Stærk lederprofil til stilling som Næstkommanderende ved Vedligeholdelsesområde Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Er du drevet af fremdrift, og kan du holde mange bolde i luften? Og trives du i en hverdag, der er præget af travlhed og udfordringer? Så er det dig, vi søger som Næstkommanderende til Vedligeholdelsesområde Korsør.

Om os

Vedligeholdelsesområde Korsør (VO KOR) består af i alt ca. 180 medarbejdere fordelt på fire specialværksteder inden for områderne C4, Fremdrivning, Radar og Installation. Til C4-, Fremdrivnings- og Radarværkstederne er der satellitværksteder i Frederikshavn, hvor ca. 35 medarbejdere er beskæftiget.

Vi varetager produktion, installation og vedligehold af materiel primært til Søværnets enheder, men også til Hæren, Flyvevåben og Hjemmeværnet.

Vi indgår i den nationale forsvarsplan og yder støtte til forsvarets udsendte enheder.

VO KOR er en del af Vedligeholdelsesafdeling MARITIM, som også består af Vedligeholdelsesområde Frederikshavn og Planlægningssektionen i Brabrand. Samlet set er vi en del af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE (FVT), som er en niveau 2 myndighed i forsvaret med ca. 1700 medarbejdere.

Om stillingen

Med reference til Chefen for Vedligeholdelsesområde Korsør får du mulighed for at fortsætte rejsen og udviklingen, som blev indledt ved etableringen af FVT 1. januar 2020.
I det daglige har du ansvar for at facilitere, opbygge og videreudvikle processerne, som VO KOR skal anvende for at kunne levere kvalificerede vedligeholdelsesydelser til vores kunder.
Du bliver en essentiel del af den lokale ledelse i VO KOR og får stor indflydelse på din egen hverdag, og hvordan opgaver tilrettelægges.

Du bliver ansvarlig for:
• At bistå Chefen for Vedligeholdelsesområdet med tilsyn og kontrol af de underlagte værksteder på Flådestation Korsør og satellitværksteder på Flådestation Frederikshavn.
• At varetage funktionen som regional sikkerhedsofficer ved Vedligeholdelsesområdet og i denne funktion tilsikre, at Vedligeholdelsesområdet efterlever de gældende regler omkring militær sikkerhed.
• At varetage rollen som leder af Vedligeholdelsesområdets Drifts- og Støtteelement.
• At varetage den ledende rolle i Vedligeholdelsesområdets Arbejdsmiljø (ISO 45001) og kvalitetsorganisation (ISO 9001).
• At bidrage til at VO KOR opgaver løses i overensstemmelse med gældende direktiver.
• At bidrage til at styrke og videreudvikle trivsel og psykisk arbejdsmiljø ved VO KOR.
• At bidrage til at VO KOR fortsat leverer professionel vedligeholdelse i den maritime søjle.
• At bidrage til VO KOR bedst mulig udnytter og prioriterer de personelmæssige ressourcer og økonomiske midler stillet til rådighed.
• At bidrage til at levere ledelsesinformation til CH VA MARITIM, herunder KPI’er og øvrige nøgletal vedrørende den maritime vedligeholdelse.
• Du er stedfortræder for Chefen for Vedligeholdelsesområde Korsør.

Om dig

Du er udnævnt kaptajn/kaptajnløjtnant med operativ vedligeholdelseserfaring fra tidligere tjeneste. Du kan også være en erfaren premierløjtnant og uden gennemført VUK. I så fald vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale, og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.
Alternativt er du seniorsergent/chefsergent, og er kvalificeret til at træde ind på kaptajnløjtnantsniveauet efter Late Entry modellen.

Du har mod på at prøve kræfter med en stor og spændende ledelsesopgave.
Som næstkommanderende i VO KOR er du en central figur og nøgleperson i styring af den daglige drift. Du formår at skabe et godt grundlag for samarbejdet mellem områdets ledelse og værkstedlederne i produktionen.

Du kan tale frit i såvel mindre grupper som større forsamlinger. Det afskrækker dig ikke at arbejde i en organisation, som består af håndværkere, ledere med både civil og militær baggrund. Du kan stå på mål for centrale beslutninger. Du kan følge op på resultater. Du har fokus på medarbejdernes kompetenceudvikling, effektivitet og trivsel.

Du er åben, kreativ og fremadsynet og du har øje for en rationel ressourceanvendelse i en forretningsorienteret vedligeholdelsesvirksomhed.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Er du erfaren premierløjtnant og uden gennemført VUK, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Dit faste tjenestested er Korsør.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefen for Vedligeholdelsesområde Korsør, Orlogskaptajn Mads Seidler på telefon 7282 2501

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sandra Bengtson Heede på telefon 7281 9172.

Ansøgningsfristen er den 15. november 2022.
Ansættelsessamtaler afholdes under ansøgningsfristens løbetid. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Korsør
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. oktober 2024 10
30. september 2024 8
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 11
25. september 2024 11
24. september 2024 11
23. september 2024 11
22. september 2024 12
21. september 2024 12
20. september 2024 9
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 10