Kontrol- og Uddannelsesansvarlig for ildstøttetjenestegrenen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Oksbøl

Har du mod på at tilsikre sammenhæng i krigsførelsens kredsløb for ildstøttetjenestegrenen som helhed? Besidder du stærke operative kompetencer og motiveres du af at skabe brugbare løsninger og resultater gennem stærke relationer og projektledelse? Så har du her muligheden for et spændende job i Tjenestegrensinspektionselementet for ildstøtte ved Danske Artilleriregiment.

Om os

Tjenestegrensinspektørelementet (TIELM) varetager alle ildstøtterelaterede policy-, doktrin-, strukturelle og uddannelsesrelaterede forhold. De udgør Hærens ekspertise inden for planlægning og indsættelse af alle ildstøttemidler (Joint Fires) i et multinationalt operationsmiljø. TIELM gennemfører uddannelsen af ildstøtteførere samt evaluerings- og inspektionsvirksomheden inden for ildstøttetjeneste.

TIELM gennemfører kompetenceopbygning og udvikling indenfor ildstøttevåbnet på alle niveauer hvor de væsentligste opgaver kan anføres til:

• Bidrage til udviklingsvirksomhed via centralt styrede projektorganisationer på niveau I indenfor ildstøttespecialerne: Førings-, målopklarings- og ildstøttekapaciteter. Indenfor disse ydes der støtte og bidrag til organisation, materiel, doktrin, operative bestemmelser, projektimplementering, operative test og forsøg samt taktisk udvikling.
• Er ansvarlig for underlagte enheder ved Danske Artilleriregiment i relation til uddannelsesgrundlag. TIELM udarbejder sammen med regimentets afdelinger uddannelsesbeskrivelser for ildstøtte- og luftværnsenheder.
• TIELM planlægger og udfører tilsyn, kontrol, inspektionsvirksomhed, certificering (tjenestegrensinspektioner) inden for ildstøttetjenesten og luftværn
• TIELM kontrollerer at læringen i Hæren foregår i tråd med principperne for LI/LL og gennemfører resultatkontrol i.f.m. beredskaber og indsættelser m.fl..
• TIELM støtter Multinational Division North øvelsesvirksomhed med stabsofficerer, og skal kunne opstille MND N FSCC og støtte Divisional Functional Integration Training Joint Fires.

Ved TIELM praktiserer vi i høj grad frihed under ansvar og selvstændighed i opgaveløsningerne. Dette er tillige gældende i forhold til arbejdstidsplanlægning, herunder tilstedeværelse ved Danske Artilleriregiment. Vi har en uformel omgangstone og støtter hinanden efter bedste evne på tværs af sagsområder.

Om stillingen

Som sagsbehandler vil du efter direktiv og med direkte ansvar overfor chefen for TIELM både selvstændigt og som bidragsyder løse følgende opgaver:

• Overordnet ansvarlig for underlagte enheder ved Danske Artilleriregiment i relation til uddannelsesgrundlaget, og udarbejder i samarbejde med S7/1DAA de overordnede uddannelsesbeskrivelser for ildstøtte- og luftværnsenheder.
• Deltagelse i Arbejdsgruppe Doktrin samt i relevante internationale samarbejdsfora i relation til ildstøttedoktrin og taktisk udvikling.
• Varetage ildstøttevåbnets forpligtelser forbundet med udenlandsk øvelsesvirksomhed, herunder Dynamic Front, hvor fokus er på interoperabilitet og digitalisering.
• Støtte gennemførelse af våbenkurser og fører- og føringsuddannelser ved regimentet.
• Koordinere undervisning i ildstøttetjeneste ved alle Forsvarets uddannelsesinstitutioner med FAK.
• Planlægge og udføre tilsyns-, kontrol og inspektionsvirksomhed indenfor ildstøtte og luftværn samt certificering.
• Koordinere LI/LL med S7 ved 1AA og G7 ved Hærkommandoen.
• Støtte TIELM med doktrinudvikling og tilpasning, herunder ajourføring af de nødvendige overordnede publikationer indenfor ildstøttetjenesten.
• Støtte TIELM i relation til targeting funktionaliteten.
• Operativ designering som stabssofficer Arty ved MND N.

Derudover deltager du bl.a. i:

• Undervisning på Våbenkursus II samt gennemførelse af orienteringer og briefinger.
• Evaluerings- og inspektionsvirksomhed med vægt på troppeenhedsniveauet.
• Udvalg, arbejds-, studie- og projektimplementeringsgrupper som medlem.
• Lessons Identified/Lessons Learned processen på troppeenhedsniveauet.
• Støtte til øvrige SBH ved TI-, KI- og JTAC E/I ELM i løsning at deres opgaver.

Stillingen er forbundet med en del møde- og øvelsesvirksomhed, der i et vist omfang varetages via VTC.

Om dig

Du er major M331 eller erfaren kaptajn M321 med en bred ildstøttebaggrund, der har gennemført VUT-I/L eller VUK inklusiv BTN og BDE modulet, og som har påbegyndt/er optaget på MMS. I dette tilfælde ville du således skulle indgå en uddannelsesaftale og bestride stillingen ved funktion i højere stilling.

Du interesserer dig for operativ ildstøtte, herunder udviklingen af dette. Herudover har du følgende kvalifikationer og kompetencer:

• Forrettet tjeneste som delingsfører, næstkommanderende og/eller chef for et batteri.
• Bestridt en funktion ved enten SKC, AET, AILC, JFC og/eller JFCC
• Erfaring fra internationale operationer.

Ønskelige kvalifikationer:

• Våbenkursus II
• TEM
• Targeting kursus
• FSCM og ACM kursus
• Battle Space Management kursus
• Operations- og Føringsuddannelse (OFU)

Personlige kompetencer:

• Gode evner til at kommunikere både i tale og på skrift.
• Interesse i og flair for uddannelse af enkeltpersoner og enheder.
• Udadvendt og team-orienteret.
• Lyst til at netværke i forhold til at indhente erfaringer og udvikle ideer i fællesskab med den operative struktur samt studie- og udviklingsmiljøet.
• Nysgerrig, videbegærlig og motiveret for løbende at dygtiggøre sig.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du forsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for at forhandle et individuelt kvalifikationstillæg alt efter kvalifikationer og erfaring.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for egnet til udsendelse i internationale operationer. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på det i din ansøgning.

Dit faste tjenestested vil være Oksbøl.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende stillingsindehaver, major Claus Nellemann på telefon 72 83 80 06, Email: [email protected]

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er den 25. september 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Tiltrædelse: 1. november 2022 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM DANSKE ARTILLERIREGIMENT
Danske Artilleriregiment (DAR) blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl kaserne. DAR løser en bred vifte af opgaver til støtte for det øvrige forsvar og særligt hærens øvrige enheder.
1. Artilleriafdeling (1AA) yder ildstøtte og rådgivning til og med brigadeniveauet. 1AA vil i de kommende år, få nye moderne artilleripjecer og morterer, nyt digitalt ildledelsessystem samt køretøjer.
2. Kapacitetsafdeling (2KAP) er ansvarlig for gennemførelse af Hærens Basisuddannelse, den efterfølgende Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) samt konstabelelevuddannelsen. 2KAP har tillige til opgave at udvikle og opstille Hærens fremtidige luftværnsbatteri og er ansvarlig for dele af hærens tværfaglige områder (Hærens tværgående S7) som f. eks. håndvåben, uniform og personlig beskyttelse, pansrede mandskabsvogne, pansrede patruljekøretøjer, skydeuddannelse, simulation m.m., samt den relaterede kursusvirksomhed.
3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling er ansvarlig for områderne Skydebaneinspektoratet, sikkerhed ved skydning med direkte og indirekte våbensystemer fra den mindste til den største kaliber, ballistik og tilhørende skydeteori samt kapacitetsudviklingen på ammunition tilknyttet de kinetiske våbensystemer.
Herudover består DAR af en Garnisonsstøtteenhed (GSE), et Tjenestegrensinspektørelement og et Koordinationselement for ildstøtte.

Oksbøl kaserne er placeret i et naturskønt område, tæt på skov og strand og med Danmarks største militære øvelsesplads i tilknytning til kasernen.
Der er placeret 3 garnisoner i Varde Kommune (Danske Artilleriregiment, Efterretningsregimentet, Hærens Sergentskole og Hjemmeværnsskolen) med tilsammen ca. 900 militære arbejdspladser. Du har derfor gode muligheder for et varieret tjenesteforløb indenfor kommunens grænser.

Oksbøl kaserne skaber grundlaget for, at danske soldater kan kæmpe og vinde

Vi har et godt samarbejde med Esbjerg og Varde Kommune, som er klar til at støtte dig og din familie, hvis du flytter til området. Med udgangspunkt i dit / jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partners job, skole, bolig med videre.

Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med blandt andet sparring på jobsøgning og formidling af CV’er til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontant til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.
Læs mere om, hvad Tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.vardekommune.dk/flyt-til-varde-kommune.I Varde Kommune har partneren fx mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, og tilflyttere med ansættelse samt pendlere har fortrinsret til lejeboliger.

Du er meget velkommen til at kontakte:
Bosætningskonsulent Esbjerg Kommune Pia Enemark, [email protected], 2047 3206 og Bosætningskonsulent Varde Kommune Jørgen Nielbæk, [email protected], 3059 0595.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Oksbøl.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Oksbøl
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Oksbøl over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Oksbøl over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 9
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 12
26. juni 2024 12
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 10
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 9
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 8