Rådighedsstillinger – Delingsførere til Totalforsvarsstyrken ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland (HDNJY) søger delingsførere til Totalforsvarsstyrkekompagnier (TFS).

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland er en operativ militær myndighed under Landsdelsregion Vest.

Distriktet består af 23 hjemmeværnskompagnier og en operativ stab, der er bemandet med fastansatte og frivilligt personel.

Distriktet yder bistand til Forsvaret, samfundet, Totalforsvaret og Politiet. Vi er særligt uddannet i at støtte Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning.

Totalforsvarskompagnierne opstilles på tværs af landet, og består af hjemsendte værnepligtige fra Hæren. Til føring af kompagnierne opstilles føringsstrukturer bestående af reservister. Totalforsvarskompagnierne er infanterikompagnier, og skal kunne fungere som sådan i krise og krig og i løsningen af de opgaver der tilfalder hjemmeværnsdistriktet. Det kan være bevogtning, sikring, overvågning, kamp fra stilling, march, afsøgning og BSO. Meget af uddannelsen vil foregå ved skarpe militære objekter i distriktets AOR.

I fredstid træner førerne disse discipliner via øvelser og kurser i Hjemmeværnet og Forsvaret, samt støtter andre af Hærens enheder hvilket betyder, at du har mulighed for at bevare kontakten til dit stamregiment.

I indeværende forsvarsforlig skal antallet af Totalforsvarskompagnier forøges kraftigt. Det er som led i denne forøgelse, at 1. Totalforsvarskompagni bemandes yderligere. Førerkadren til kompagniet består af 7 officerer, 1 kommandobefalingsmand, 5 delingsførere, 5 næstkommanderende deling, samt 15 gruppeførere.

Du bliver en aktiv del af denne kompagnikadre, men også en del af et velfungerende og stærkt reserveofficersnetværk ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland.

Under indkommanderinger har du kontakt til både fastansatte, reservister og de frivillige i Hjemmeværnet.

Om stillingen

Ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland bliver du ansat i en designeringsfunktion som en del af vores krise-/krigsorganisation. Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.

Du indgår i underafdelingskadren i et kompagni, som er under omstrukturering, hvor du er med til at opbygge det nye kompagni. Arbejdet sker i tæt samarbejde med kompagnichefen, og dine øvrige reservekolleger. Kompagniet består i fredstid af chefen, næstkommanderende, kommandobefalingsmand, delingsførere, næstkommanderende deling og gruppeførere. Kompagniets menige er hjemsendte værnepligtige fra Hæren, som mobiliseres ind til aktiv tjeneste under krise og i krig.

Som delingsfører bliver du ansvarlig for en af kompagniets infanteridelinger. Opgaven som delingsfører vil være meget lig den du havde under din geledtjeneste.

Det er særdeles vigtigt, at du formår at holde tæt kontakt både opad, til siderne og nedad i organisationen. I reserven kommunikerer vi via mail, telefon og netmøder mellem vores aktiviteter. Denne kommunikation skal iværksættes umiddelbart efter ansættelse.

Der er gode muligheder for at præge kompagniets opbygning, og egne folk. Du er med til at udvælge og ansætte dine kommende gruppeførere.

Du må ikke være pligtig til tjeneste i andre samfundskritiske funktioner som Beredskab, Politi eller Hjemmeværnet.

Om dig

Du er uddannet løjtnant- eller premierløjtnant af linjen- eller af reserven. Førstnævnte gælder også nyligt hjemsendt fra geledtjeneste.

Vi har brug for en dygtig leder, der har interesse for føring, og som gerne har erfaring med planlægning og afvikling af uddannelse, og som samtidig har en vis operativ indsigt. Da vi har et tæt samarbejde med Hjemmeværnskompagnierne, er det en fordel, hvis du har kendskab til Hjemmeværnet.

Det forventes, at du både kan løse opgaver selvstændigt og har let ved at indgå i samarbejde med andre. Udover selvstændighed forventes der initiativ, og en ledelsesstil, hvor essensen er frihed under ansvar og rettidig omhu. Det er særdeles vigtigt, at du formår at holde tæt kontakt til dine kolleger i organisationen. Derudover er det vigtigt, at du har forståelsen for, hvad det kræver at arbejde med reservister.

Der kan forventes omkring 10 indkommanderingsdage om året, idet dette dog kan variere afhængigt af opgaverne.

Ansættelsesvilkår

Reservestillingerne er niveaufastsat til premierløjtnant / løjtnant af reserven og
ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer. Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du skal være, eller kunne sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.

Ansættelsen i reservestillingen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i
internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af Uddannelseselementet for personel af reserven major af reserven Gert Husum på telefon 41 11 18 32.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 15. maj 2021 og ansættelsessamtaler gennemføres løbende. Stillingerne er til besættelse 1. juli 2021 eller snarest herefter.

For at komme i betragtning til reservestillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Skive
  • Lørdag den 15. maj 2021

Lignende jobs

  • Parkeringsvagt Silkeborg - 20 timer

    Har du masser af energi, og er du frisk på at tjekke parkerede biler, udstede afgifter og servicere bilister, som har spørgsmål til deres parkering? Så kan det være dig, vi søger som vores nye park..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • G4S søger Portvagter til opgave i Midtjylland.

    Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job som sikkerhedsvagt hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed.Vi søger nye kolleger til at løse en opgave for en kun..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Beredskabsassistent til Driftsafdelingen hos Brand...

    Brand& Redning MidtVest søger en teknisk medarbejder til at sikre drift ogvedligehold af uddannelsesudstyr, brandhaner, røgdykkerværksted samt drift- oglogistikopgaver.Da der er travlhed på all..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Brandrådgiver

    Sikkerhedsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 23
12. september 2024 23
11. september 2024 23
10. september 2024 22
9. september 2024 21
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 20
5. september 2024 20
4. september 2024 19
3. september 2024 20
2. september 2024 18
1. september 2024 17
31. august 2024 17
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 18
27. august 2024 18
26. august 2024 18
25. august 2024 19
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 23
21. august 2024 22
20. august 2024 22
19. august 2024 23
18. august 2024 23
17. august 2024 22
16. august 2024 25