Sagsbehandler og teamleder til AO-elementet i S7 ved 1. Artilleriafdeling på [xxxxx] (GENOPSLAG)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Oksbøl

Har du interesse for udvikling af den taktiske ildstøtte, så er du måske den officer vi skal bruge. Du vil i funktionen både få stor berøring og indflydelse inden for doktrin, organisation, teknologi og uddannelse i relation til ildstøtten i Hæren. Dine evner til ledelse, analyse og kommunikation vil få stor betydning for bl.a. implementering af nye ildstøttesystemer på kort og lang sigt.

Om os

1 AA er en brigadeartilleriafdeling under 1 BDE. S7 er en del af 1 AA sidestillet med afdelingsstaben, uden dog at være en del af AA taktiske organisation. S7 favner til daglig fire elementer; Morterelement, Pjeceelement, Målopklaringselement og et Føringselement. I hvert element er der to sagsbehandlere. Dertil kommer en sagsbehandler LI/LL (CSG) og chef S7. S7 består, når sektionen er fuldt bemandet, af 10 soldater.

Derudover arbejder S7 1AA på afdelingens vegne tæt sammen med TI-/KIELM, og støtter CH DAR, tillige Tjenestegrensinspektøren for Artilleriet i Hæren, som har det overordnede fagansvar for Hærens ildstøtte.

Om stillingen

Dit primære arbejdsområde vil være fokuseret på uddannelsen af AO-hold. Herunder vil du skulle arbejde med videreudvikling af læringsplaner, undervise på tjenestegrensmodul for SG og våbenkursus 1 for nye PL.

Dine opgaver vil være præget af at implementeringen af Hærens Taktiske Kommunikationssystem, herunder digitaliseringen af artilleriet (C2IS, BMS og THOR). Dette betyder at procedurer og uddannelse skal tilpasses, således at vi opnår den fulde effekt at det nye materiel. Du vil skulle indtænke brug af simulation til understøttelse af uddannelsen.
På sigt vil arbejdet med mastebaseret sensorsystem og andre nyanskaffelser også komme til at berøre din hverdag.

S7 indgår i mange samarbejder og derfor er særligt dine samarbejdsevner vigtige for, at du kan udfylde funktionen. Du vil skulle beskæftige dig med blandt andet projektledelse, teknisk sagsbehandling undervisning og uddannelseskontrol. Hvis du ikke har tidligere erfaring inden for dette, vil S7 være et godt sted at udvikle denne del.

Om dig

Du kan både være en erfaren sagsbehandler eksempelvis M322/M321, eller alternativt en erfaren premierløjtnant vurderet egnet til at indgå på Føringskursus. Der vil således være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Der kan også være mulighed for at læse MMS i stillingen.

Du har et operativt mindset og har forrettet tjeneste som AO, gerne inden for de sidste 5 år.

Du har gode samarbejdsevner og udviser høj grad af selvstændighed, for herigennem at opnå brugbare og velfunderede resultater.

Du er analytisk stærk og evner at forholde dig simultant til faglige detaljer og den overordnede konceptuelle sammenhæng.

Flair for IT vil være en fordel i forhold til arbejdet med simulation og digitalisering.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal, til denne stilling, kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Dit faste tjenestested vil være i Oksbøl.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CH S7/1 AA Major Jesper Olesen, e-mail [email protected], alternativt på mobil 50917766.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Christian Friis Graae ved Forsvarets Personalestyrelse, mail [email protected], eller på telefon 728 19150.

Ansøgningsfristen er 17. oktober. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk, via linket.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

DANSKE ARTILLERIREGIMENT
Danske Artilleriregiment (DAR) blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl Kaserne. DAR løser en bred vifte af opgaver til støtte for det øvrige forsvar og særligt hærens øvrige enheder.

1. Artilleriafdeling (1AA) yder ildstøtte og rådgivning til og med brigadeniveauet. 1AA vil i de kommende år, få nye moderne artilleripjecer og morterer, nyt digitalt ildledelsessystem samt køretøjer.

2. Kapacitetsafdeling (2KAP) er ansvarlig for gennemførelse af Hærens Basisuddannelse, den efterfølgende Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) samt konstabelelevuddannelsen. 2KAP har tillige til opgave at udvikle og opstille Hærens fremtidige luftværnsbatteri og er ansvarlig for dele af hærens tværfaglige områder (Hærens tværgående S7) som f. eks. håndvåben, uniform og personlig beskyttelse, pansrede mandskabsvogne, pansrede patruljekøretøjer, skydeuddannelse, simulation m.m., samt den relaterede kursusvirksomhed.

3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling er ansvarlig for områderne Skydebaneinspektoratet, sikkerhed ved skydning med direkte og indirekte våbensystemer fra den mindste til den største kaliber, ballistik og tilhørende skydeteori samt kapacitetsudviklingen på ammunition tilknyttet de kinetiske våbensystemer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Oksbøl.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Oksbøl
  • Søndag den 17. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Oksbøl over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. juli 2024 7
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 12
26. juni 2024 12
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 10
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 9
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 8
4. juni 2024 9
3. juni 2024 9
2. juni 2024 14
1. juni 2024 14