TAKTISK OFFICER-O

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Du kan hermed blive en del af fregatvåbnet og være med til at drive Søværnets evner inden for overfladekrig. Du er taktisk officer der stræber efter taktik, ledelse og indflydelse, og som har lysten og evnen til at indsætte fregatten med fokus på søkrigen over overfladen.

Du har evnen til lede et operationsrum og derved drive indsættelsen af fregatten i operationer og øvelser, men også lysten til at udvikle og træne Sea Combat-sektionen i sømilitær taktik og procedure.

Hvis dette lyder som en stilling for dig, så kan NIELS JUEL tilbyde en stilling til Taktisk Officer Overflade (TAO-O), hvor du kommer til at indgå i en skarp O-division og en fantastisk besætning.

Du bliver en del af en fantastisk kampenhed, hvor faglighed, sammenhold og udvikling sammensættes til en stærk militær og maritim ånd – en kampenhed, som aktivt bidrager til at rykke grænserne for hvad Søværnet kan.

Om os

Fregatten NIELS JUEL har et varieret aktivitetsmønster med fokus på at opbygge og vedligeholde vores indsættelsesevne mhp. at kunne anvende den betydelige sømilitære kapacitet fregatten udgør.

Besætningens kompetencer er opbygget over flere år, og er blevet afprøvet under skarpe indsættelser, krævende NATO øvelser og i forbindelse med støtte til den nationale opgaveløsning.

NIELS JUEL har bl.a. gennemført det engelske certificeringsforløb FOST i 2017, været flagskib for den ene af NATOs stående flådestyrker i 2018, og senest været indsat i en Fransk hangarskibsgruppe under dennes operationer i Mellemøsten i 2019.

Der ligger en række spændende opgaver foran os i 2020. Vi planlægger bl.a. at deltage i en række internationale øvelser, gennemføre nationalt prioriterede opgaver, og er derudover på beredskab til at indgå i Internationale missioner.

Fregatten NIELS JUEL er som en del af IVER klassen blandt Danmarks mest avancerede arbejdspladser, når det drejer sig om alsidig moderne teknologi. Fregatterne kan derfor løse en bred vifte af sømilitære opgaver, såvel nationalt som internationalt.

Du vil derfor blive en del af en yderst kompetent og skarp besætning om bord på en regulær kampenhed, hvor vi har stor fokus på de sømilitære kernekompetencer. Vi arbejder derfor målrettet på at være professionelle i udøvelsen af vores opgaver. Der er en stærk kultur om bord, der har rod i såvel Søværnets traditioner som en høj faglig stolthed.

Vi tilstræber et godt arbejdsmiljø blandt andet gennem en uformel, åben og fordomsfri omgangstone om bord. Initiativ, professionalisme, og fleksibilitet er nøgleord i vores hverdag. Fregatten NIELS JUEL består derfor af en yderst professionel og sammentømret besætning, der ikke står tilbage for at løse enhver opgave.

Vi lægger vægt på fleksible rammer under ansvar, indenfor de muligheder som Forsvarets fokus på tilpasning af opgaver og organisation giver.

Du bliver kort sagt en del af en af fantastisk kampenhed, hvor sammenhold og udvikling går hånd i hånd med en stærk militær og maritim ånd – en kampenhed, som aktivt bidrager til at rykke grænserne for, hvad Søværnet kan.

Om stillingen

Som TAO-O bliver du leder operationsdivisionens overflade-sektion som omfatter både officerer, befalingsmænd og menige som tilsammen omfatter 14 mand. Sammen med de andre TAO’erne vil du være den drivende kraft i skibets operative indsættelse. Du vil samtidig stå for træning, udvikling og indsættelse af fregatten indenfor overfladekrigen.

Til søs under øvelser og operationer vil din primære opgave være at lede vagtholdet i operationsrummet. Her leder og fordeler du arbejdet med at betjene skibets kapaciteter, sensorer og våben hen mod den givne opgaveløsning. Det er normalt, at skibet indgår i en større styrke, og her vil det være dig, der er det primære taktiske bindeled mellem NIELS JUEL og styrkens øvrige enheder – til vands, såvel som i luften.

Du vil indgå i skibets Sea Combat sektion, hvor du som TAO-O primært er ansvarlig indenfor alt der relaterer sig til overfladekrigen og brugen af HARPOON, herunder under også udviklingen af Søværnet evne til taktisk anvendelse Seahawk helikopter.

Du vil fungere som Command PWO, hvor du får tildelt ansvaret for fregattens positionering og prioriteringer i opgaveløsningen. Dette stiller store krav til din taktiske forståelse i alle warfares samt din viden omkring fregatternes våben og sensorpakke. Endvidere stiller det store krav til din evne til at kunne tænke klart og agere rationelt i pressede situationer.

Fregatten er en avanceret kapacitet, der kræver stort kendskab til sømilitær taktik og procedurer. Det er TAO-O ansvar at forankre denne viden i overflade-teamet gennem uddannelse og træning af det underlagte personel. Det vil enten være TAO-O eller TAO-U der er nærmeste foresatte for NAO og SBO. Dette afhænger af erfaringsgrundlaget blandt disse TAO’er. Du skal derfor muligvis virke som deres daglige leder samt udføre deres udviklingssamtaler og bedømmelser jf. gældende FOKUS bestemmelser.

I havn vil du få tildelt såvel planlægningsopgaver, taktisk undervisning samt almen sagsbehandling. Du er ansvarlig for at varetage sagsbehandling, som omhandler alt hvad der har med taktisk anvendelse af skibets overfladekapaciteter at gøre. I forhold til planlægningsopgaver vil du løbende blive tildelt mindre og større planlægningsprojekter, som i særdeleshed relaterer sig til operations- og øvelsesplanlægning samt uddannelse og træning.

Fælles for opgaven til søs og i havn er, at du skal arbejde tæt sammen med skibets operationsofficer samt NIELS JUEL’s øvrige taktiske officerer.

”Vi tilbyder”
Vi tilbyder spændende stilling som taktisk officer, hvor du både får mulighed for at anvende dine evner inden for taktik og våbenanvendelse samt inden for ledelse og planlægning. Det er tilmed en stilling, hvor du i høj grad selv er med til at skabe opgaverne og løsningerne på pålagte opgaver.

Du vil få udleveret en FAP og tjenestetelefon, og stillingen tilbyder derfor stor fleksibilitet og frihed i opgaveløsningen når skibet er i basehavn. Samtidig tilbyder vi en høj grad af selvbestemmelse i opgaverne og løsningerne inden for de aftale rammer

Vi lægger stor vægt på at skabe en arbejdsplads, hvor der er plads til alles forskelligheder og ikke mindst behov. Der er således mulighed for en varierende tjeneste, hvor du både ville skulle arbejde til søs og i havn samt har mulighed for længere perioder med afspadsering.

Om dig

Du er en taktisk officer fra Søværnet, der har en robust erfaring som vagtchef, gerne fra 2. ESK. Derudover er det en fordel, hvis du har gennemført taktisk officers kursus samt våbenlederkursus. Er dette ikke tilfældet forventer vi at planlægge dette til dig i 2020 og 2021. Det er derfor også vigtigt, at du er stabil og har en interesse i, at gøre en længere karriere i Søværnets operative enheder.

Som leder skal du være synlig. Dette indbefatter at du altid tilstræber at yde din maksimale indsats i alle opgaver og formår at få andre til at gøre det samme. Du skal derfor sætter store krav til dig selv og din egen indsats. Samtidig er det vigtigt at du er god til kommunikation i skrift tog tale, og at du aktivt bruger disse evner til skabe forståelse for opgaven.

Det er afgørende, at du med dine nærmeste er afklaret med, at stillingen indebærer et dynamisk aktivitetsprogram, som bl.a. omfatter periodevis fravær fra hjemmet og til tider høj arbejdsbelastning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 3, som omfatter premierløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til yderst hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele
ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested vil være Korsør

Kontakt og ansøgning
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til operationsofficer KL Jacob Jørgensen via mail [email protected] eller telefon 72 85 43 53
Alternativt OK Jan Niegsch, SCA-K-BEM01, telefon 72 85 75 21

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Bjarne Thomsen ved Forsvarets Personalestyrelse, mail [email protected], eller på telefon 3266 5114.

Ansøgningsfristen er den 10. maj 2020. Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”send ansøgningen”.
Efter ansøgningsfristens udløb vil vi gennemføre en kvalitativ vurdering af ansøgerne og evt. indkalde til samtale. Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Stillingen er ledig til besættelse fra 01. juni 2020 eller hurtigst muligt, dog kan der efter aftale ventes på den rette medarbejder.

2. ESKADRE
Om 2. Eskadre (2 ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt. Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består af moderne højteknologiske skibe: fregatter, støtteskibe, minerydningsenheder samt Søværnets Dykkertjeneste som varetager alle dykkerrelaterede opgaver i Søværnet.
2. Eskadre gennemfører de taktiske våbenmæssige uddannelser samt en afgørende del af skibenes operative opkøring, som samlet set er afgørende for enhedernes sømilitære kampevne, på Center for Taktik og Center for Våben.
2. Eskadre ønsker at være en god arbejdsplads og vores fokus er at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at fungere for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, seksualitet, politisk overbevisning, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Korsør
  • Søndag den 10. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 10
31. august 2024 10
30. august 2024 10
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 8
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 13
21. august 2024 13
20. august 2024 14