Erfarne tidsadministratorer (KP) til Forsvarets Efterretningstjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at sikre, at medarbejderne ved Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) får korrekt tidsregistrering og ydelser til tiden?

Om os

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Om stillingen

Vi er ved at opbygge og etablere en ny sektion, der skal samle alle HR-administrative opgaver herunder tidsadministration, lønsagsbehandling og øvrige HR-administrative opgaver. Sektionen vil bestå af et koordinationselement og tre driftselementer.

Vi søger to erfarne medarbejdere med indgående viden om forsvarets nye tidsløsning samt med solidt kendskab til offentlige tids- og arbejdstidsforvaltningsregler, og som på den baggrund kan varetage de opgaver, der er knyttet til afviklingen af vores månedlige tidskørsler og daglige registreringer.

Om dig

Stillingerne er placeret i FE’ s HR-afdeling, hvor du bliver en del af et nyt og velfungerende team. Sammen løser vi et bredt spænd af opgaver inden for hele HR- og tidspaletten. Du vil blandt andet håndtere til- og afgangsregistreringer, sygemeldinger, arbejdstid og ferie samt i tæt samarbejde med FE’s HR-partnere løse opgaver omkring ansættelser, lønforhandlinger og tjenesteændringer.

Det er vores ambition, at yde den bedst mulige service til vores kunder, ligesom vi lægger vægt på en høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Trods en travl hverdag, er der plads til at have det sjovt, ligesom vi tilbyder masser af faglige udfordringer, der giver mulighed for, at du kan udvikle dig i jobbet. Vi arbejder med en skitse, hvor medarbejderresurserne fra de øvrige teams (koordinationselementet, lønadministrationen og den øvrige HR-support) vidensdeler og i fællesskab løfter kompetencerne på tværs af sektionen.

Dagligdagen er afvekslende, men din primære opgave bliver at varetage alle opgaver relateret til tidsadministration, løbende kontroller og opfølgning samt rådgivning inden for arbejdstid, ferie- barsels- og orlovsområdet. Du bliver en del af en nyetableret sektion, med erfarne kollegaer, hvor du også kan være med til at præge arbejdsgangene og processen.

Vi forestiller os, at du har en kontorfaglig uddannelse, er i dag eller har tidligere været civilansat som assistent, overassistent eller kontormuldmægtig i Forsvaret eller har en militær baggrund som faglært/ufaglært konstabel eller korporal med et indgående kendskab til forsvarets nye tidsløsning i DeMars/SAP og gerne erfaring med ESDH/Workzone.

For begge stillinger gælder, at det vil være en klar fordel, hvis du kender til og har forståelse for samspillet mellem forsvarets nye tidsløsning og statens aftaler vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, herunder for statens tjenestemænd. Vi forventer desuden, at du har godt styr på hele Microsoft Office pakken.

Som person brænder du for at levere en effektiv HR-support. Du holder et højt fagligt niveau, har sans for detaljer, arbejder struktureret og følger opgaverne til dørs.

Du værdsætter de gode relationer i afdelingen og til kunderne og har en positiv indstilling til nye udfordringer. Du er serviceminded, hjælpsom og imødekommende.

Der er fart på i dagligdagen, så det er vigtigt, at du trives med til tider (men ikke altid) korte deadlines, afvekslende opgaver og at der er travlt ind i mellem.

Stillingen kan besættes med en civil eller militær kandidat. Stillingen er slået op på konstabel og korporalsniveau og stillingen indhold vil blive justeret til dine grad og kvalifikationer.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingerne hører en pensionsordning, som FE betaler.

Gældende ved militær ansættelse:
Stillingen kan søges af ufaglært/faglært konstabel/korporaler. Besættelsen tilpasses nuværende baggrund. Stillingen er på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren eller Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Du skal oprette din ansøgning via FE egen hjemmeside på www.fe-ddis.dk. Du sender din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 2. oktober 2022.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 41 og stiler mod en ansættelse fra den 1. januar 2023. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2220, hvis du har spørgsmål til stillingerne eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE’s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 02. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 7
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 6