Uddannelsesbefalingsmand til Hærhjemmeværnsdistrikt København
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
København Ø
Kunne du tænke dig at være med til at forme Københavns Hjemmeværnsenheder? Finder du glæde ved at arbejde i en energisk stab, med forskellige baggrunde? Kan du se dig selv arbejde med uddannelse og indsættelse af frivillige soldater, som del af et professionelt og engageret team?
Så har vi et job til dig i vores S7-sektion, der både vil udvikle og udfordre din militære profil.
Om os
HDKBH er niveaumæssigt og på mange andre områder sammenlignelig med en bataljon i Hæren. HDKBH opstiller, uddanner og indsætter et stort antal aktive frivillige hjemmeværnssoldater fordelt på flere kompagnier, egen reserveentitet og en frivillig stab. Derudover har vi ansvaret for flere kompagnikadrer i rammen af Totalforsvarsstyrken (TFS).
Staben er organiseret i en S-struktur, som en bataljonsstab, med sektionerne S1-S9 og med en interessant blanding af operative og uddannelsesrelaterede opgaver.
Distriktet ledes af distriktschefen, som er oberstløjtnant. Staben ledes af en stabschef og består yderligere af både civile og militære ansatte.
Distriktets udvidede stab indeholder derudover både frivilligt stabspersonel og personel af reserven.
Det faste tjenestested er centralt beliggende på Svanemøllens Kaserne på Østerbro i København, hvor flere af underafdelingerne også har domicil.
Øvrige underafdelinger er placeret på forskellige andre lokaliteter i København.
Distriktet indgår i det nationale beredskab, hvor vi løser opgaver i samarbejde med Hæren, Københavns Politi og de øvrige myndigheder. Ud over dette uddanner vi soldater til både ceremonielle og operative opgaveløsninger.
Ved HDKBH prioriterer vi den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Der er således fokus på at udvikle dine kompetencer i et behageligt arbejdsmiljø under gensidig hensyntagen til både medarbejderens og distriktets behov.
Om stillingen
Stillingen som uddannelsesbefalingsmand (S7-02) er placeret i distriktets S7-sektion. Sektionen består af to faste medarbejdere, hvoraf den ene (S7-01/M231) er seksionschef. Derudover støttes arbejdet af et uddannelseselement med frivillige instruktører.
I stillingen som uddannelsesbefalingsmand vil en af dine primære roller og arbejdsopgaver være, at støtte underafdelingerne. Dette vil ofte være i en mere støttende og rådgivende rolle i fm. planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af uddannelsesaktiviteter.
Uddannelsesmæssigt fokuserer distriktsstaben på en styrkelse af viden, færdigheder og kompetencer på mellemleder- og lederniveauet, da dette vurderes at have en positiv kaskade-effekt ned i organisationen (train the trainer-koncept).
Samarbejdet mellem dig som uddannelsesbefalingsmand og enhederne vil derfor primært være med underafdelingernes befalingsmænd og instruktører – enten i rammen af faglig sparring og assistance eller ved gennemførelse af egentlig føreruddannelse (FØRUDD).
Uddannelsesmæssigt har vi som distrikt desuden stort fokus på at skærpe den militære profil og derigennem sikre Hjemmeværnets fortsatte relevans i fremtiden. Det er derfor essentielt, at du besidder en god faglighed inden for den mere operative tjeneste og har lyst til at arbejde med denne del.
Som en del af driften inden for uddannelsesområdet vil du skulle bidrage til, at forestå rekvisition og sagsbehandling vedrørende distriktets og underafdelingernes aktiviteter og anvendelse af uddannelsesfaciliteter, øvelses- og skydeterræn.
Udover ovennævnte opgaver så vil du også kunne udvikle dig i rammen af distriktsledede aktiviteter (øvelser, skydeperioder m.m.), hvor planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af øvelsesvirksomhed og uddannelse kan være en del af opgaveporteføljen – naturligvis i dialog og samarbejde med stabens øvrige medarbejdere.
Som en del af din tjeneste vil du evt. over tid eventuelt kunne indgå i stabens vagthavendeordning, hvor du skal bidrage til HDKBH løsning af det nationale beredskab i samarbejde med Københavns politikreds.
Vores frivillige soldaters tjeneste ligger typisk uden for normal arbejdstid, hvorfor du må påregne nogen tjeneste om aftenen og i weekenderne. Det er forhold, som vi i staben tilstræber at kompensere for under inddragelse af den enkelte medarbejder og under størst muligt hensyn til dine behov. Desuden er sådanne aktiviteter i hovedreglen fastlagt lang tid i forvejen, hvilket muliggør planlægning af private gøremål.
HDKBH prioriterer muligheden for kompetenceudvikling af medarbejderne. Så der vil i stillingen også være mulighed for at udvikle sig inden for områder, der er relevante for både nuværende og kommende funktioner.
Om dig
Du er oversergent eller en erfaren sergent med potentiale til at blive oversergent.
Du har erfaring som fører og uddanner fra Hæren og/eller Hærhjemmeværnet. Gerne som gruppefører, næstkommanderende deling, uddannelsesbefalingsmand eller tilsvarende. Det er i den forbindelse ønskeligt, at du er uddannet inden for relevante funktioner som eksempelvis skydelærer, bykampsinstruktør, sanitetsfaglig instruktør eller lignende.
Antallet og typen af opgaver sammenholdt med et stort antal underlagte enheder betyder, at der ofte kan være travlt. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at samarbejde og bidrage aktivt til den samlede opgaveløsning i en omskiftelig og dynamisk hverdag.
Væsentligst er dog dine evner til at arbejde selvstændigt med forskellige mennesker, hvorfor din modenhed og dine sociale kompetencer prioriteres højt.
Som det fremgik tidligere, foregår noget af tjenesten i weekender og mellem kl. 16-22. Det er derfor også vigtigt, at du kan være fleksibel i forhold til dette. Fleksibiliteten går naturligvis begge veje, hvorfor dine ønsker også tilgodeses i størst muligt omfang.
Vi opfordrer alle interesserede til at søge - også selvom du ikke synes du lever op til alle krav, da din personprofil vægtes højt.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested er København.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte major Lasse Elsborg på telefon 72 82 08 02 eller på mail [email protected], alternativt kan du kontakte seniorsergent Ivan G. G. Nielsen på telefon 61 99 33 68 eller på mail [email protected].
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 13. august 2023 og samtaler forventes afholdt i uge 33. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2023 eller hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).
Kilde: Jobnet.dk
Så har vi et job til dig i vores S7-sektion, der både vil udvikle og udfordre din militære profil.
Om os
HDKBH er niveaumæssigt og på mange andre områder sammenlignelig med en bataljon i Hæren. HDKBH opstiller, uddanner og indsætter et stort antal aktive frivillige hjemmeværnssoldater fordelt på flere kompagnier, egen reserveentitet og en frivillig stab. Derudover har vi ansvaret for flere kompagnikadrer i rammen af Totalforsvarsstyrken (TFS).
Staben er organiseret i en S-struktur, som en bataljonsstab, med sektionerne S1-S9 og med en interessant blanding af operative og uddannelsesrelaterede opgaver.
Distriktet ledes af distriktschefen, som er oberstløjtnant. Staben ledes af en stabschef og består yderligere af både civile og militære ansatte.
Distriktets udvidede stab indeholder derudover både frivilligt stabspersonel og personel af reserven.
Det faste tjenestested er centralt beliggende på Svanemøllens Kaserne på Østerbro i København, hvor flere af underafdelingerne også har domicil.
Øvrige underafdelinger er placeret på forskellige andre lokaliteter i København.
Distriktet indgår i det nationale beredskab, hvor vi løser opgaver i samarbejde med Hæren, Københavns Politi og de øvrige myndigheder. Ud over dette uddanner vi soldater til både ceremonielle og operative opgaveløsninger.
Ved HDKBH prioriterer vi den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Der er således fokus på at udvikle dine kompetencer i et behageligt arbejdsmiljø under gensidig hensyntagen til både medarbejderens og distriktets behov.
Om stillingen
Stillingen som uddannelsesbefalingsmand (S7-02) er placeret i distriktets S7-sektion. Sektionen består af to faste medarbejdere, hvoraf den ene (S7-01/M231) er seksionschef. Derudover støttes arbejdet af et uddannelseselement med frivillige instruktører.
I stillingen som uddannelsesbefalingsmand vil en af dine primære roller og arbejdsopgaver være, at støtte underafdelingerne. Dette vil ofte være i en mere støttende og rådgivende rolle i fm. planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af uddannelsesaktiviteter.
Uddannelsesmæssigt fokuserer distriktsstaben på en styrkelse af viden, færdigheder og kompetencer på mellemleder- og lederniveauet, da dette vurderes at have en positiv kaskade-effekt ned i organisationen (train the trainer-koncept).
Samarbejdet mellem dig som uddannelsesbefalingsmand og enhederne vil derfor primært være med underafdelingernes befalingsmænd og instruktører – enten i rammen af faglig sparring og assistance eller ved gennemførelse af egentlig føreruddannelse (FØRUDD).
Uddannelsesmæssigt har vi som distrikt desuden stort fokus på at skærpe den militære profil og derigennem sikre Hjemmeværnets fortsatte relevans i fremtiden. Det er derfor essentielt, at du besidder en god faglighed inden for den mere operative tjeneste og har lyst til at arbejde med denne del.
Som en del af driften inden for uddannelsesområdet vil du skulle bidrage til, at forestå rekvisition og sagsbehandling vedrørende distriktets og underafdelingernes aktiviteter og anvendelse af uddannelsesfaciliteter, øvelses- og skydeterræn.
Udover ovennævnte opgaver så vil du også kunne udvikle dig i rammen af distriktsledede aktiviteter (øvelser, skydeperioder m.m.), hvor planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af øvelsesvirksomhed og uddannelse kan være en del af opgaveporteføljen – naturligvis i dialog og samarbejde med stabens øvrige medarbejdere.
Som en del af din tjeneste vil du evt. over tid eventuelt kunne indgå i stabens vagthavendeordning, hvor du skal bidrage til HDKBH løsning af det nationale beredskab i samarbejde med Københavns politikreds.
Vores frivillige soldaters tjeneste ligger typisk uden for normal arbejdstid, hvorfor du må påregne nogen tjeneste om aftenen og i weekenderne. Det er forhold, som vi i staben tilstræber at kompensere for under inddragelse af den enkelte medarbejder og under størst muligt hensyn til dine behov. Desuden er sådanne aktiviteter i hovedreglen fastlagt lang tid i forvejen, hvilket muliggør planlægning af private gøremål.
HDKBH prioriterer muligheden for kompetenceudvikling af medarbejderne. Så der vil i stillingen også være mulighed for at udvikle sig inden for områder, der er relevante for både nuværende og kommende funktioner.
Om dig
Du er oversergent eller en erfaren sergent med potentiale til at blive oversergent.
Du har erfaring som fører og uddanner fra Hæren og/eller Hærhjemmeværnet. Gerne som gruppefører, næstkommanderende deling, uddannelsesbefalingsmand eller tilsvarende. Det er i den forbindelse ønskeligt, at du er uddannet inden for relevante funktioner som eksempelvis skydelærer, bykampsinstruktør, sanitetsfaglig instruktør eller lignende.
Antallet og typen af opgaver sammenholdt med et stort antal underlagte enheder betyder, at der ofte kan være travlt. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at samarbejde og bidrage aktivt til den samlede opgaveløsning i en omskiftelig og dynamisk hverdag.
Væsentligst er dog dine evner til at arbejde selvstændigt med forskellige mennesker, hvorfor din modenhed og dine sociale kompetencer prioriteres højt.
Som det fremgik tidligere, foregår noget af tjenesten i weekender og mellem kl. 16-22. Det er derfor også vigtigt, at du kan være fleksibel i forhold til dette. Fleksibiliteten går naturligvis begge veje, hvorfor dine ønsker også tilgodeses i størst muligt omfang.
Vi opfordrer alle interesserede til at søge - også selvom du ikke synes du lever op til alle krav, da din personprofil vægtes højt.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested er København.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte major Lasse Elsborg på telefon 72 82 08 02 eller på mail [email protected], alternativt kan du kontakte seniorsergent Ivan G. G. Nielsen på telefon 61 99 33 68 eller på mail [email protected].
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 13. august 2023 og samtaler forventes afholdt i uge 33. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2023 eller hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.
Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- København Ø
- Søndag den 13. august 2023
Lignende jobs
-
CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet
STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
Stabschef i [xxxxx]
Kan du sikre effektiv understøttelse af topledelse, direktion og fagområder i Danmarks største styrelse? Kan du navigere i et komplekst interessentlandskab og sikre samarbejde og resultater inden f..- Sikkerhedsmedarbejder
- København S
-
Parkeringsvagt søges til København på 37 timer om ...
Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
København, Danmark: Næstkommanderende ved Flyvevåb...
- Sikkerhedsmedarbejder
- København
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København Ø over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
26. januar 2025 | 1 |
25. januar 2025 | 1 |
24. januar 2025 | 1 |
23. januar 2025 | 1 |
22. januar 2025 | 1 |
21. januar 2025 | 1 |
20. januar 2025 | 2 |
19. januar 2025 | 2 |
18. januar 2025 | 2 |
17. januar 2025 | 2 |
16. januar 2025 | 2 |
15. januar 2025 | 2 |
14. januar 2025 | 3 |
13. januar 2025 | 3 |
12. januar 2025 | 3 |
11. januar 2025 | 3 |
10. januar 2025 | 3 |
9. januar 2025 | 3 |
8. januar 2025 | 3 |
7. januar 2025 | 3 |
6. januar 2025 | 3 |
5. januar 2025 | 3 |
4. januar 2025 | 3 |
3. januar 2025 | 3 |
2. januar 2025 | 3 |
1. januar 2025 | 3 |
31. december 2024 | 3 |
30. december 2024 | 3 |
29. december 2024 | 3 |
28. december 2024 | 3 |
27. december 2024 | 3 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
Varehuschef søges til
i Grindsted
Se alle populære søgninger