Forsyningsbefalingsmand til EOD&SEARCH kompagni ved Ingeniørregimentet (genopslag) - 7800

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Brænder du for dels at gennemføre den logistiske tjeneste og dels uddanne, vejlede og kontrollere soldater og delinger i den logistiske tjeneste ved et specialistkompagni?

Om os

EOD- og Search Kompagniet ved Ingeniørregimentet i Skive består af en kommandodeling og tre EOD-delinger.

Vores enheder indsættes operativt skarpt både i ind- og udland, og vi har et stort netværk og koordinationsbehov med enheder og aktører på tværs af værn og myndigheder, militært såvel som civilt.

Vi varetager beredskabsopgaver nationalt og internationalt, herunder det nationale ammunitionsrydningsberedskab, som yder almindelig og særlig hjælp til politiet. Vores daglige opgaver spænder vidt, fra uddannelse og opstilling af bidrag til internationale operationer, til bl.a. støtte til politimyndigheder, og andre opgaver i såvel civilt som militært regi.

Kompagniets enheder gennemgår lange og højt specialiserede uddannelser med fokus på udvikling af såvel personellets håndværk, som evnen til indsættelse i højtrusselsmiljøer, både nationalt og internationalt.
Enhederne er ofte af sted på uddannelse eller øvelser i udlandet, og vi stiller høje krav til os selv, både kompagniledelsen, instruktørpuljen og personellet, for at kunne navigere i den komplekse uddannelse, administration og logistik, der følger med opgaverne.

Vi anerkender den høje grad af indflydelse og selvstændighed, der ligger hos vores specialister på alle niveauer, og vi ved hvad der kræves, for at den enkelte kan udøve sin ekspertise og samtidig udvikle sig i rammen af opgaverne.

Vi udviser stor tillid til hinanden, og vi er afhængige af at hver funktion udfylder sin rolle. Kompagniets medarbejdere har en stor professionel stolthed og ansvarsfølelse, og der hersker en udpræget flad struktur, hvor der er meget kort fra yngste mand til ældste erfarne specialist.

Om stillingen

Stillingen er som sektionsfører for kompagniets forsyningssektion, som består af et team med dig som sektionsfører, og tre forsyningshjælpere. Stilling vil indeholde ansvaret for den daglige drift og styring af kompagniets logistik- og forsyningstjeneste i samarbejde med BTN/S4, NK/KMP, NK/DEL og din sektion.

Du får ansvaret for at logistik- og forsyningstjenesten i kompagniet og at denne til en hver tid overholder gældende bestemmelser. Du er regnskabsansvarlig for kompagniets samlede beholdning af materiel og ammunition og skal til en hver tid - kunne redegøre for kompagniets logistiske status.

Om dig

Du er oversergent, alternativt erfaren sergent, der er vurderet egnet til udnævnelse og har gennemført eller bedømt egnet til gennemførelse af Faglærer- og Skydeleder II-kursus.

Har du erfaring med indholdet i stillingen som forsyningsbefalingsmand eller alternativt som NK-deling, vil dette være en fordel, men ikke et krav. Viljen til efteruddannelse, vægtes dog højt.

Vi ser gerne, at du er i besiddelse af kørekort til kategorierne B, C og E.

Af logistiske kompetencer vil nedenstående være en fordel, men ikke et krav:
- Last- og surringskursus
- ADR-certifikat
- Truck certifikat
- Demars kursus (Myndighedsbeholdning og vedligeholdelsesrekvirent)

Du støtter om nødvendigt andres indsats med henblik på at opretholde et højt fagligt niveau i enheden, og du er villig - og i stand til at samarbejde med andre for, at få opgaven løst. Du udviser selvstændigt initiativ med henblik på at løse enhedens opgaver.

Du har en professionel indstilling, er i god fysisk form, har gode militære færdigheder, og så er du en god kammerat og kollega, der vil være med til skabe de sociale såvel som de uddannelsesmæssige rammer for en stærk forsyningssektion og kommandodeling.

Samlet er du klar til at tage et stort ansvar på skuldrene og bære en vigtig rolle i kompagniet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af sergent med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt mhp. gennemgang af den nødvendige uddannelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Skive.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kompagnichef kaptajn Thomas Stoltze Andersen på telefon 728 28501

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent seniorsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, mail: FPS-BA-BS245 @mil.dk eller på telefon 728 19164.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist 3. juni 2020.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM INGENIØRREGIMENTET
Ingeniørregimentet hører hjemme på Skive Kaserne, en af landets største kaserner. Regimentets hovedopgaver er at uddanne ingeniørsoldater inden for flere specialer. Med op til ca. 1.500 medarbejdere, er Skive Kaserne byens absolut største arbejdsplads. Ingeniørregimentet er uddannelsescenter i Forsvaret inden for specialerne konstruktionstjeneste, kampingeniørtjeneste, ammunitionsrydningstjeneste, geospatial tjeneste samt CBRN-tjeneste.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Skive
  • Onsdag den 03. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 23
18. september 2024 22
17. september 2024 22
16. september 2024 23
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 23
12. september 2024 23
11. september 2024 23
10. september 2024 22
9. september 2024 21
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 20
5. september 2024 20
4. september 2024 19
3. september 2024 20
2. september 2024 18
1. september 2024 17
31. august 2024 17
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 18
27. august 2024 18
26. august 2024 18
25. august 2024 19
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 23
21. august 2024 22
20. august 2024 22