POC i forhold til Forsvarskommandoen.
Fra tid til anden skal du være klar til at være stedfortræder for chefen for Intelligence Production samt virke som funktionel forbindelsesofficer til EU Intelligence Center Hybrid Cell. Du skal kunne lede overordnede efterretningsanalyser samt deltage i operative planlægningsgrupper. Du vil blive tildelt ansvar for et eller flere specifikke geografiske eller tematiske områder.
Du skal med kort varsel kunne deltage i informationsindhentnings missioner i potentielle missions- og operationsområder, og dermed være helbredsgodkendt uden begrænsninger. Tillige også i kortere periode forstærke EU operative hovedkvarterer eller EU operationscenter.
Om dig
Du er major eller orlogskaptajn og har gennemført Master i Militære Studier, videreuddannelsestrin II for ledere (VUT II/L) eller en tilsvarende uddannelse.
Du har en solid baggrund inden for efterretningsområdet, gerne som analytiker inden for specifikke geografiske eller tematiske emner. Tidligere arbejde med eller forståelse for indhentningsdiscipliner og tilhørende processer for indhentning og formidling vil være en fordel.
Du bør have kendskab til EU forsvars- og sikkerhedspolitik generelt, herunder Danmarks rolle i EU og EU’s betydning for Danmark.
Din tidligere tjeneste skal have givet dig et bredt kendskab til Forsvaret. Du har god forståelse for arbejdet i en politisk styret international organisation, herunder dynamikkerne mellem det militære og politiske niveau. Det er en fordel, hvis du tidligere har gjort tjeneste i et internationalt militært hovedkvarter.
Du skal være analytisk stærk, selvstændig, initiativrig og kunne tænke i både helheder og detaljer. Kendskab til analytiske værktøjer og metoder, problemløsning og intellektuel nysgerrighed vil være en fordel. Du skal være stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation på såvel dansk som engelsk.
Menneskelige relationer er af stor betydning for din og Danmarks indsigt og indflydelse, og det er væsentligt for udbyttet, at du kan skabe forbindelser og netværk med dine danske og udenlandske kollegaer.
Der vil ofte være korte deadlines og møder med kort varsel, også til tider om eftermiddagen og aftenen, hvorfor du skal kunne lide at arbejde fleksibelt og tilpasse dig situationen og aktuelle prioriteter.
Som udstationeret er det samtidigt en fordel for opbygning og vedligeholdelse af relationerne med samarbejdspartnere og kollegaer, at du er udadvendt og socialt anlagt.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer eller orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Du vil blive tillagt grad af oberstløjtnant/kommandørkaptajn i forbindelse med udstationeringen.
Du skal være indstillet på selv at stå for hovedparten af alt det praktiske i relation til opholdet som f.eks. flytningen, hussøgning, lejekontrakt mv. Ligeledes vil du også selv skulle afholde alle omkostninger i forbindelse med flytning, leje af bolig mv. Den danske SNR ved EUMS og SNE netværket i Bruxelles vil dog kunne være behjælpelige med råd og vejledning.
Til dækning af meromkostninger ved at bo og arbejde i et andet land end hjemlandet modtager du under udstationeringen dels et skattefrit dagpengebeløb og dels et skattefrit månedsbeløb fra EU. Satserne udgør pr. 1. januar 2024 og reguleres årligt:
Dagpengebeløbet udgør pr. 1. januar 2024 161,63 euro pr. dag
Månedsbeløbet udgør pr. 1. januar 2024 484,86 euro pr. mdr.
Dagpengene dækker merudgifter til leveomkostninger, som du og din evt. medfølgende familie har på udstationeringsstedet.
Månedstilskuddet ydes som kompensation/ dækning af en månedlig rejse til hjemlandet.
Begge beløb er ”flat-rate” beløb hvilket indebærer, at der ikke tages særskilt økonomisk hensyn til evt. medfølgende familie.
I forbindelse med tiltrædelse i stillingen ydes der et forskud på 75 dages EU ydelser (dagpenge og månedstilskud).
Er du gift vil din ægtefælle have mulighed for at få indbetalt 50.000 kr. årligt på en ægtefælle pension. Har du skolesøgende børn vil de blive tilbudt en plads på Europaskolen i Bruxelles. Har du mindre børn er der ligeledes pasningsordninger. Supplerende omkostninger i forbindelse hermed fx skolebus, bøger, forsikringer mv forudsættes dækket af EU ydelserne.
Dit daglige tjenestested vil være ved EUMS i EU-kvarteret i Bruxelles.
Den ugentlige arbejdstidsnorm i EUMS er 40 timer, som skal afvikles med 8 timer dagligt i tidsrummet mellem 0730 og 2000. Den konkrete afvikling af arbejdstiden er normalt ganske fleksibel inden for de angivne rammer og aftales direkte med sektionschefen.
Det er generelt en forventning i EUMS, at medarbejderne er fleksibelt indstillet og klar til i særlige tilfælde at arbejde mere end 10 timer om dagen og uden for det fastlagte tidsrum.
Der vil være mulighed for at indgå en plustidsaftale i forbindelse med tiltrædelse i stillingen og desuden mulighed for forhandling af tillæg.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Ansættelsen er betinget af, at du kan godkendes helbredsmæssigt samt sikkerhedsgodkendes til EU SECRET og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos oberst Ulrik Skytte tlf. +32 494 56 66 04 eller kommandørkaptajn Bjarne Breschel tlf. +32 493 402 023 som pt. sidder i EU militære stab.
Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent, kaptajn Palle Hvirvelkær fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse tlf. 72 81 96 80.
Stillingen er ledig og skal besættes senest 1. august 2024. Stillingen besættes som udgangspunkt for en treårig periode - dog kan perioden variere under hensyn til Forsvarets behov.
Ansøgningsfristen er den 28. april 2024.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristen.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i København K.
Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- København K
- Søndag den 28. april 2024
Lignende jobs
-
CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet
STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
Compliance Security Consultant
Lyder governance, compliance, threat intelligence og SIEM som noget for dig, og vil du være med til at sætte rammerne for IT-sikkerhed i vores egne og kunders IT-driftsmiljøer? Som Compliance Secur..- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
Security Operations Engineer
Mod nye højder Har du passion for operationel sikkerhed og lyst til at arbejde med en bred vifte af teknologier? Scalepoint søger en Security Op..- Sikkerhedsmedarbejder
- København Ø
-
København, Danmark: Udvælgelsesassistent til Milit...
- Sikkerhedsmedarbejder
- København
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
22. november 2024 | 0 |
21. november 2024 | 0 |
20. november 2024 | 0 |
19. november 2024 | 0 |
18. november 2024 | 0 |
17. november 2024 | 0 |
16. november 2024 | 0 |
15. november 2024 | 0 |
14. november 2024 | 0 |
13. november 2024 | 0 |
12. november 2024 | 0 |
11. november 2024 | 0 |
10. november 2024 | 0 |
9. november 2024 | 0 |
8. november 2024 | 0 |
7. november 2024 | 0 |
6. november 2024 | 0 |
5. november 2024 | 0 |
4. november 2024 | 0 |
3. november 2024 | 0 |
2. november 2024 | 0 |
1. november 2024 | 0 |
31. oktober 2024 | 0 |
30. oktober 2024 | 0 |
29. oktober 2024 | 0 |
28. oktober 2024 | 0 |
27. oktober 2024 | 0 |
26. oktober 2024 | 0 |
25. oktober 2024 | 0 |
24. oktober 2024 | 0 |
23. oktober 2024 | 0 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
Chef for efterretningssektionen til I Panserinfanteribataljon ved Den Kongelige Livgarde (Genopslag)
Se alle populære søgninger