Sektionschef for sikkerhedsteknologi i Center for Cybersikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Sektionschef for sikkerhedsteknologi i Center for Cybersikkerhed
Vil du være med til at lede indsatsen for at styrke Danmarks cyberforsvar?

Vi søger en sektionschef til en spændende og udfordrende stilling i Forsvarets Efterretningstjenestes Center for Cybersikkerhed.

Du vil skulle arbejde i krydsfeltet mellem informationssikkerhed og sikkerhedsteknologi, hvor du vil indgå i et stærkt fagligt miljø i den nationale it-sikkerhedsmyndighed.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Som en del af Center for Cybersikkerhed er du med i fronten af Danmarks cyberforsvar. Det er en spændende opgave, som stiller store krav til vores medarbejdere.

Din sektion indgår i Afdelingen for Forsvar og Akkreditering, der varetager opgaven som national it-sikkerhedsmyndighed og leder og kontrollerer den militære it-sikkerhedstjeneste på Forsvarsministeriets område. Afdelingen har en stor berøringsflade med især enheder og myndigheder på Forsvarsministeriets område, men også med mange civile myndigheder og virksomheder, som vi bistår med bl.a. sikkerhedstekniske undersøgelser og støtte, afprøvning og udvikling af sikkerhedsdesign i it-systemer, samt kvalitetssikring og kontrol af informationssikkerheden. Desuden sikkerhedsgodkender vi it-systemer og -installationer samt planlægger og deltager i nationale og internationale cyberforsvarsøvelser.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Planlægning og styring af sektionens sikkerhedstekniske undersøgelser af it-systemer ved både civile og militære myndigheder.
  • Planlægning af deltagelse i cyberforsvarsøvelser.
  • Planlægning af kompetenceudvikling for sektionens medarbejdere, så sektionen til stadighed råder over de rette tekniske kompetencer.
  • Faglig udvikling af sektionens opgaveløsning.

Du vil indgå i afdelingens ledelsesgruppe og skulle fungere som koordinator for opgaver, som går på tværs af faglige og organisatoriske skel.

Vi lægger stor vægt på din faglige udvikling og tilbyder derfor gode muligheder for kompetenceudvikling, herunder certificeringer.

Du og din baggrund er vigtig
Du har en stærk kombination af ledelsesmæssige og it-sikkerhedsmæssige kompetencer.

Du er major/orlogskaptajn og har gennemført Master i Militære Studier/Videreuddannelsestrin II for militære ledere eller tilsvarende, herunder f.eks. en civil kandidat-/masteruddannelse og har gode lederegenskaber. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med stabsarbejde og også gerne som sektionschef og/eller har arbejdet med it-sikkerhedsområdet eller implementering af større it-projekter.

Du har gode samarbejdsevner og kan bidrage til at opbygge og vedligeholde et personligt netværk på tværs af myndigheder. Som person er du handlekraftig, beslutningsdygtig og omhyggelig. Du har gode kommunikationsevner og formulerer dig præcist både skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk.

Du skal desuden kunne se dig selv i nedenstående kriterier:

  • Du besidder en skarp teknisk forståelse for it-sikkerhedsområdet.
  • Du har en brændende interesse for cybersikkerhed.
  • Du er god til at planlægge og gennemføre komplekse opgaver.
  • Du er god til at indgå i forskelligartede faglige netværk og skabe gode relationer.
  • Du er god til at motivere dine medarbejdere.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.

Center for Cybersikkerhed udgør Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler, og vi arbejder for et sikkert digitalt Danmark. Vi er med til at opdage og håndtere, når danske interesser udsættes for cyberangreb, og vi samler, opbygger og deler den viden, som kan forebygge det næste angreb.

Forsvarets Efterretningstjeneste arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Som officer vil du blive ansat efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som Forsvarets Efterretningstjeneste betaler.

Som ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

Du har som ansat pligt til at forrette kortvarig tjeneste i udlandet. Såfremt du er udpeget til udsendelse i international operation, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget senest den 14. august 2021.

Stillingen er til besættelse snarest muligt, og vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted fra uge 34. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2213, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan finde mere information om Center for Cybersikkerhed på www.cfcs.dk.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE’s, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Lørdag den 14. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. oktober 2024 3
5. oktober 2024 3
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 7
26. september 2024 7
25. september 2024 7
24. september 2024 5
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7