Leder til Drift- og Støtteelementet ved Forsvarets Veterancenter (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du empatisk og løsningsorienteret og vil du bidrage til indsatsen for de danske veteraner og pårørende.

Om os

Drift- og Støtteelementet er det administrative faglige ’center of excellence’ i alle forvaltningsmæssige forhold. Vi er garanter for, at gældende forvaltningsgrundlag overholdes, men i høj grad også at vores opgaveløsning giver frirum til Veterancentrets faglige afdelinger, så de kan fokusere på deres kerneopgave; behandling og støtte til skadede veteraner og deres familier.

Du bliver som leder af Drift- og Støtteelementet en del af en arbejdsplads, der har politisk bevågenhed, og som stadig udvikler sig i høj fart på vores 10. leveår. Veterancentret har højt kvalificerede og specialiserede medarbejdere, der byder ind og tager initiativ. Her er et stort engagement og en virksomhedskultur, hvor relationer er lige så vigtige som præstationer. Vi ligger stor vægt på faglighed og professionalisme, også når det gælder administration og forvaltning.

Om stillingen

Som leder for Drift- og Støtteelementet får du ansvar for den daglige drift i Veterancentret, herunder fagligt ansvar for Veterancentrets administrative opgaver, samt drift- og etablissementsforhold for alle seks veterancentre.

Du får ledelsesansvar for et team på otte medarbejdere (en seniorsergent, seks HK overassistenter og en kontorelev) i et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab. Stillingen er placeret i Staben, der består af to sektioner og en stabschef.

Din fornemmeste opgave som leder bliver at holde overblikket, være med til at skabe løsninger, når udfordringer opstår, og inddrage militære såvel som civile aktører i løsningerne. Du skaber rammerne for god opgaveløsning, motiverer dine medarbejdere, og tilbyder dem passende udfordringer i deres dagligdag. Du får desuden en stor kontaktflade til andre myndigheder i koncernen; Forsvarsministeriets Etablissementsstyrelse, Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

I Veterancentret vil du opleve, at vi samarbejder om opgaverne og bruger hinanden aktivt. Du vil blive en del af et tværgående ledelsesteam og være med til at udvikle og koordinere Veterancentrets opgaveløsning.

Om dig

Du er chefsergent eller seniorsergent med stor erfaring både som leder og sagsbehandler fra forskellige myndigheder og styrelser i Forsvaret med passende efteruddannelse, fx i projektledelse og forståelse for økonomi. Du har stort kendskab til Forsvarets organisation og har et solidt netværk i Forsvaret, som du kan bringe i spil i din opgaveløsning.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til organisationsstyring og er stærk i skriftlig kommunikation, særligt i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere til Veterancentret. Du har erfaring med forvaltning og lovgivning både i regler og praksis. Du skal være samarbejdsvillig og syntes at udvikling af ledelse er spændende.

Vi forventer, at du er vant til at have fagligt ansvar for kompleks opgaveløsning. Du møder andre mennesker med respekt og empati og kan i sparringen med dine medarbejdere og eksterne leverandører finde vej til løsninger, som alle kan se sig selv i.
Du sætter en ære i nærværende ledelse og i at udvikle dygtige medarbejdere til at blive endnu bedre på deres fagområder. Du glæder dig til at lære dine medarbejdere, dine lederkolleger og organisationen at kende, lade dig inspirere samt sætte dine ledelseskompetencer i spil, når nye opgaver skal løses og samarbejdsrelationer opbygges og plejes i Veterancentret.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Ringsted.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte nuværende stillingsindehaver chefsergent Lars Slot i Veterancentret 72 81 97 20.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 23. oktober 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Stillingen er til besættelse pr. den 1. december 2022.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Veterancentret (VETC)
Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsats rettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Ud over de proaktive indsatser kan alle veteraner og pårørende få støtte fra psykologer og socialrådgivere, hvis behovet er relateret til udsendelse. Vi koordinerer indsatser med interne og eksterne aktører på området. Opgaverne omfatter bl.a. produktion og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.
Du kan læse mere om Veterancentrets arbejde på vores hjemmeside, Veterancentret.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ringsted
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1