Leder af transportelement i S7 sektionen ved 1. Logistikbataljon - 9400

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Har du interesse for udvikling af den taktiske logistik indenfor transport og bjærgningstjeneste, så er du måske den officer vi søger.
Du vil i funktionen få stor berøring og indflydelse på udviklingen inden for doktrin, organisation, teknologi og uddannelse i relation til den taktiske logistik på kort og lang sigt i Hæren.
Stillingen kan bidrage til en afklaring af din egnethed til videreuddannelse og/eller til andre tungere stillinger.

Om os

1. Logistikbataljon er garnisoneret på Aalborg kaserne og indgår i 1. Brigade som dispositionsenhed, men varetager samtidigt det kapacitetsnære fagansvar for de dele af den taktiske logistik, som omfatter forsynings-, sanitets-, transport-,bjærgnings og vedligeholdelsestjeneste.

Bataljonen består, ud over stab og stabsdeling af fire underafdelinger, med enkelte elementer udlagt til andre garnisoner, samt designeret personel fra Forsvarets vedligeholdelsestjeneste samt Forsvarets Sanitetskommando.

S7 sektionen består af 30 soldater, der på bataljonens vegne arbejder tæt sammen med Tjenestegrensinspektørelementet ved Chefen for Trænregimentet/Tjenestegrensinspektøren for Logistik i Hæren, som har det overordnede fagansvar for logistiktropperne.

Vi er opdelt i fire elementer med specialister i henholdsvis forsynings-, transport-, bjærgnings-, sanitets- og vedligeholdelsestjeneste. Sektionen er ikke en del af den operative bataljonsstab.

S7 transportelementet består af syv mand, der ud over lederen udgøres af en premierløjtnant, sagsbehandlere/seniorsergenter, faglærer/oversergenter samt en stabshjælper.

Om stillingen

Din primære opgave bliver varetagelsen af et helhedsorienteret og kapacitetsnært fagansvar i samarbejde med de øvrige specialister inden for elementet og i koordination med relevante underafdelinger.

Du forventes således både at kunne indgå på lige fod med de øvrige specialister i drøftelser af tekniske eller doktrinære detaljer, men samtidigt også at kunne formidle og indføre resultatet i en sammentænkt ramme.

Du skal koordinere og deltage i udarbejdelsen af håndbøger, reglementer og uddannelsesbeskrivelser. Herudover deltager du i tilrettelæggelsen af interne uddannelser.

Du deltager i bataljonens støtte til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i forbindelse med materielanskaffelser og kapacitetsudvikling, ligesom du vil skulle repræsentere bataljonen i drøftelser med eksterne sagsbehandlere og enheder. Du vil ligeledes selvstændigt skulle koordinere med andre enheder i Hæren vedr. udvikling transport og bjærgningstjenesten.

Internt medvirker du til opretholdelsen af en tilstrækkelig specialiseret instruktør- og sagsbehandlerkapacitet inden for elementets ansvarsområde. Du bidrager ligeledes til planen for opretholdelse af bataljonens samlede faglighed inden for transport- og bjærgningstjeneste.

Der vil som udgangspunkt være tale om en begrænset mængde øvelsesvirksomhed for personellet i S7 sektionen, idet dog kontakt- og kontrolvirksomhed er en naturlig del af opgaven. Der vil kunne opnås god fleksibilitet i hverdagen.

Om dig

Du er kaptajn eller major (M322) og har erfaring som sagsbehandler fra tidligere tjeneste og/eller underafdelingschef, eller du er premierløjtnant og har gennemført FØK.

Hvis du er en meget erfaren premierløjtnant uden gennemført videreuddannelse, skal du acceptere at indgå en uddannelsesaftale om gennemførelse af FØK.
Du vil blive ansat på funktion i højere stilling og efter gennemførelse af FØK, vil du blive udnævnt til kaptajn og ansat til varig tjeneste i stillingen.

Du vil videreudvikle og anvende din personlige fagekspertise i en officersstilling med en høj grad af specialisering på det taktiske niveau.

Du skal dog samtidig evne at se transport- og bjærgningstjenesten i et helhedsperspektiv og i ft. operative vilkår og øvrige logistiske funktionsområder.

Du har gode analytiske anlæg, er struktureret og evner at forholde dig simultant til faglige detaljer inden for det logistiske område, samt den overordnede doktrinære sammenhæng.

Du udtrykker dig klart og tydelig både på skrift og i tale.

Du har gode samarbejdsevner og udviser høj grad af selvstændighed og helhedsforståelse for herigennem at opnå brugbare og velfunderede resultater.

Du evner at kombinere teknisk og taktisk viden, således elementets opgaveløsning skaber en effektiv feltmæssig transport- og bjærgningstjeneste.

Du har et operativt mindset med en stor interesse og viden om den operative logistiks gennemførelse, idet praktisk erfaring indenfor elementets arbejdsområde er ønskeligt.

Kendskab til feltmæssig transport- og bjærgningstjeneste er ønskeligt inkl. muligheder og begrænsninger i teknologi og organisering af kapaciteterne.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos major Lars Kristensen på TRR-1B-STCH / [email protected] eller telefon 41 32 49 84.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Kenneth Kongsgaard Albæk ved Forsvarets Personalestyrelse, mail [email protected], eller på telefon 728 19151.

Ansøgningsfristen er 27. maj 2020. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nørresundby
  • Onsdag den 27. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1