Banjermester til Søværnets Dykkertjeneste.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

Er du den stærke leder og go-to person der kan samle medarbejdere og kollegaer omkring dig. Har du mod på at arbejde i en specialenhed med stor professionalisme i en hverdag udover det sædvanlige. Kan du tænke i helheder med sans for detaljen, og trives du med gang i ”butikken” - så er det dig vi søger som Søværnets Dykkertjenestens nye banjermester.

Om os

Søværnets Dykkertjeneste uddanner militære dykkere til Forsvarets enheder og udfører maritim ammunitionsrydning i Danmark.

Vi støtter Forsvaret i særlige dykkeropgaver (dybe- og komplicerede dykninger), herunder dykkerassistance og dykkerfaglig ekspertise til eksterne myndigheder som Politiet og Søfartsstyrelsen m.fl.

Søværnets Dykkertjenesten er underlagt 2. Eskadre, og arbejder oftest i det operative, ”skarpe” og meget omskiftelige miljø, som involverer internationale operationer, hvoraf flere har trukket opmærksomhed i både ind- og udland, herunder; Afghanistan, Det Indiske Ocean, Hormuz-strædet og Middelhavet.

Om stillingen

Stillingen som banjermester ved Søværnets Dykkertjeneste kræver stor fleksibilitet og omstillingsparathed, fordi der ofte skal reageres hurtigt og effektivt i en meget dynamisk hverdag - køjesækken er pakket til afgang på kort varsel.

Vi er geografisk placeret med minedykkerne Kongsøre og dykkerskolen på Holmen i København, hvor også dykkerskibet SØLØVEN har basehavn. Yderligere indgår vi i beredskabsvagten på Bornholm.

Du ansættes med fast tjenestested i Kongsøre som bliver din primære arbejdsplads, men må også forvente tjeneste i København og andre dele af landet, herunder ad hoc opgaver og øvelsesaktivitet.

Kvalifikationer og opgaver:
- Banjermesteren indgår i Søværnets Dykkertjenestes ledelse, og understøtter Chefens Command Aim, prioriteter og udstukne opgaver, med den myndighed og autoritet som er tildelt.

- På vegne af chefen, har Banjermesteren helhedsansvaret for menig- og sergentgruppen, og tilsikrer missionsklarhed og entydige kommandoforhold.

- Banjermesteren skal være rollemodel og ”fyrtårn” - en solid, proaktiv og helstøbt person med betydelig ledelsesmæssig ballast fra operativ tjeneste i Søværnets enheder, endvidere skal du kunne arbejde selvstændigt med stor helhedsforståelse og korpsånd, og kunne bringe kompetencer i spil med overblik og tværfaglighed, i din rolle som rådgiver for chefen, i relation til menig- og sergentgruppen.

- Banjermesteren er bindeleddet mellem personelgrupperne, og har i sin opgaveløsning fokus på helhed, kulturforståelse samt kutymer og forskelligheder på tværs af funktionsniveauer, du skal have stor personlig integritet, og evne at forme omgivelserne inden for udstukne rammer eller ved at tænke ud af boksen.

- Banjermesteren har en bred berøringsflade såvel internt i Søværnets Dykkertjeneste, som eksternt til myndigheder på tværs i Søværnet og Forsvaret, samt er en stærk administrator og sagsbehandler.

- Banjermesteren rådgiver chefen om policy relaterede emner vedrørende menig- og sergent niveauet, samt bidrager til, at chefens intentioner og ambitioner for grupperne omsættes til praksis.

- Banjermesteren skal bidrage til udvikling af søværnets menig- og sergentgruppe. Dette fordrer en tæt koordination med øvrige enheder og stabe, også på tværs i Søværnets myndighedsområde. I sit arbejde med udvikling af menig- og sergentgruppen fokuserer banjermesteren særligt på uddannelse og ledelsesvirke med henblik på at styrke gruppernes faglige niveau samt styrke og udvikle sergentgruppens virke i ledelsesfeltet mellem menige og officerer.

- Banjermesteren har en særlig rolle i forhold til opretholdelse af den almene disciplin og moral i Søværnets Dykkertjeneste og i Søværnet generelt. Dette indebærer traditionspleje, Søværnets værdier, militær optræden og uniformering med videre.

- Banjermesteren er Søværnets Dykkertjenestes ankerperson for arbejdet med særlig talentudvikling på menig- og sergent niveauerne i relation til Søværnets talentråd.
- Banjermesteren koordinerer med 2. Eskadres eskadrebanjermester og eskadrens øvrige banjermestre, så Søværnets særlige forhold sikres.
- Banjermesteren fungerer som rådgiver for chefen i behandlingen af sager om uddannelse og udnævnelse til højere funktionsniveau indenfor menig- og sergent grupperne.
- Banjermesteren indgår i Dykkertjenestens ledelse og er medlem af chefens Command Team.
- Banjermesteren er foranstående for personel i menig- og sergengruppen i den militære rækkefølge.

En spændende og alsidig stilling i en særdeles dynamisk enhed der er operativ året rundt. En stærk kultur præget af professionalisme, korpsånd og motiverede medarbejdere. En fleksibel arbejdsplads med en høj grad af selvstyring i opgaveløsningen, samt inddragelse i beslutningstagning på ledelsesniveau.

Om dig

At være chefsergent og banjermester i Søværnet stiller store krav til den personlige profil, med betydelige opgaver og ansvarsområder inden for ledelse, samarbejde og personeladministration. Hvis du er ’fyrtårnet’, der gennem det personlige eksempel, og som medlem af vores Command Team, kan lede og udvikle menig- og sergentgruppen, så er du en stærk kandidat.

Du er selvstændig, moden og handlekraftig, med en betydelig indsigt og helhedsforståelse i dit bidrag til Søværnets Dykkertjeneste og 2. Eskadres samlede styrkeproduktion. Du er en stærk administrator, med stor gennemslagskraft og ledelsesmæssige kompetencer. Du har en professionel og ansvarsbevidst tilgang til opgaveløsning. Det forventes, at du er udviklingsorienteret, omstillingsparat og kan omsætte fastsatte udviklingstiltag til konkrete handlinger, men også identificere og beskrive kompetence- og uddannelsesbehov. Du indgår i en specialenhed, og behersker en stor grad af selvledelse og helhedsorientering. Du kommunikerer i et klart og sikkert sprog, også på engelsk - og via din baggrund og erfaring skaber du dybde i de enkelte opgaver og leverer sagsbehandling af høj kvalitet, og kan indgå i projekt- og udviklingsarbejder. Du har et solidt fagligt niveau og kan varetage komplekse ledelsesopgaver, samt indgå i samarbejdsrelationer på tværs af rang, funktioner, myndigheder og nationaliteter. Du har et bredt netværk i Søværnet og i Forsvaret generelt.

Foruden ovenstående kvalifikationer, er det et krav at du:
- Er udnævnt chefsergent eller en meget erfaren seniorsergent, som er i gang med eller har gennemført den Militære Akademi Uddannelse eller tilsvarende uddannelse på niveau 5 på kvalifikationsrammen for livslang læring, herunder relevante civilt erhvervede uddannelser.

- Har et stærkt maritimt og sømilitært dna, med indgående kendskab til- og erfaring fra Søværnet og Forsvaret generelt.
- Kan sikkerhedsgodkendes til Hemmeligt og har kørekort til kategori B.

Desuden vil det være ønskeligt hvis du har:
• Erfaring med ammunitionsrydning og dykning i Søværnet.
• Sejlads med ledelseserfaring fra Søværnets operative enheder.

Hvis du har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller HF), kan du senere som medarbejder i Søværnet søge ind på Søværnets løjtnantsuddannelse og blive officer i Søværnet. Læs mere om løjtnantsuddannelsen her (link: https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/soevaernet/lojtnant/)

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Odsherred.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte næstkommanderende ved Søværnets Dykkertjeneste KL Henrik Nilsson tlf: 41860244.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 16. juni 2022 og samtaler forventes afholdt fra den 20. juni 2022 til 24. juni 2022. Stillingen er til besættelse 1. august 2022.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM 2. ESKADRE
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nykøbing Sjælland
  • Torsdag den 16. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Nykøbing Sjælland over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1