Sagsbehandler i Faggruppe Panser ved S7 i 2. Kapacitetsafdeling
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Oksbøl
Vil du være med til at teste, anskaffe og uddanne på ”ekstraudstyr” til Hærens pansrede køretøjer.
Om os
Hverdagen i Faggruppe Panser består i at uddanne og bidrage til Hærens udvikling gennem kurser, materielafprøvning, sagsbehandling, udarbejdelse af reglementer med mere inden for vores fagansvar. Viften af fagansvar omfatter sikkerhedsbestemmelser for pansrede køretøjer og dermed uddannelse af instruktører på pansrede køretøjer (faglærer panser), Hærens flåde af pansrede hjulkøretøjer, køretøjskamera og beskyttelse af køretøjer og personel. Derudover har vi fagansvaret for stabiliserede våbenstationer og navigationssystemer samt uddannelse af faglærere på disse.
Vores omgangstone er professionel, fri og kammeratlig, og der er et sundt miljø med mulighed for sparring, erfaringsudveksling og kompetenceudvikling.
Du kan finde supplerende oplysninger om 2. Kapacitetsafdeling på vores teamsite på FIIN eller på www.danskeartilleriregiment.dk.
Om stillingen
I Faggruppe Panser vil du foruden at bidrage til vores kursusvirksomhed, få tildelt et primært fagområde efter interesse, erfaring og kompetencer. Faggruppen skal i nær fremtid bidrage til implementeringen af et mastebaseret sensorsystem, som vil være en oplagt første arbejdsopgave.
Ansvaret for et fagområde omfatter udarbejdelse af brugerspecifikationer, afprøvning af materiel, udarbejdelse af betjeningsreglementer eller manualer, uddannelsesbeskrivelser og læringsplaner og gennemførelse af kurser, hvor såvel rollen som kursusleder og instruktør varetages.
Som medarbejder i Faggruppe Panser kommer du til at arbejde sammen med professionelle og engagerede sagsbehandlere. Der er et tæt samarbejde mellem sagsbehandlerne, idet vi har overlap mellem de fleste af fagområderne i faggruppen. Da vi varetager fagansvar for hele Hæren, vil der også være jævnlig dialog med bataljonerne, brigaderne, Hærkommandoen, Forsvarskommandoen og ikke mindst Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.
Vi kan tilbyde gode muligheder for sidemandsoplæring, idet du kommer til at arbejde tæt sammen med faggruppens mest erfarne sagsbehandlere. Endvidere vægtes kompetenceudvikling højt i 2. Kapacitetsafdeling.
Tjenesterejser og merarbejde vil forekomme, men du vil have stor indflydelse på din egen arbejdstid, og dermed også hvornår optjent merarbejde afspadseres – ligesom det i perioder vil være muligt at arbejde hjemmefra.
Om dig
Du er en seniorsergent eller en oversergent med minimum 6 års tilfredsstillende tjeneste i graden og være vurderet egnet til udnævnelse til seniorsergent.
Vi forestiller os, at du interesserer dig for teknik og teknologi og har operativ erfaring fra enheder med pansrede bælte- eller hjulkøretøjer. Det er et plus, hvis du er uddannet faglærer panser, da du således kan indgå i blandt vores instruktører på kursus. Dette er dog ikke et krav, da vi selv kan kompetenceudvikle dig; vi forventer blot at du har viljen til egen udvikling samt til uddannelse og udvikling af andre.
Jobbet peger på en person, der sætter en ære i sin faglighed, har gode samarbejdsevner og udviser høj grad af fleksibilitet og selvstændighed. Hvis du tilmed er nysgerrig og har lyst til at lære, vil du matche godt med dine nye kolleger og faggruppens udviklingsfokus.
Vi forventer ikke, at du er en erfaren sagsbehandler, men det er vigtigt for dit velbefindende i jobbet, at du kan formulere dig på skrift.
Ved indtræden i stillinger som seniorsergent, skal du have eller erhverve dig følgende kompetencer:
Føring:
• Skal kunne varetage føring og ledelse, herunder udvise fysisk og psykisk handlekraft, for at fastholde undergivnes fokus på opgaveløsning.
• Skal kunne tage ansvar for og kontrollere, at enheden lever op til Forsvarets værdier om etik og moral, herunder diversitet, disciplin og adfærd.
• Skal kunne varetage føring, herunder afgøre relevansen af opgavers enkeltdele som et led i styring, prioritering og fordelingen af pålagte opgaver til underlagte førere, følge op med kontrol af kvaliteten og rettidigheden af løsningen samt korrigere, hvis resultater i enheden ikke er tilfredsstillende.
Ledelse:
• skal kunne indgå i udviklingsorienterede og/eller tværfaglige arbejdsprocesser, herunder initiere gennemførelsen af deleelementer fra projekt- og stabsbeslutninger i egen enhed.
• Skal kunne varetage ledelsesfunktioner og sikre en effektiv opgaveløsning ved enheden i praksis nære problemstillinger og strategiske beslutninger.
Uddannelse:
• Skal kunne indgå i udviklingen af underordnet og sideordnet personels faglige og personlige kompetencer ud fra enhedens uddannelses- og udviklingsbehov.
• Skal kunne indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser og herunder bidrage til uddannelsesforløb for dansk og udenlandsk militært personel.
• Skal kunne identificere og udvikle egne udviklingsbehov, herunder opsøge kompetenceudvikling under vejledning fra egen samtaleleder.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være Oksbøl kaserne.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Faggruppe Panser, kaptajn Mark Qvist på telefon +45 2924 7699 eller via e-mail: [email protected].
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfristen er den 20. februar 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Stillingen ønskes besat den 1. april 2022.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
DANSKE ARTILLERIREGIMENT (DAR)
DAR blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl kaserne. DAR løser en bred vifte af opgaver til støtte for det øvrige forsvar og særligt hærens øvrige enheder.
1. Artilleriafdeling (1AA) yder ildstøtte og rådgivning til og med brigadeniveauet. 1AA besidder moderne artilleripjecer og morterer, nyt digitalt ildledelsessystem samt køretøjer.
2. Kapacitetsafdeling (2KAP) er ansvarlig for gennemførelse af Hærens Basisuddannelse og den efterfølgende Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU). 2KAP har tillige til opgave at udvikle og opstille Hærens fremtidige luftværnsbatteri og er ansvarlig for dele af hærens tværfaglige områder (Hærens tværgående S7) som fx håndvåben, uniform og personlig beskyttelse, pansrede mandskabsvogne, pansrede patruljekøretøjer, skydeuddannelse m.m. samt den relaterede kursusvirksomhed. Ydermere hidrører Hærens Simulationscenter under 2KAP.
3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling er ansvarlig for områderne Skydebaneinspektoratet, sikkerhed ved skydning med direkte og indirekte våbensystemer fra den mindste til den største kaliber, ballistik og tilhørende skydeteori samt kapacitetsudviklingen på ammunition tilknyttet de kinetiske våbensystemer.
Herudover består DAR af en regimentsstab og et Tjenestegrensinspektørelement.
Oksbøl kaserne er placeret i et naturskønt område, tæt på skov og strand og med Danmarks største militære øvelsesplads i tilknytning til kasernen. Der er placeret tre garnisoner i Varde Kommune (Danske Artilleriregiment, Efterretningsregimentet, Hærens Sergentskole og Hjemmeværnsskolen) med tilsammen ca. 900 militære arbejdspladser. Du har derfor gode muligheder for et varieret tjenesteforløb inden for kommunens grænser.
Vi har et godt samarbejde med Esbjerg og Varde Kommune, som er klar til at støtte dig og din familie, hvis du flytter til området. Med udgangspunkt i dit / jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partners job, skole, bolig med videre.
Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med blandt andet sparring på job-søgning og formidling af CV’er til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontant til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.
Læs mere om, hvad Tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.vardekommune.dk/flyt-til-varde-kommune. I Varde Kommune har partneren fx mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, og tilflyttere med ansættelse samt pendlere har fortrinsret til lejeboliger.
Du er meget velkommen til at kontakte:
Bosætningskonsulent Esbjerg Kommune Pia Enemark, [email protected], 2047 3206 og Bosætningskonsulent Varde Kommune Jørgen Nielbæk, [email protected], 3059 0595.
Kilde: Jobnet.dk
Om os
Hverdagen i Faggruppe Panser består i at uddanne og bidrage til Hærens udvikling gennem kurser, materielafprøvning, sagsbehandling, udarbejdelse af reglementer med mere inden for vores fagansvar. Viften af fagansvar omfatter sikkerhedsbestemmelser for pansrede køretøjer og dermed uddannelse af instruktører på pansrede køretøjer (faglærer panser), Hærens flåde af pansrede hjulkøretøjer, køretøjskamera og beskyttelse af køretøjer og personel. Derudover har vi fagansvaret for stabiliserede våbenstationer og navigationssystemer samt uddannelse af faglærere på disse.
Vores omgangstone er professionel, fri og kammeratlig, og der er et sundt miljø med mulighed for sparring, erfaringsudveksling og kompetenceudvikling.
Du kan finde supplerende oplysninger om 2. Kapacitetsafdeling på vores teamsite på FIIN eller på www.danskeartilleriregiment.dk.
Om stillingen
I Faggruppe Panser vil du foruden at bidrage til vores kursusvirksomhed, få tildelt et primært fagområde efter interesse, erfaring og kompetencer. Faggruppen skal i nær fremtid bidrage til implementeringen af et mastebaseret sensorsystem, som vil være en oplagt første arbejdsopgave.
Ansvaret for et fagområde omfatter udarbejdelse af brugerspecifikationer, afprøvning af materiel, udarbejdelse af betjeningsreglementer eller manualer, uddannelsesbeskrivelser og læringsplaner og gennemførelse af kurser, hvor såvel rollen som kursusleder og instruktør varetages.
Som medarbejder i Faggruppe Panser kommer du til at arbejde sammen med professionelle og engagerede sagsbehandlere. Der er et tæt samarbejde mellem sagsbehandlerne, idet vi har overlap mellem de fleste af fagområderne i faggruppen. Da vi varetager fagansvar for hele Hæren, vil der også være jævnlig dialog med bataljonerne, brigaderne, Hærkommandoen, Forsvarskommandoen og ikke mindst Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.
Vi kan tilbyde gode muligheder for sidemandsoplæring, idet du kommer til at arbejde tæt sammen med faggruppens mest erfarne sagsbehandlere. Endvidere vægtes kompetenceudvikling højt i 2. Kapacitetsafdeling.
Tjenesterejser og merarbejde vil forekomme, men du vil have stor indflydelse på din egen arbejdstid, og dermed også hvornår optjent merarbejde afspadseres – ligesom det i perioder vil være muligt at arbejde hjemmefra.
Om dig
Du er en seniorsergent eller en oversergent med minimum 6 års tilfredsstillende tjeneste i graden og være vurderet egnet til udnævnelse til seniorsergent.
Vi forestiller os, at du interesserer dig for teknik og teknologi og har operativ erfaring fra enheder med pansrede bælte- eller hjulkøretøjer. Det er et plus, hvis du er uddannet faglærer panser, da du således kan indgå i blandt vores instruktører på kursus. Dette er dog ikke et krav, da vi selv kan kompetenceudvikle dig; vi forventer blot at du har viljen til egen udvikling samt til uddannelse og udvikling af andre.
Jobbet peger på en person, der sætter en ære i sin faglighed, har gode samarbejdsevner og udviser høj grad af fleksibilitet og selvstændighed. Hvis du tilmed er nysgerrig og har lyst til at lære, vil du matche godt med dine nye kolleger og faggruppens udviklingsfokus.
Vi forventer ikke, at du er en erfaren sagsbehandler, men det er vigtigt for dit velbefindende i jobbet, at du kan formulere dig på skrift.
Ved indtræden i stillinger som seniorsergent, skal du have eller erhverve dig følgende kompetencer:
Føring:
• Skal kunne varetage føring og ledelse, herunder udvise fysisk og psykisk handlekraft, for at fastholde undergivnes fokus på opgaveløsning.
• Skal kunne tage ansvar for og kontrollere, at enheden lever op til Forsvarets værdier om etik og moral, herunder diversitet, disciplin og adfærd.
• Skal kunne varetage føring, herunder afgøre relevansen af opgavers enkeltdele som et led i styring, prioritering og fordelingen af pålagte opgaver til underlagte førere, følge op med kontrol af kvaliteten og rettidigheden af løsningen samt korrigere, hvis resultater i enheden ikke er tilfredsstillende.
Ledelse:
• skal kunne indgå i udviklingsorienterede og/eller tværfaglige arbejdsprocesser, herunder initiere gennemførelsen af deleelementer fra projekt- og stabsbeslutninger i egen enhed.
• Skal kunne varetage ledelsesfunktioner og sikre en effektiv opgaveløsning ved enheden i praksis nære problemstillinger og strategiske beslutninger.
Uddannelse:
• Skal kunne indgå i udviklingen af underordnet og sideordnet personels faglige og personlige kompetencer ud fra enhedens uddannelses- og udviklingsbehov.
• Skal kunne indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser og herunder bidrage til uddannelsesforløb for dansk og udenlandsk militært personel.
• Skal kunne identificere og udvikle egne udviklingsbehov, herunder opsøge kompetenceudvikling under vejledning fra egen samtaleleder.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være Oksbøl kaserne.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Faggruppe Panser, kaptajn Mark Qvist på telefon +45 2924 7699 eller via e-mail: [email protected].
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfristen er den 20. februar 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Stillingen ønskes besat den 1. april 2022.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
DANSKE ARTILLERIREGIMENT (DAR)
DAR blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl kaserne. DAR løser en bred vifte af opgaver til støtte for det øvrige forsvar og særligt hærens øvrige enheder.
1. Artilleriafdeling (1AA) yder ildstøtte og rådgivning til og med brigadeniveauet. 1AA besidder moderne artilleripjecer og morterer, nyt digitalt ildledelsessystem samt køretøjer.
2. Kapacitetsafdeling (2KAP) er ansvarlig for gennemførelse af Hærens Basisuddannelse og den efterfølgende Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU). 2KAP har tillige til opgave at udvikle og opstille Hærens fremtidige luftværnsbatteri og er ansvarlig for dele af hærens tværfaglige områder (Hærens tværgående S7) som fx håndvåben, uniform og personlig beskyttelse, pansrede mandskabsvogne, pansrede patruljekøretøjer, skydeuddannelse m.m. samt den relaterede kursusvirksomhed. Ydermere hidrører Hærens Simulationscenter under 2KAP.
3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling er ansvarlig for områderne Skydebaneinspektoratet, sikkerhed ved skydning med direkte og indirekte våbensystemer fra den mindste til den største kaliber, ballistik og tilhørende skydeteori samt kapacitetsudviklingen på ammunition tilknyttet de kinetiske våbensystemer.
Herudover består DAR af en regimentsstab og et Tjenestegrensinspektørelement.
Oksbøl kaserne er placeret i et naturskønt område, tæt på skov og strand og med Danmarks største militære øvelsesplads i tilknytning til kasernen. Der er placeret tre garnisoner i Varde Kommune (Danske Artilleriregiment, Efterretningsregimentet, Hærens Sergentskole og Hjemmeværnsskolen) med tilsammen ca. 900 militære arbejdspladser. Du har derfor gode muligheder for et varieret tjenesteforløb inden for kommunens grænser.
Vi har et godt samarbejde med Esbjerg og Varde Kommune, som er klar til at støtte dig og din familie, hvis du flytter til området. Med udgangspunkt i dit / jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partners job, skole, bolig med videre.
Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med blandt andet sparring på job-søgning og formidling af CV’er til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontant til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.
Læs mere om, hvad Tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.vardekommune.dk/flyt-til-varde-kommune. I Varde Kommune har partneren fx mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, og tilflyttere med ansættelse samt pendlere har fortrinsret til lejeboliger.
Du er meget velkommen til at kontakte:
Bosætningskonsulent Esbjerg Kommune Pia Enemark, [email protected], 2047 3206 og Bosætningskonsulent Varde Kommune Jørgen Nielbæk, [email protected], 3059 0595.
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Oksbøl.
Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Oksbøl
- Søndag den 20. februar 2022
Lignende jobs
-
Sikringsteknikere søges til spændende og varierede...
Til spændende og varierede stillinger søger vi løbende uddannede elektrikere til installationsopgaver hos vores mange forskelligartede kunder i Sydjylland og Fyn.Om jobbetDu får en alsi..- Sikkerhedsmedarbejder
- Sydjylland
-
Sikkerhedskoordinator til [xxxxx], Institution Ode...
Vil du være med til at bidrage til sikkerheden for medarbejdere i [xxxxx] på Institution Odense og Sydøstjylland, samt til styring og koordinering af sikkerhedsarbejdet på tværs af [xxxxx]- Sikkerhedsmedarbejder
- Kolding
-
Oksbøl, Danmark: Batterichef for 1. Ildstøttebatte...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Oksbøl
-
Oksbøl, Danmark: [xxxxx]er til 1. Artilleriafdelin...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Oksbøl
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Oksbøl over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
9. november 2024 | 21 |
8. november 2024 | 9 |
7. november 2024 | 10 |
6. november 2024 | 10 |
5. november 2024 | 9 |
4. november 2024 | 9 |
3. november 2024 | 9 |
2. november 2024 | 9 |
1. november 2024 | 8 |
31. oktober 2024 | 6 |
30. oktober 2024 | 4 |
29. oktober 2024 | 4 |
28. oktober 2024 | 4 |
27. oktober 2024 | 4 |
26. oktober 2024 | 4 |
25. oktober 2024 | 1 |
24. oktober 2024 | 3 |
23. oktober 2024 | 3 |
22. oktober 2024 | 2 |
21. oktober 2024 | 1 |
20. oktober 2024 | 1 |
19. oktober 2024 | 1 |
18. oktober 2024 | 1 |
17. oktober 2024 | 1 |
16. oktober 2024 | 1 |
15. oktober 2024 | 1 |
14. oktober 2024 | 1 |
13. oktober 2024 | 1 |
12. oktober 2024 | 1 |
11. oktober 2024 | 1 |
10. oktober 2024 | 1 |