Oversergent til 2 Sanitetskompagni/1 Logistikbataljon

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Vi søger oversergenter med god faglighed og højt engagement, som ønsker at påtage sig det ansvar, der kræves for at være næstkommanderende/deling eller efterretningsbefalingsmand ved 2. Sanitetskompagni. Har du erfaring indenfor sanitetstjenesten eller efterretningstjenesten og har du gode operative resultater i bagagen, så er det måske dig, vi søger.

Om os

Vi er en del af 1 logistikbataljon, der indgår i 1. Brigade. Bataljonen leverer logistik på kamppladsen, og lægger vægt på, at alt personel er i besiddelse af et højt forandringsberedskab og lever op til deres ansvar som professionelle soldater – kendetegnet ved korrekt adfærd, gode enkeltkæmperfærdigheder, god fysisk form og høj faglig dygtighed.

”2. Sanitetskompagni lever under mottoet: Soldiers saving soldiers”
2. Sanitetskompagni er en enhed med et stort engagement og et højt aktivitetsniveau. Vi brænder for det, vi laver, og det smitter af. Kompagniet består af lige under 200 ildsjæle fordelt på officerer, befalingsmænd og konstabler, og er derfor en af Hærens absolut største enheder. Kompagniet er et fuldt operativt kompagni, der leverer sanitetsstøtte til hele brigaden.

Desuden uddanner vi sanitetsdelinger til kampbataljonernes stabskompagnier.
Vi prioriterer Faglighed, Samarbejde og Fleksibilitet blandt vores medarbejdere og i vores arbejde.

Om stillingen

Som efterretningsbefalingsmand i sanitetskompagniet er du kompagniets schweizer kniv. Til dagligt vil du fungere som næstkommanderende/deling i kommandodelingen som materielansvarlig og dine skråstregsfunktioner vil omfatte signalbefalingsmand og IT-befalingsmand.

Som kompagniets signalbefalingsmand vil du fungere som faglærer for signaltjenesten og være ansvarlig for at holde signalmateriellet opdateret. Som IT-befalingsmand vil du være omdrejningspunktet for kompagniets udvikling indenfor HTK og BMS og ansvarlig for, at kompagniet lever op til de gældende IT-sikkerhedsregler.

I dit operative virke skal du indgå som vagthavende befalingsmand ved kompagniets kommandostation. Du er ansvarlig for et altid opdateret E-billede og vil i den henseende være chefens rådgiver.

Om dig

Du skal være uddannet oversergent i Hæren eller som sergent have mindst tre års tilfredsstillende tjeneste og være villig til at indgå en uddannelsesaftale mhp udnævnelse til oversergent.

Er du interesseret i stillingen som efterretningsbefalingsmand, har du en høj faglighed indenfor den tekniske verden eller også har du viljen og interessen til at lære det. Der vil tidligt i dit forløb foregå en stor mængde kursusvirksomhed indenfor BMS, HTK, IT, signaltjeneste, efterretning og lign.

Du er et positivt eksempel og udviser professionelle holdninger til tjenesten i form af bl.a. fysisk form, fremtoning og almindelig mødedisciplin.
Du har en god og gerne bred faglighed, som du forstår at videreformidle til andre gennem undervisning eller som fører.
Du evner at holde hovedet koldt, når det går stærkt, og du er tydelig i din kommunikation.
Som menneske sætter du en ære i at opretholde en høj faglighed, og at gå foran som det gode eksempel.
Du er helhedsorienteret og forstår at motivere mennesker omkring dig.
Du er fleksibel, omstillingsparat og vigtigst af alt, så brænder du for at uddanne og præge dygtige soldater.

Det forventes, at du har B og C-kørekort.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan søges af en erfaren sergent med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested vil være ved Aalborg Kaserner.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Fg. kompagnichef Frederik Rold på telefon 25 37 18 81.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent, Anders Malik Larsen på telefon +45 32 66 55 80.

Ansøgningsfristen er 26. april 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfrist.

Ansættelsesdato 1. juni 2020. Endelig tiltrædelsesdato koordineres og aftales i samarbejde med afgivende chef.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen og eventuelt medsende referencer, men er ikke et krav.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM TRÆNREGIMENTET
Trænregimentet er Hærens største myndighed og tæller op mod 2.000 medarbejdere i de perioder, hvor vi har værnepligtige. Udover den kontinuerlige støtte til forsvarets internationale operationer, er en af regimentets vigtigste opgaver at uddanne logistik- og militærpolitienheder. Vores enheder er primært placeret i Aalborg, men vi rummer også enheder i Vordingborg og værksteder over næsten hele landet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nørresundby
  • Søndag den 26. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1