Uddannelsesbefalingsmand ved Hærhjemmeværnsdistrikt Midt og Vestsjælland
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Roskilde
Vil du have en hverdag, der giver mening, og har du mod på at blive en del af et professionelt og engageret team, som bidrager på til uddannelsen og indsættelsen af hjemmeværnsoldater i nationale operationer? Så er du måske vores kommende Uddannelsesbefalingsmand (S7) ved Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland (HDMVS).
Om os
Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland er et af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Øst. Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland er en operativ myndighed på bataljons niveau, som opstiller, uddanner, indsætter og fører enheder fra Hjemmeværnet, som en del af Danmarks nationale beredskab. Distriktets hovedkvarter er placeret på Flyvestation Skalstrup, med et geografisk ansvarsområde der er sammenfaldende med Midt- og Vestsjællands Politikreds, hvilket omfatter de kommuner på Midt- og Vestsjælland.
Distriktet består af 14 underafdelinger, fordelt på kapaciteter som; patrulje- og overvågning, stabs-, infanteri-, bevogtnings- og politikompagnier samt et musikkorps. Underafdelingerne er bemandet med frivilligt personel og den aktive struktur ved distriktet består af knap 800 frivillige hjemmeværnssoldater. Distriktet administrerer derudover en reservestyrke på godt 1850 frivillige og en Totalsforsvarsstyrke på to underafdelinger.
Staben er organiseret i en S-struktur med 13 fastansatte medarbejdere; En distriktschef (M401), en stabschef og næstkommanderende (M331), et administrationselementet (S1/S8) med to civile medarbejdere, en efterretningssektion (S2) (M321/M322), en operationssektion (S3) (M321 og M231), en uddannelsessektion (S7) (M231 DIG og en M221) og slutteligt logistiksektionen (S4) (M322, M114, en civil materielforvalter og tre civile medarbejdere) Er ovenstående nødvendig?
Distriktet har herudover en udvidet stab, hvori der – ud over de fastansatte – indgår såvel frivilligt hjemmeværnspersonel som personel af reserven. Den faste stab indgår desuden i faste beredskaber med henblik på iværksættelse af operativ planlægning eller støtte til forsvaret, politiet og/eller samfundet.
Vi har en spændende og velfungerende arbejdsplads. Der er højt til loftet, hvorfor omgangstonen er åben, ligefrem og ærlig. Vi prioriterer at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor der er sammenhæng imellem arbejde og privatliv. Vi ser muligheder frem for begrænsninger og er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen, når komplekse og hastende opgaver skal løses.
Staben opstiller, uddanner, indsætter og fører distriktets enheder, hvorfor tempoet til tider er højt, fordi vi altid søger at levere rettidig og relevant støtte til enhederne. Herved sikrer vi, at grundlaget for den operative opgaveløsning er til stede. Distriktets opgaveløsning er således altid med den operative opgave i centrum og det skal kendetegne os i vores daglige virke.
Om stillingen
I dit daglige virke bliver du primær kontaktperson for tre til fire af distriktets i alt 14 kompagnier. I den forbindelse skal du arbejde sammen med kompagniledelserne støtte dem i planlægningen og gennemførslen af uddannelses- og øvelsesaktiviteter, så de opnår deres opstillede mål.
Med det øgede trusselsbillede er uddannelsen til og indsættelse i nationale operationer blevet mere relevant. Som uddannelsesbefalingsmand varetager du kontakten til underafdelingerne og støtter de frivilliges aktiviteter, og herunder indsættelser ved operative opgaver. Du får derfor muligheden for unik hands-on erfaring med såvel uddannelse som indsættelse og føring i disse komplekse og spændende område samtidigt med, at du kan anvende og yderligere udvikle dine ledelseskompetencer.
Din rolle vil bl.a. være rådgivning, vejledning og coaching. Ud over sparring med, og vejledning af kompagniledelserne består opgaverne også i at koordinere materiel og faciliteter til kompagniernes uddannelse samt at være bindeled til den faste struktur.
Det forventes, at du ind i mellem er fysisk tilstede ved kompagnierne for at hjælpe, vejlede og få indblik i de udfordringer kompagnierne har. Som militær beredskabsorganisation er opgaven at være klar til indsættelser i eget ansvarsområde hver dag året rundt. Derfor vil der som en del af tjenesten forekomme aften- og weekendtjeneste. Du vil dog have stor indflydelse på, hvornår tjenesten ligger og netop dette forhold understøtter en høj grad af fleksibilitet og mulighed for at understøtte en fornuftig balance mellem arbejde og familie-/fritid.
Du vil skulle fungere som (ledende) faglærer ved distriktet på områder som ex. Førstehjælp, skydning eller lignende. Hvilke områder vil i høj grad afhænge af dine ønsker og kompetencer.
Du vil også komme til at indgå i distriktets vagtroste og blive en del af den lokale beredskabsstab, der træder sammen ved ex. storm- og sne varsler, forhøjet vandstand eller andre begivenheder, der kræver en koordineret civil/militær indsats i politikredsen.
Du vil have mange selvstændige opgaver, en høj grad af beslutnings kompetence og en høj grad af selvbestemmelse i hverdagen. Derfor er det overordnede princip i sektionen ”frihed under ansvar”.
Om dig
Du er seniorsergent, alternativt er du oversergent og er klar til udnævnelse. Det vil være ønskeligt, at du har erfaring som fører og uddanner fra Hæren eller Hærhjemmeværnet.
Som person er du initiativrig, målrettet, systematisk og samarbejdsorienteret. Du er god til at skabe og bevare gode relationer. Du nyder at arbejde selvstændigt med vide rammer og er god til at prioritere din tid og dine opgaver, så sidstnævnte løses både tilfredsstillende og rettidigt.
Du er en selvstændig og analytisk velfunderet befalingsmand, der med drive og et glimt i øjet formår at manøvrere i en organisation med stor diversitet – og få tingene til at ske. Samtidig har du øje for den operative kontekst og bidrager på dit felt til udvikling af distriktets operative plankompleks såvel som enhedernes taktiske opgaveløsning.
Du er derfor en befalingsmand med gennemslagskraft og analytiske evner. Stillingen kræver, at problemstillinger skal anskues fra flere sider og at løsninger skal tilgodese flere interessenter under hensyntagen til helheden.
Du skal have et ønske om at arbejde med hjemmeværnets frivillige og arbejde for udviklingen af Hjemmeværnet mod at blive endnu mere robust og indsættelsesparat.
Det vil også være en fordel, hvis du kan leve op til et eller flere af de nedenstående punkter:
- Du har kendskab til eller erfaring med ledelse i frivillige organisationer.
- Du har gode kommunikative evner og ’social skills’.
- Du kan, og er villig til at, møde de frivillige i øjenhøjde.
- Du har en pragmatisk tilgang til problemløsning.
- Du har fungeret som NK/DEL i Hæren.
- Du har erfaring med selvstændig uddannelsesplanlægning.
- Du befinder dig godt i instruktørrollen.
- Du har erfaring med IT funktioner som eMtep og DeMars.
Det tager tid at lære organisationen at kende, så vi forventer, at du er i stillingen i minimum to år og gerne længere.
Du er fleksibel med dine arbejdstider, idet der vil være aften- og weekendtjeneste i forbindelse med møder, tilsyn, øvelser og andre aktiviteter.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested er Skalstrup.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte oberstløjtnant Kristian Kirsch Bentsen, Chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland, på telefon 61 69 58 05 eller ved mail [email protected], eller nuværende stillingsindehaver seniorsergent Nikolaj O. Skjødt på telefon 41 73 28 04.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfristen er 21. maj 2023 og samtaler afholdes løbende samt umiddelbart lige efter sidste frist for ansøgning. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).
Kilde: Jobnet.dk
Om os
Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland er et af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Øst. Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland er en operativ myndighed på bataljons niveau, som opstiller, uddanner, indsætter og fører enheder fra Hjemmeværnet, som en del af Danmarks nationale beredskab. Distriktets hovedkvarter er placeret på Flyvestation Skalstrup, med et geografisk ansvarsområde der er sammenfaldende med Midt- og Vestsjællands Politikreds, hvilket omfatter de kommuner på Midt- og Vestsjælland.
Distriktet består af 14 underafdelinger, fordelt på kapaciteter som; patrulje- og overvågning, stabs-, infanteri-, bevogtnings- og politikompagnier samt et musikkorps. Underafdelingerne er bemandet med frivilligt personel og den aktive struktur ved distriktet består af knap 800 frivillige hjemmeværnssoldater. Distriktet administrerer derudover en reservestyrke på godt 1850 frivillige og en Totalsforsvarsstyrke på to underafdelinger.
Staben er organiseret i en S-struktur med 13 fastansatte medarbejdere; En distriktschef (M401), en stabschef og næstkommanderende (M331), et administrationselementet (S1/S8) med to civile medarbejdere, en efterretningssektion (S2) (M321/M322), en operationssektion (S3) (M321 og M231), en uddannelsessektion (S7) (M231 DIG og en M221) og slutteligt logistiksektionen (S4) (M322, M114, en civil materielforvalter og tre civile medarbejdere) Er ovenstående nødvendig?
Distriktet har herudover en udvidet stab, hvori der – ud over de fastansatte – indgår såvel frivilligt hjemmeværnspersonel som personel af reserven. Den faste stab indgår desuden i faste beredskaber med henblik på iværksættelse af operativ planlægning eller støtte til forsvaret, politiet og/eller samfundet.
Vi har en spændende og velfungerende arbejdsplads. Der er højt til loftet, hvorfor omgangstonen er åben, ligefrem og ærlig. Vi prioriterer at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor der er sammenhæng imellem arbejde og privatliv. Vi ser muligheder frem for begrænsninger og er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen, når komplekse og hastende opgaver skal løses.
Staben opstiller, uddanner, indsætter og fører distriktets enheder, hvorfor tempoet til tider er højt, fordi vi altid søger at levere rettidig og relevant støtte til enhederne. Herved sikrer vi, at grundlaget for den operative opgaveløsning er til stede. Distriktets opgaveløsning er således altid med den operative opgave i centrum og det skal kendetegne os i vores daglige virke.
Om stillingen
I dit daglige virke bliver du primær kontaktperson for tre til fire af distriktets i alt 14 kompagnier. I den forbindelse skal du arbejde sammen med kompagniledelserne støtte dem i planlægningen og gennemførslen af uddannelses- og øvelsesaktiviteter, så de opnår deres opstillede mål.
Med det øgede trusselsbillede er uddannelsen til og indsættelse i nationale operationer blevet mere relevant. Som uddannelsesbefalingsmand varetager du kontakten til underafdelingerne og støtter de frivilliges aktiviteter, og herunder indsættelser ved operative opgaver. Du får derfor muligheden for unik hands-on erfaring med såvel uddannelse som indsættelse og føring i disse komplekse og spændende område samtidigt med, at du kan anvende og yderligere udvikle dine ledelseskompetencer.
Din rolle vil bl.a. være rådgivning, vejledning og coaching. Ud over sparring med, og vejledning af kompagniledelserne består opgaverne også i at koordinere materiel og faciliteter til kompagniernes uddannelse samt at være bindeled til den faste struktur.
Det forventes, at du ind i mellem er fysisk tilstede ved kompagnierne for at hjælpe, vejlede og få indblik i de udfordringer kompagnierne har. Som militær beredskabsorganisation er opgaven at være klar til indsættelser i eget ansvarsområde hver dag året rundt. Derfor vil der som en del af tjenesten forekomme aften- og weekendtjeneste. Du vil dog have stor indflydelse på, hvornår tjenesten ligger og netop dette forhold understøtter en høj grad af fleksibilitet og mulighed for at understøtte en fornuftig balance mellem arbejde og familie-/fritid.
Du vil skulle fungere som (ledende) faglærer ved distriktet på områder som ex. Førstehjælp, skydning eller lignende. Hvilke områder vil i høj grad afhænge af dine ønsker og kompetencer.
Du vil også komme til at indgå i distriktets vagtroste og blive en del af den lokale beredskabsstab, der træder sammen ved ex. storm- og sne varsler, forhøjet vandstand eller andre begivenheder, der kræver en koordineret civil/militær indsats i politikredsen.
Du vil have mange selvstændige opgaver, en høj grad af beslutnings kompetence og en høj grad af selvbestemmelse i hverdagen. Derfor er det overordnede princip i sektionen ”frihed under ansvar”.
Om dig
Du er seniorsergent, alternativt er du oversergent og er klar til udnævnelse. Det vil være ønskeligt, at du har erfaring som fører og uddanner fra Hæren eller Hærhjemmeværnet.
Som person er du initiativrig, målrettet, systematisk og samarbejdsorienteret. Du er god til at skabe og bevare gode relationer. Du nyder at arbejde selvstændigt med vide rammer og er god til at prioritere din tid og dine opgaver, så sidstnævnte løses både tilfredsstillende og rettidigt.
Du er en selvstændig og analytisk velfunderet befalingsmand, der med drive og et glimt i øjet formår at manøvrere i en organisation med stor diversitet – og få tingene til at ske. Samtidig har du øje for den operative kontekst og bidrager på dit felt til udvikling af distriktets operative plankompleks såvel som enhedernes taktiske opgaveløsning.
Du er derfor en befalingsmand med gennemslagskraft og analytiske evner. Stillingen kræver, at problemstillinger skal anskues fra flere sider og at løsninger skal tilgodese flere interessenter under hensyntagen til helheden.
Du skal have et ønske om at arbejde med hjemmeværnets frivillige og arbejde for udviklingen af Hjemmeværnet mod at blive endnu mere robust og indsættelsesparat.
Det vil også være en fordel, hvis du kan leve op til et eller flere af de nedenstående punkter:
- Du har kendskab til eller erfaring med ledelse i frivillige organisationer.
- Du har gode kommunikative evner og ’social skills’.
- Du kan, og er villig til at, møde de frivillige i øjenhøjde.
- Du har en pragmatisk tilgang til problemløsning.
- Du har fungeret som NK/DEL i Hæren.
- Du har erfaring med selvstændig uddannelsesplanlægning.
- Du befinder dig godt i instruktørrollen.
- Du har erfaring med IT funktioner som eMtep og DeMars.
Det tager tid at lære organisationen at kende, så vi forventer, at du er i stillingen i minimum to år og gerne længere.
Du er fleksibel med dine arbejdstider, idet der vil være aften- og weekendtjeneste i forbindelse med møder, tilsyn, øvelser og andre aktiviteter.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested er Skalstrup.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte oberstløjtnant Kristian Kirsch Bentsen, Chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland, på telefon 61 69 58 05 eller ved mail [email protected], eller nuværende stillingsindehaver seniorsergent Nikolaj O. Skjødt på telefon 41 73 28 04.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfristen er 21. maj 2023 og samtaler afholdes løbende samt umiddelbart lige efter sidste frist for ansøgning. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.
Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Roskilde
- Mandag den 22. maj 2023
Lignende jobs
-
Pensionerede fængselsbetjente/værkmestre søges til...
Er du uddannet fængselsbetjent/værkmester og er gået på pension på grund af alder, og har du lyst til at vende tilbage til [xxxxx] som fængselsbetjent eller værkmester? Så har du nu mul..- Sikkerhedsmedarbejder
- Ringsted
-
Slagelse, Danmark: IKK-Kører 1/I GHR i Slagelse - ...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Slagelse
-
Korsør, Danmark: Våben- og Elektronikofficer til F...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Korsør
-
Manager for Security Governance
- Sikkerhedsmedarbejder
- Roskilde
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Roskilde
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Roskilde over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
24. december 2024 | 3 |
23. december 2024 | 3 |
22. december 2024 | 3 |
21. december 2024 | 3 |
20. december 2024 | 3 |
19. december 2024 | 3 |
18. december 2024 | 3 |
17. december 2024 | 3 |
16. december 2024 | 2 |
15. december 2024 | 2 |
14. december 2024 | 2 |
13. december 2024 | 2 |
12. december 2024 | 2 |
11. december 2024 | 2 |
10. december 2024 | 2 |
9. december 2024 | 2 |
8. december 2024 | 2 |
7. december 2024 | 2 |
6. december 2024 | 2 |
5. december 2024 | 2 |
4. december 2024 | 2 |
3. december 2024 | 2 |
2. december 2024 | 2 |
1. december 2024 | 2 |
30. november 2024 | 2 |
29. november 2024 | 2 |
28. november 2024 | 2 |
27. november 2024 | 2 |
26. november 2024 | 2 |
25. november 2024 | 2 |
24. november 2024 | 2 |