Rådighedsstillinger - Kaptajnløjtnanter til 2. Eskadre Reserveelementet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

”Savner du tjenesten og kammeratskabet i Søværnet? Længes du ind imellem efter duften af hav, morgenkaffen i brovingen eller lyden af en hovedmotor der starter op? Eller måske er instruktørvirket lige dig? Hvis du drømmer om at løse meningsfulde opgaver, så er det måske noget for dig at blive en del af 2. Eskadre reserveelement. ”

Søværnet er ved at opbygge en robust reservestyrke, der skal hjælpe med at løse de mange spændende og vigtige opgaver.

Om os

Reserveelementet består af rådighedspersonel på tværs af både rang og fagspecialer i Søværnet.

Reserveelementet administreres af en lille ledelsesgruppe, der selv tilhører reserven og som er direkte underlagt 2. Eskadre.

Vi har alle en baggrund fra Forsvaret, og vi nyder at komme tilbage og give en hånd med. Denne holdning præger vores opgaveløsning. Vi har det sjovt og føler at arbejdet giver mening.

Vores formål er, at hjælpe eskadren med at løse opgaverne både på skibene og på skolerne. Vi skal være flere og derfor har vi brug for dig.

Forsvarets øverste ledelse prioriteter styrkelsen af reserven og vores arbejde har derfor stor bevågenhed.

Om stillingen

Som reserveofficer i 2. Eskadre Reserveelement får du mulighed for at bevare kontakten til Søværnet og deltage i mange spændende opgaver.

I dagligdagen bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist skal du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Har du flair for at undervise og kan du lide at have med mennesker at gøre, er her muligheder som hjælpeinstruktører ved Center for Taktik (TAC) i Frederikshavn og ved Center for Våben (VBC) på Sjællands Odde.

Reserveområdet er et område, der har stor politisk og ledelsesmæssig bevågenhed, hvilket betyder, at det er en prioriteret opgave at få opbygget en robust reservestyrke. Det er samtidig et job med stor fleksibilitet og frihed, og du har selv indflydelse på planlægning af arbejdstiden.

Om dig

Du har gjort tjeneste i Forsvaret som kaptajnløjtnant eller som kaptajnløjtnant af reserven og du er måske i gang med en civil uddannelse eller er ansat ved en civil arbejdsgiver.

Du har lyst til at bevare din tilknytning og bidrage til opgaveløsningen i Søværnet.
Du ser det som et positivt afbræk fra din civile hverdag og du går til opgaverne med omhu og godt humør.
Du har gode samarbejdsevner og er ikke bleg for at give en hånd med, der hvor der opstår behov. Du har en professionel og ansvarsbevidst tilgang til opgaverne, er initiativrig samt formår selvstændigt at igangsætte opgave- og problemløsninger.

Du skal minimum kunne afsætte 5 dage om året og det er vigtigt, at dette er forventningsafstemt med din civile arbejdsgiver.

Sejlende tjeneste
For reserveofficerer til den sejlende tjeneste søger vi officerer der har gennemgået og bestået taktisk eller teknisk samt våbenteknisk officersuddannelse. Du skal som minimum have fungeret som taktisk officer, logistik officer, maskinofficer eller våbenofficer.
Erfaring med sejlads med 2. Eskadres enheder er en fordel.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til kaptajnløjtnant af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark. Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Fast tjenestested vil være i hjemmet.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele ansættelsesperioden.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til henholdsvis Blåt Bevis samt udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte chefen for 2. Eskadres reserveelement, kaptajnløjtnant af reserven Peter Michael Olsen på 30 38 07 17 eller chef for bemandingssektionen Korsør ved Søværnets Center for Administration orlogskaptajn Jan Niegsch på telefon 72 85 75 21.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfrist er den 19. april 2020 og ansættelsessamtaler sker umiddelbart herefter.

Hvordan søger jeg jobbet?
Du søger jobbet via linket nedenfor. Du vedhæfter et dokument, hvor du svarer på de fem nedenstående spørgsmål og hvis du har civile eksamensbeviser, kan disse ligeledes vedhæftes.

1) Hvorfor vil du gerne være en del af Reserven?
2) Hvilken uddannelse har du fra Forsvaret?
3) Hvor gjorde du tjeneste, før du forlod Søværnet?
4) Hvad har du arbejdet med, siden du forlod Søværnet?
5) Hvor mange dage om året forventer du, at kunne gøre tjeneste i reserven?

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM 2. ESKADRE
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt. Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer. 2. Eskadre består af moderne højteknologiske skibe: Fregatter, støtteskibe, minerydningsenheder samt Søværnets Dykkertjeneste som varetager alle dykkerrelaterede opgaver i Søværnet. Eskadren gennemfører også de taktiske og våbenmæssige uddannelser for hele Søværnet på Center for Taktik samt Center for Våben. 2. Eskadre ønsker at være en god arbejdsplads og vores fokus er at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at fungere for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Korsør
  • Søndag den 19. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 10
31. august 2024 10
30. august 2024 10
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 8
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 13
21. august 2024 13
20. august 2024 14