Afdelingschef for 1. Artilleriafdeling, 1. Brigade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Oksbøl

Trives du med en hverdag, hvor ikke to dage er ens, hvor du skal have mange bolde i luften, og hvor din kontaktflade er stor?
Brænder du for ildstøtte, uddannelse af stående reaktionsstyrke og operativt virke?
Så er du måske den rette til stillingen som chef for 1. Artilleriafdeling (1 AA).

Om os

Danske Artilleriregiment (DAR) blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl Kaserne. DAR har en bred vifte af opgaver til støtte for primært Hæren, men også for øvrige dele af Forsvaret. 1 AA indgår organisatorisk i 1. Brigade (1 BDE), men er til dagligt opstillet ved DAR. 1 AA yder ildstøtte og rådgivning fra underafdelings- til brigadeniveau. 1 AA står midt i implementeringen af nye moderne artilleripjecer og morterer, nyt digitalt ildledelsessystem samt nye køretøjer.
1 AA uddanner soldater i stående reaktionsstyrke. Herudover bidrager 1 AA til nationale samt internationale operationer og indgår i beredskaber.

1 AA er 1 BDE artilleriafdeling med tre ens ildstøttebatterier, der skal støtte brigadens kampenheder og en STDEL som opstiller afdelingens kommandostation til føring af kanonlinjerne.

Om stillingen

Som afdelingschef er du overordnet ansvarlig for afdelingens virke.
Afdelingen har et højt aktivitetsniveau, og du forventes at deltage i en del øvelsesvirksomhed, i både ind- og udland.
Du er 1 BDE artilleriofficer (BAO) og er dermed brigadechefens nærmeste ildstøtterådgiver. I den rolle skal du have det samlede overblik over egne ildstøttekapaciteter, ligesom du skal have overblik over mulighed for støtte fra naboer, foresat og ikke mindst luftstøtte, helikopterstøtte samt indsættelse af 1 BDE kommende luftværn. Udviklingen af luftværnet er p.t. forankret i 2 KAP/DAR men du skal forvente at indarbejde den taktiske anvendelse i de operative aktiviteter og på sigt modtage et LVBT som den 4. underafdeling.

Du er ansvarlig for den fortsatte udvikling af afdelingens rolle i brigadens føringskoncept. Du er endvidere ansvarlig for den fortsatte forankring af afdelingens organisation, herunder at modtage og implementere dels de nye affyringssystemer (ART og TMT) med tilhørende ammunition og dels de nye føringskøretøjer (PIR5) samt taktiske lastbiler og på sigt også luftværnskøretøjerne.

Du indgår i såvel 1 BDE som DAR chefkreds, og får her igennem en stor berøringsflade med Hærens enheder.

Du er ligeledes ansvarlig for at bidrage til den fortsatte udvikling af artilleriet som tjenestegren, i samarbejde med Tjenestegrensinspektøren for Ildstøtte, CH DAR.

Om dig

Du er enten oberstløjtnant eller major med potentiale til udnævnelse. Du har gennemført Operations – og Føringsuddannelsen (OFU) samt Master i Militære Studier eller en ækvivalerende videreuddannelse.

Det er et ubetinget krav, at du er en stærk taktisk fører, ligesom der vil blive lagt vægt på, at du som chef hurtigt og sikkert kan identificere kernen i komplekse problemstillinger og demonstrere beslutsomhed samt handlekraft.

Du har en veludviklet helhedsforståelse, og du kan samarbejde på kryds og tværs af en militær kommandostruktur. Yderligere formår du via din helhedsforståelse også at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision. Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Forsvarets og koncernens strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejde med dine kolleger og medarbejdere. Der vil desuden blive lagt vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre chefstillinger inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde.
Slutteligt er du endvidere god til at kommunikere i klart sprog og opnår følgeskab og herigennem medvirke til at øge fastholdelsen af afdelingens soldater.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand i lønramme 37.
Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i en international operation, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Dit faste tjenestested vil være Oksbøl.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende afdelingschef, oberstløjtnant Dennis Nuppenau på telefon 7283 8100, chefen for 1. Brigade, brigadegeneral Anders Berg Olesen på telefon 7282 3000 eller chefen for Danske Artilleriregiment, oberst Torben Dixen Møller på telefon 7283 8001
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent KN Anders Nygaard på telefon 3266 5698.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket på selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 27. marts 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Stillingen er til besættelse 1. august 2022.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

DANSKE ARTILLERIREGIMENT
Oksbøl Kaserne er placeret i et naturskønt område, tæt på skov og strand og med Danmarks største militære øvelsesplads i tilknytning til kasernen. Vi har et godt samarbejde med Varde Kommune, som er klar til at støtte dig og din familie, hvis du flytter til området.
I alt er der i Varde Kommune ved Danske Artilleriregiment, Efterretningsregimentet, Hærens Sergentskole og Hjemmeværnsskolen ca. 1.500 militære arbejdspladser, så du vil på sigt have gode muligheder for at skifte stilling og karriereudvikling i lokalområdet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Oksbøl.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Oksbøl
  • Søndag den 27. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Oksbøl over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 9
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 11
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 11
4. september 2024 11
3. september 2024 11
2. september 2024 11
1. september 2024 12
31. august 2024 12
30. august 2024 12
29. august 2024 11
28. august 2024 12
27. august 2024 12
26. august 2024 12
25. august 2024 12
24. august 2024 12
23. august 2024 13
22. august 2024 12
21. august 2024 11
20. august 2024 10