Uddannelsesbefalingsmand til Marineeskadronen ved Opklaringsbataljonen, Gardehusarregim...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Skal du være med til, at udvikle og forme Marineeskadronens fremtidige opklaringsgruppeførere?

Om os

4. Marineeskadron har et langt slægtsbånd der kan spores helt tilbage til oprettelsen af Marineregimentet i 1672 under Christian V. Gennem tiden blev Marineregimentet rykket og blev i 1950’erne underlagt Bornholms Værn og blev til Marinekompagnierne ved Bornholms Værn. Disse blev nedlagt ved opløsningen af Bornholms Værn i år 2000. Marineeskadronen ved III Opklaringsbataljon genopstod i 2014 og har siden været bataljonens uddannelseseskadron.

Marineeskadronens opgave består i at gennemføre, uddanne og hverve fra Hærens Basis Uddannelse (HBU) samt gennemføre Hærens Reaktions Styrke uddannelse (HRU) ved Opklaringsbataljonen. Eskadronen gennemfører en 8 måneder lang uddannelse inden for opklaringshåndværket og uddanner Hærens eneste opklaringssoldater.

Marineeskadronen er en arbejdsplads hvor evnen til initiativ, nytænkning og selvstændig opgaveløsning baseret på en høj faglighed er i højsædet – her er krigerhåndværket i centrum. Der hersker en uformel omgangstone baseret på gensidig respekt for den enkeltes bidrag til eskadronens samlede opgaveløsning.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode og yderst professionelle kollegaer, hvoraf mange ofte er nye i Eskadronen, men netop vores omgangstone, samarbejde, stemning og miljø i kompagniet tilskrives ofte som årsag, til at mange ønsker at forblive i Marineeskadronen.

Om stillingen

Du vil som uddannelsesbefalingsmand skulle løse mange forskellige opgaver, og det må derfor forventes, at du er i stand til at holde mange bolde i luften på samme tid. Du er sammen med næstkommanderende og chefen, ansvarlig for at tilrettelægge og gennemføre alle større uddannelsesaktiviteter i underafdelingen, herunder øvelsesvirksomhed.

Uddannelsesaktiviteterne i Eskadronen tæller 4 x feltøvelser for HBU og en skydeperiode (SKYPER). HRU 4 x feltøvelser og tre SKYPER. Ydermere indgår mindre aktiviteter som feltdage, infanterimodul, bykampsmodul, skydebanedage og FEKU uddannelse.

Du skal forvente at blive FAGL på de tunge fag som SKYT og SKUD, hvor du skal udarbejde direktiver for fagenes gennemførelse.

Du skal forvente, at der bliver stillet høje krav fra næstkommanderende, som er afhængig af at kunne planlægge en kvalitativ god uddannelse som er betinget af dine faglige input.

Din erfaring med personaleledelse, uddannelse og felttjeneste er essentiel for at soldaterne får en uddannelse af særdeles høj kvalitet. Netop denne faglighed er grundstenen i din rolle overfor de yngre befalingsmænd i enheden.

Du er med til at udvikle og forme fremtidens opklaringsgruppeførere.

Der må forventes en stor mængde øvelsesaktivitet, hvorfor du skal være afklaret med at have mange dage væk fra hjemmet. I alt har HBU ca. 15 øvelsesdøgn inkl. SKYPER pr. HBU hold og HRU omkring 20 øvelsesdøgn inkl. SKYPER.

Dine tre væsentligste opgaver som uddannelsesbefalingsmand er:
• Tilrettelæggelse og gennemførelse af uddannelsesaktiviteter
• Faglærervirke
• Vejledning af Eskadronens befalingsmænd.

Du skal arbejde i et miljø med meget unge mennesker, for hvem militæret er en helt ny udfordring, og du skal samarbejde med unge befalingsmænd, der er afhængige af dine råd, vejledning og erfaring.

Om dig

Du er seniorsergent, eller alternativt erfaren oversergent, med potentiale til at blive seniorsergent. Du er selvstændig, fleksibel og initiativrig. Sammen med din høje faglighed samt høje soldatermæssige niveau, sætter det dig i stand til at kunne justere og tilpasse planer, og dermed at arbejde i et dynamisk miljø hvor præmisserne og forudsætningerne hurtigt kan ændre sig.

Det forventes at du kan planlægge og gennemføre relevante og spændende uddannelsesaktiviteter, og da du kommer til at arbejde med unge mennesker, der forventer, at du leverer en motiverende og inspirerende uddannelse.

Udgangspunktet er, at alle HBU og HRU soldater er potentielle fremtidige kolleger. Det er din opgave at bidrage til at give dem verdens bedste basis- eller reaktionsstyrkeuddannelse, en uddannelse, hvor du får det bedste frem i dem.

Det er ønskeligt, hvis du har kendskab til læringsplaner og uddannelsesforløbet under Hærens Basisuddannelse. Du bør have solid erfaring indenfor opklaringshåndværket som GF og NK/DEL. Ydermere er det en fordel hvis du er uddannet skydelærer, infanterifaglærer, bykampsinstruktør og køreinstruktør.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive udarbejdet en uddannelsesaftale m.h.p. gennemgang af den nødvendige strukturelle uddannelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Rønne.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte eksadronschef premierløjtnant Peter Clausen på telefon 72 82 39 75 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 14. maj 2020 og samtaler forventes afholdt løbende.

Stillingen er til besættelse 1. juni 2020.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM GARDEHUSARREGIMENTET
Gardehusarregimentet er et moderne kamptrop regiment med enheder i både Slagelse og Rønne. På Gardehusarkasernen i Slagelse har regimentet I Panserinfanteribataljon, som består af fast personel i stående reaktionsstyrke, og V Uddannelsesbataljon, herunder Gardehusarregimentets Hesteskadron, som primært uddanner værnepligtige. På Almegårds Kaserne i Rønne har III Opklaringsbataljon, som indeholder både stående styrke og en uddannelsesenhed for værnepligtige, hjemme.

Hverdagen ved regimentet er i stor udstrækning styret af uddannelse og forberedelse til indsættelse samt støtte til både enheder og pårørende. For Gardehusarregimentet er det ligeledes en spændende og udfordrende opgave at eskortere og stille æreskommandoer for Hendes Majestæt Dronningen, når dette ønskes. Den beredne ceremonielle opgave løses primært af Hesteskadronen og dens 75 heste, men også personel ved de tre husarbataljoner har mulighed for at blive indsat i forbindelse i regimentets Hoftjeneste.

Husaren i dag står således over for en række spændende opgaver; både i form af national og international tjeneste, som kræver et højt uddannelsesniveau samt Hoftjeneste, som ligeledes stiller store krav til professionalisme, engagement og grundighed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Rønne
  • Torsdag den 14. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2