CHEF FOR UDVIKLING AF RESERVESTYRKENS FORHOLD OG SAMARBEJDE MED ERHVERVSLIVET

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du en oberstløjtnant eller kommandørkaptajn, der kan drifte, men som først og fremmest brænder for udvikling? Hvis du samtidig besidder en holistisk forståelse for hele koncernens opgaver og strategiske ramme og kan evne at idéudvikle den fremtidige brug af reservister og hjemmeværnssoldater i den ramme, bør du overveje at søge stillingen som chef for Center for Reservestyrken (CFR), som er en del af Ledelsessekretariatet i Forsvarskommandoen.

Om os

CFR er placeret i Kastellet og støtter den strategiske styring og koordination af anvendelse og udvikling af Forsvarets Reservestyrke, hvilket primært vil sige reservister i Forsvaret og Hjemmeværnet samt Hjemmeværnets frivillige. Denne opgave er blevet tiltagende central, som den sikkerhedspolitiske situation har udviklet sig.

Centrets opgaver omfatter områderne strategisk styring og direktivgivning, kommunikation, rådgivning af forsvarschefen og chefen for Hjemmeværnet samt samarbejde med faglige organisationer, interesseorganisationer og repræsentanter for de frivillige i Hjemmeværnet. Et andet område er Forsvarets reservestruktur, hvor forsvarschefens særlige rådgiver for reserven støttes af CFR.

CFR har tillige en integreret krise- og krigsorganisation, der kan aktiveres i forhold til den aktuelle situation ved overgang til krise-/krigssituationer med en potentiel øget mulig anvendelse af Reservestyrken og dermed behov for interaktion med danske virksomheder.
InterForce har siden 1999 arbejdet for at optimere forholdene for de medarbejdere i den private og offentlige sektor, som ved siden af deres civile job har en tilknytning til Forsvaret og Hjemmeværnet. InterForce har regionale sekretariater seks steder i Danmark (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland, Hovedstaden og Born-holm) og i Grønland. I den forbindelse samarbejdes med virksomheder og civile arbejdsgivere, arbejdsgiverorganisationer, internationale Employer Support organisationer m.fl.
CFR er organisatorisk placeret i Ledelsessekretariatet ved Forsvarskommandoen og støtter både Forsvarskommandoen, værnene og Hjemmeværnskommandoen. Hjemmeværnskommandoen har en fast tilknyttet forbindelsesofficer i Center For Reservestyrken.
I centret er vi 15 faste medarbejdere, heraf 7 fysisk placeret i Kastellet i København, samt en række reservister og frivillige.

Om stillingen

Stillingen er både planlæggende/ledende og udviklingsorienteret.
Som chef har du den daglige ledelse af en række militære og civile medarbejdere med forskellig baggrund, erfaring, levealder og uddannelse samt forskellig geografisk placering. Du står for styring, løbende prioritering, planlægning, ressourcestyring, gennemførelse, koordinering og kontrol af CFR.
CFR er ansvarlig for sekretariats- og sagsbehandlingsstøtte til den strategiske styring og koordination af anvendelse og udvikling af Reservestyrken i regi af Forsvarets overordnede totalstyrkekoncept. Opgaverne ligger inden for områderne strategisk styring og direktivgivning, kommunikation, rådgivning af forsvarschefen og chefen for Hjemmeværnet samt samarbejde med interesseorganisationer og repræsentanter for de frivillige i Hjemmeværnet. Hertil kommer samarbejde om tilsvarende opgaver i relation til samarbejde med civile arbejdsgivere i rammen af InterForce.
En væsentlig del af udviklingsarbejdet vil være en forventet styrkelse af området for reserven. Arbejdet vil være meget udadvendt med kontakt til en lang række interessenter på tværs af myndigheder i og uden for Forsvarsministeriets koncern.

Om dig

Du er oberstløjtnant eller kommandørkaptajn og brænder for at udvikle og samarbejde bredt i en kompleks daglig virkelighed. Du har bred erfaring, både operativt og i stabe, som du kan anvende til forståelse af de operative opgaver, Reservestyrken skal varetage. Du har gode skriftlige kompetencer, så du kan både skabe og forestå større og mindre skriftlige produkter, der skal bruges på det strategiske niveau.
Samarbejdsevner og evnen til netværk på tværs af FKO Ledelsessekretariat og hele koncernen er en forudsætning for at lykkes med at føre an i at binde de mange tråde sammen, der udgør en effektiv og effektivt anvendt Reservestyrke. Vi forestiller os endvidere, at den bredere forståelse, du vil have efter nogle år i stillingen, vil være dig en styrke i resten af karrieren.
Du er god til ledelse og lederskab. Du skal sikre udvikling af medarbejdere med forskellig baggrund, herunder ledere og akademikere.
Det er en fordel, hvis du i løbet af din karriere har samarbejdet med reserven og/eller med frivillige i Hjemmeværnet og derved har personlig erfaring med anvendelsen af Reservestyrken.
Det er ligeledes en fordel, hvis du har interesse for og eventuelt indsigt i de udfordringer og muligheder, der ligger i samspillet mellem civile arbejdsgivere, Forsvaret og medarbejdere fra Reservestyrken.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision. Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af ministerområdets strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejde med dine kolleger og medarbejdere.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom der er mulighed for, at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige tjenestested er i Kastellet.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Såfremt du er udpeget til INTOS skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Oberst Susanne Lund på tlf. 728 11310.
Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Ava Leonora Berg på tlf. 32665136.

Ansøgningsfristen er 20.marts 2022
Samtaler forventes afholdt snarest herefter.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.
Stillingen er ledig til besættelse fra 1.oktober 2022 eller snarest derefter.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 20. marts 2022

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4