Attraktiv M321-stilling som Chef for Træningssektionen ved Søværnets Center for Våben.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sjællands Odde

Søværnets Center for Våben søger en udviklingsorienteret taktisk officer som Chef for Træningssektionen.
Som Chef for Træningssektionen får du en afgørende central rolle i træningen af Søværnets operative enheder.

Om os

Center for Våben er i forening med andre af Søværnets Centre forudsætningsskabende for såvel uddannelse som operativ træning af Søværnets operative enheder. Til det har vi behov for dygtige medarbejdere med de rigtige kvalifikationer og tjenesteforløb samt en fleksibel og service-minded tilgang til at uddanne og træne på skibenes præmisser.

Vi tilbyder desuden en spændende hverdag i et dynamisk miljø suppleret med frihed under ansvar, mulighed for personlig udvikling og uddannelse samt mod på at varte og styrke stor berøringsflade med andre myndigheder – både nationalt og internationalt.

Center for Våben (VBC) er beliggende i de mest naturskønne omgivelser på spidsen af Gniben på Sjællands Odde. Vi er en velfungerende arbejdsplads med i øjeblikket 50 glade og dygtige medarbejdere.

Her gennemfører vi enkeltmandsuddannelse inden for de skibsbårne våbensystemer og støtter sejlende enheders operative opkøring og træning med luftmålsdroner, overfladedroner, undervandsdroner og skivemateriel med henblik på at presse dem under deres taktiske opkøring på vores Multitrusselsbane (MULTEX). Vi har travlt – men har en spændenden hverdag.

Vi stræber efter, at alle skal være stolte af og trygge ved at være ansat på VBC – hver dag. Vi trives med en uformel omgangstone, og vi går op i at være professionelle og at gøre de rigtige ting rigtigt, første gang.

Om stillingen

Træningssektionens primære opgave er som overskriften siger – at træne andre. Ved det forstås, at med dig i spidsen, skal Center for Våben udvikle og eksekvere træningsscenarier til at bistå nationale og internationale enheder i at blive bedre til at kæmpe i alle dimensioner .

Herunder kommer større øvelsesplanlægning i internationalt regi, med efterfølgende gennemførelse af disse øvelser. Du vil derfor spille en væsentlig rolle.

Træningssektionen består af 16 menige, seks mellemledere og én officer (måske dig), og er opdelt i fire elementer: Overfladekrigselement (ASuW), Undervandskrigselement (ASW), Luftkrigselement (AAW) samt ét Planlægningselement (PLANS).

Du vil som Chef for træningssektionen, være en del af VBC ledelse. Du vil være ansvarlig for planlægningen og tilrettelæggelsen af VBC’s operative aktiviteter herunder den tilhørende deltagelse i øvelseskonferencer og som taktisk Sea Rider i DANSARC regimet ansvarlig for udviklingen og gennemførslen af taktiske træningsscenarier designet til at bistå nationale og internationale enheder i deres styrkeproduktion.

Du har naturligvis ansvaret for kommunikationen til resten af VBC i regi af den operative planlægning af gennemførsel.

Som Sektionschef har du personaleansvar for dine underlagte i samarbejde med VBC Næstkommanderende og Banjemester ligesom du er ansvarlig for udarbejdelse af Træningssektionens produktionsmål og budget. Til den mere praktiske side af sagen varetager du funktionen som våbenleder/sikkerhedsofficer fra VBC TOP (vores ”kontroltårn) når der er behov ligesom du er VBC primære taktiske ”gamemaster” til søs.

Med ovenstående opgaveportefølje, kan der forventes i omegnen 15-20 rejsedage ifm. planlægningskonferencer, samt ca. 20 sejldage ifm. gamemaster/Searider funktion. Hertil kommer øvelse i ind- og udland, der tilsiger omkring 20 dages øvelse. Alt i alt, omkring 50-60 dage om året, som i et vist omfang kan deles mellem Chefen for Træningssektionen og Leder af Planlægningselementet.

Vi kan tilbyde et alsidigt job med mulighed for udvikling. Er du f.eks. kommet dertil i livet, hvor der er behov for mere tid med familien end den normale sejlende tjeneste kan tilbyde, er dette en oplagt mulighed for et spændende job med kurser og efteruddannelse (f.eks. MMS). Du vil naturligvis også få lejlighed til at forhandle personlige tillæg og for den rigtige ansøger kan tillægsdannelsen ske allerede fra starten af ansættelsen.

Udgangspunktet for den daglige fysiske tjeneste er VBC, men tilrettelæggelsen af din hverdag kan efter aftale sagtens indeholde hjemmearbejde/ kontor fra andre militære etablissementer. Du vil få udleveret en FAP til dette formål. Det er VBC magtpåliggende at privat- og arbejdsliv på denne måde kan tilrettelægges under reel gensidig hensyntagen.

Om dig

Du er kaptajnløjtnant (M321) og uddannet taktisk officer og du har gjort operativ sejlende tjeneste i Søværnet – med fordel i Søværnets større våbenbærende enheder. I den perfekte verden har du været igennem DANSARC 6.

Du er et menneske med et åbent sind, godt humør og du kan begå dig i et dynamisk miljø i en til tider hektisk hverdag. Du er i stand til at arbejde såvel selvstændigt som at indgå i et effektivt teamwork og uanset arbejdsopgaven er du grundig i opgaveløsningen.

Du beholder overblikket også i pressede situationer ligesom du er omstillingsparat og klar til at tage de udfordringer, der ligger i VBC nuværende og fremtidige opgaver, nationalt som internationalt.

Er fleksibel og kan lide at give en ekstra hånd med i en ofte travl hverdag.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte fungerende chef for Center for Våben orlogskaptajn Mads Buhl Jørgensen på tlf.: +45 41 77 33 63 eller mail [email protected]

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, KL Alexander Baad, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32665295.

Ansøgningsfristen er den 1. juni 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest muligt herefter. Tiltrædelse: 1. august eller efter aftale.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Fast tjenested vil være Odsherred.

Om Søværnskommandoen

Søværnskommandoen indgår i Forsvarskommandoen og er placeret på Flyvestation Karup. Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter. Søværnskommandoen er også ansvarlig for den nødvendige maritime nationale styrkeindsættelse op igennem kriseniveauerne fra fred over krise til krig, hvor chefen for Søværnskommandoen skal kunne fungere i rollen som national Maritime Component Commander. Søværnskommandoen gennemfører, kontrollerer og evaluerer virksomheden i Søværnet. Endelig er Søværnskommandoen ansvarlig for at opretholde værnsfaglighed og identitet.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sjællands Odde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Sjællands Odde
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Sjællands Odde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Sjællands Odde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Sjællands Odde over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1