Brandteknisk konsulent til kulturhistoriske ejendomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du en byggeteknisk baggrund og stor erfaring inden for brandområdet? Og har du lyst til at arbejde med sikring af nogle af Danmarks mest spændende bygninger?

Som brandteknisk konsulent vil du komme til at arbejde med de kongelige og statslige slotte, som Slots- og Kulturstyrelsen har ansvaret for at vedligeholde, drive og nyttiggøre. Det omfatter blandt andet Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Frederiksborg Slot og Amalienborg. De spændende og smukke bygninger er en vigtig del af Danmarks kulturarv og benyttes af Kongehuset, Folketinget og en række museer. De besøges årligt af flere hundredetusinder turister.

Om jobbet

Du vil som brandteknisk konsulent indgå i styrelsens vagt- og sikringsenhed på i alt ca. 45 medarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil være at støtte styrelsens sagsbehandlere med brandteknisk ekspertise i såvel projekter som løbende sager. Endvidere vil du være medansvarlig for løbende vedligehold og opdatering af eksempelvis sikringsplaner, beredskabsplaner og værdiredningsplaner.

Du skal sikre, at styrelsens ejendomsportefølje hele tiden har den bedst mulige brandsikring under hensyn til økonomiske, arkitektoniske og praktiske muligheder. Du skal selvstændigt forestå en udvikling af styrelsens tilbud om supplerende ydelser på brandområdet til kulturinstitutioner under SLKS og den øvrige del af kulturministeriets institutioner og samtidig have evnen til at kunne identificere effektiviseringspotentialet ved hjemtagelse af en række opgaver inden for brandsikringsområdet.

Der vil endvidere være mulighed for at varetage opgaver omkring arbejdsmiljø på styrelsens bygninger og byggepladser, hvis du har interesse for og kendskab til området.

Om dig

Du har evt. en byggeteknisk baggrund med relevant faglig erfaring inden for brandvæsen, sikringsbranchen eller lignende organisation, og du har erfaring med sagsbehandling indenfor bygge og brandlovgivning.

Endvidere forventer vi, at

  • Du har arbejdet med brandtekniske bygningsgennemgange og brandscreening
  • Du har flair for en forretningsmæssig tilgang, hvor institutionernes behov for sikring kan kombineres med lønsomhed i opgavevaretagelsen
  • Du har erfaring med udarbejdelse af beredskabsplaner, værdiredningsplaner samt brandtekniske analyser
  • Du har fokus på at levere løsninger og service i høj kvalitet
  • Det er naturligt for dig at indgå i konstruktiv dialog med kollegaer, kunder og myndigheder
  • Du er du dynamisk og innovativ med en høj etik og et godt humør


Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fastansættelse på fuld tid. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og relevant organisation.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

Information og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vagt- og sikringschef, René Jørgensen på 21 44 19 27 eller [email protected].

Du kan læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen på www.slks.dk.

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest den 3. oktober. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 41.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København V
  • Lørdag den 16. oktober 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Centervagt / Servicevagt fuldtid

    Vi søger 1 Servicevagt / Centervagt på stort set fuldtid. Der er tale om 9 timers vagter fra kl.: 16-01 pr. vagt, 3-4 arbejdsdage om ugen. Der er mulighed for at have indflydelse på egen v..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0