Stabschef for 2. Kapacitetsafdeling ved Danske Artilleriregiment

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Oksbøl

Trives du med en hverdag, hvor ikke to dage er ens, hvor du skal have mange og forskelligartede bolde i luften, og hvor din kontaktflade er stor?
Er du en helhedsorienteret, analytisk stærk major med gode samarbejdsevner, der søger et stort ansvar og nye udfordringer?
Trives du med at have stor indflydelse på hele organisationens opgaveløsning?
Så er du måske den kommende stabschef for 2. Kapacitetsafdeling.

Om os

2. Kapacitetsafdeling (2KAP) er ansvarlig for gennemførelse af Hærens Basisuddannelse og den efterfølgende Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU).

2KAP har tillige til opgave at udvikle og opstille Hærens fremtidige luftværnsbatteri og er ansvarlig for dele af hærens tværfaglige områder (”Kamp/Panser”; tværgående S7) som fx håndvåben, uniform og personlig beskyttelse, pansrede mandskabsvogne, pansrede patruljekøretøjer, skydeuddannelse m.m. samt den relaterede kursusvirksomhed.

Hærens Simulationscenter udskilles som selvstændig dispositionsenhed under CH/2KAP fra 1. august 2021.

Om stillingen

Som Stabschef (STCH) i 2. Kapacitetsafdeling (2KAP) er du overordnet ansvarlig for stabens virksomhed og opgaveløsning. Du refererer direkte til, og er umiddelbar sparringspartner for Afdelingschefen, ligesom du tillige er afdelingens næstkommanderende.

Staben består p.t. af medarbejdere med forskellige grader og vidt forskellig erfaring og baggrund. Staben favner aktuelt områderne S1, S3/5(S8) (UDD) og S4 samt et VEDLELM der også varetager en del af DAR VEDL opgaver og område-bjærgningsstøtte til enheder på øvelse i Oksbøl.

Som stabschef og næstkommanderende ved 2KAP er du et centralt omdrejningspunkt for håndtering og koordination af 2KAP mangeartede og komplekse drifts-, uddannelses- og kapacitetsudviklingsopgaver.

Du vil få en bred og krævende berøringsflade med Regimentsstaben, Hærkommandoen (HKO) samt S7 ved de forskelige bataljoner/afdelinger og de to brigader. Herudover er der også tætte samarbejdsrelationer til FKO (KUA) og FMI i relation til støtten til afprøvning og implementering af nye køretøjer, våbensystemer og materiel til hæren og på nogle områder tillige materiel til hele forsvaret.

Den brede og forskelligartede opgaveportefølje medfører at du er kontaktpunkt for en både intern og ekstern informationsstrøm. Stillingen vil give dig et indgående indblik i opgaveløsningen på det udførende niveau, hvor du på mange områder via din personlige gennemslagskraft og dit engagement skal drive initiativer og beslutninger.

Du navigerer i krydsfeltet mellem NIV III og ansvar 4/5, hvorfor den administrative del af virket tillige vejer tungt.

Du vil skulle forestå en stor del af den mere komplekse sagsbehandling og samtidigt indgå i forskellig tværfaglige fora på tværs af 2KAP mange forskellige ansvarsområder. Du vil samtidigt indgå i 2KAP chefgruppe og deltage i afdelingens mødefora og tværgående sagsbehandling, idet en stor del af denne skal initieres af dig.
Lejlighedsvis vil du også skulle afløse AC og vikariere for denne.

Der er begrænset rejseaktivitet knyttet til stillingen.

Om dig

Du har gennemført videreuddannelsestrin II for ledere eller har anden relevant master uddannelse og har om muligt gennemført Operations- og Føringsuddannelsen (OFU). Er du optaget på, eller i gang med gennemførelse af Master i Militære Studier eller OFU, vil der således være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale og du vil, bestride stillingen som funktion i højere stilling. Udnævnelse til major finder sted når uddannelseskravet er opfyldt.

Du har en bred indsigt og erfaring fra varierende stillinger i hæren, herunder tjeneste som underafdelingschef. Du bør desuden have erfaring fra operative og forvaltningsfaglige funktioner på niveauet og gerne have forrettet tjeneste på NIV III eller højere.

Interesse og rutine i organisatoriske, uddannelsesmæssige og forvaltningsmæssige forhold vil være en ubetinget fordel.

Din væsentligste kompetence er din ledelsesstil, som ventes at være anerkendende, opsøgende, lyttende, udfordrende og skalerbar, da du grundet organisationen kontinuerligt konfronteres med spørgsmål og forhold, der kræver afklaring.

Emner og temaer spænder særdeles vidt og fordrer, at du kan kommunikere situationsbestemt, direkte, i klart sprog og i øjenhøjde med personel på (næsten) alle niveauer.

Du vil desuden blive udfordret på din dømmekraft, da du dagligt træffer beslutninger i sager af vidt forskellig karakter og jævnligt med implikationer for flere end blot 2KAP.

Du bør tillige besidde en række personlige kompetencer, hvoraf de væsentligste er:
• Indlevelsesevne og helhedssyn,
• udadvendt og team-orienteret,
• lyst til at opbygge netværk i forhold til at indhente erfaringer og udvikle ideer i fællesskab med den operative struktur samt studie- og udviklingsmiljøet,

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal, til denne stilling, kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Fast tjenestested vil være i Oksbøl.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende midlertidige stillingsindehaver, major Søren I. Madsen på telefon +45 2237 7316, Email: [email protected] eller CH 2KAP, OL Lars K. Lauge Kristensen, telefon +45 7283 8500, Email: [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Christian Friis Graae ved Forsvarets Personalestyrelse, mail [email protected], eller på telefon 728 19150.

Ansøgningsfristen er den 19. september 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
Tiltrædelse: 01. november 2021.

Du bedes fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Danske Artilleriregiment (DAR) blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl Kaserne. DAR løser en bred vifte af opgaver til støtte for det øvrige forsvar og særligt hærens øvrige enheder.

1. Artilleriafdeling (1AA) yder ildstøtte og rådgivning til og med brigadeniveauet. 1AA vil i de kommende år, få nye moderne artilleripjecer og morterer, nyt digitalt ildledel-sessystem samt køretøjer.

3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling er ansvarlig for områderne skydebaneinspektoratet, sikkerhed ved skydning med direkte og indirekte våbensystemer fra den mindste til den største kaliber, ballistik og tilhørende skydeteori samt kapacitetsudviklingen på ammunition tilknyttet de kinetiske våbensystemer.

Herudover består DAR af en stab og et Tjenestegrensinspektørelement.

Du kan finde supplerende oplysninger om 2KAP på vores team-site på FIIN eller på www.danskeartilleriregiment.dk. Du skal dog være opmærksom på, at vores teamsite (også) er under udvikling og forventes færdig i 2. halvår 2021.

Om Oksbøl garnison
Oksbøl kaserne er placeret i et naturskønt område, tæt på skov og strand og med Danmarks største militære øvelsesplads i tilknytning til kasernen. Der er placeret 3 garnisoner i Varde Kommune der huser Danske Artilleriregiment, Efterretningsregi-mentet, Hærens Sergentskole og Hjemmeværnsskolen med tilsammen ca. 900 militære arbejdspladser. Du har derfor gode muligheder for et varieret tjenesteforløb indenfor kommunens grænser.

Vi har et godt samarbejde med Esbjerg og Varde Kommune, som er klar til at støtte dig og din familie, hvis du flytter til området. Med udgangspunkt i dit / jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partners job, skole, bolig med videre.

Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med blandt andet spar-ring på jobsøgning og formidling af CV’er til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontant til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.
Læs mere om, hvad Tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.vardekommune.dk/flyt-til-varde-kommune.I Varde Kommune har partneren fx mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, og tilflyttere med ansættelse samt pendlere har fortrinsret til lejeboliger.

Du er velkommen til at kontakte:
Bosætningskonsulent Esbjerg Kommune Pia Enemark, [email protected], 20 47 32 06 og Bosætningskonsulent Varde Kommune Jørgen Nielbæk, [email protected], 30 59 05 95.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Oksbøl.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Oksbøl
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Oksbøl over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 9
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 12
26. juni 2024 12
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 10
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 9
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 8