Næstkommanderende til GEO delingen i CBRN- & GEOKMP

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Har du interesse for logistik og indsættelse af geospatiale kapaciteter til støtte for Hærens enheder?

Du ser grundlæggende muligheder frem for begrænsninger og er ikke bange for at prøve kræfter med nye fag – og ansvarsområder – herunder med flair for bearbejdning af geodata og styring samt forvaltning af enhedens materiel og køretøjsbeholdning?

Såfremt ja, så er du måske den helt rette kandidat til stillingen som næstkommanderende (NK/DEL) i GEO delingen.

Om os

CBRN- & GEOKMP er en speciale enhed i Hæren (HRN), der består af Forsvarets cen-trale Chemical, Biological, Radiological, Nuclear (CBRN)- og Geospatial (GEO) kapaci-teter.

Med ovenstående in mente, er kompagniet årligt pålagt et stort antal unikke opgaver, såvel nationalt som international, og råder derfor over en bred vifte af specialiseret materiel.

Kompagniets bemanding er for nuværende på 80 soldater. Enheden har i skrivende stund kun få ledige stillinger på M100 niveauet, hvilket vidner om en stigende popularitet for enhedens specialer, sammenholdt med et sundt arbejdsmiljø at udvikle og videreudvikle sig i.

Kompagniet er for nuværende konfigureret i henhold til HRN I-43 med hhv. en CBRN-DEL, en værnsfælles CBRNDEL og en GEODEL med henblik på at opstille og uddanne CBRN og GEO kapaciteter til beredskab og eller indsættelse.

Kompagniet er en enhed med fem iboende specialer, herunder CBRN Opklaringssektioner (OPK), Samplingssektioner (SAMP), CBRN centraler (CT), Dekontaminerings (DEKON) sektioner og GEO grupper, derudover er der også en Kompagnitrop (KMPTR) og en Kommandodeling (KDODEL) indeholdende såvel en Forsyning- og Vedligeholdelses (FS/VEDL) enhed.

Kompagniet deltager i øvelser/aktiviteter ved Danske Division, 1. Brigade, Det Civile Beredskab og Værnsfælles aktiviteter, samt min. to faste årlige øvelser i udlandet.

Om stillingen

Som næstkommanderende i GEO delingen bliver du ansvarlig for delingens materiel, herunder at bistå delingsføreren i sine overvejelser og indsættelse af de organisatoriske GEO kapaciteter i rette tid og mængde, samt fungere som sparringsparter og mentor for delingens mellemledere.

Netop udvikling af delingens mellemledere ses essentiel for opretholdelse af vores indsættelsesevne, idet vi ønsker at forankre og videreføre fagligheden inden for specialet, koblet med en taktisk forståelse, således vores kollegaer formår at blive indsat selvstændigt og i rammen af enheder på højere niveau.

Du bidrager ligeledes til en styrkelse af den interne logistik på såvel deling- som på kompagniniveauet, hvor du via solide kompetencer inden for bl.a. samarbejde og kommunikation, er med til at styrke relationen til hhv. forsyning- og vedligeholdelses-sektionen samt staben (S4).

Herudover vil du, i meget tæt samarbejde med føreren for vedligeholdelsessektionen, ofte blive taget med på råd med henblik på at rådgive kompagniets næstkommanderende inden for den faglige tjeneste.

Det forventes at du i denne funktion kan forholde dig objektivt til givne problemstillinger og samtidig formåer at udfordre både processer og procedurer i relation til den faglige tjeneste, således at såvel ledelsen som bataljonens S4 besidder det bedst mulige grundlag at træffe sine beslutninger ud fra.

Det forventes endvidere, at du motiveres via selvledelse, herunder at du evner at bringe dine kompetencer fra tidligere tjeneste i spil i dit daglige virke.

Du skal med andre ord være et aktiv fremfor et passiv i opretholdelse og udvikling af den faglige tjeneste i delingen.

Om dig

Du er udnævnt seniorsergent (SSG) eller erfaren oversergent (OS), der er egnet til, i form af en uddannelsesaftale, at gennemføre de gældende uddannelses- og/eller ud-nævnelseskriterier, der kvalificerer til udnævnelse til SSG.

Du har gennemført begge af Ingeniørregimentets føreruddannelser for mellemledere (IGR 201 og IGR 204). Hvis dette ikke er tilfældet, vil det manglende efterfølgende indgå i en udviklingskontrakt.

Du skal have lyst til at arbejde indenfor et specialistområde, og kunne lide at arbejde i et miljø hvor der er fart over feltet og hvor faglig dygtighed er i højsædet. Vi giver dig alle redskaberne til at blive en dygtig specialist, men det er din egen disciplin og holdning der holder redskaberne ”skarpe”.

Du behøver nødvendigvis ikke at være den fødte specialist, så længe du blot har den fornødne interesse og motivation, samt formår at bringe dine kompetencer i spil, i rette tid og i rette mængde, med det evige ønske om en proportionel udvikling.

Som person er du driftig, styringsorienteret samt fremsynet, og tilmed en dygtig planlægger.
Du er helhedsorienteret og ressourcebevidst i din tilgang til tjenesten samt de opgaver du bliver tildelt.

Du forstår at bruge dine medarbejderes og kollegaers kvalifikationer og kompetencer samt erfaringer til at holde et højt fagligt niveau. Samtidigt er det nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt inden for dit ansvarsområde og tilmed sætter stor pris på en høj grad af frihed under ansvar for at kunne trives i stillingen.

Derudover skal du være proaktiv og opsøgende af natur i din tilgang til virket og ligeledes kunne indgå i specialiserede arbejdsgrupper. Du skal desuden være rede til at deltage i mange forskelligartede aktiviteter, hvor du til tider må forvente at være væk hjemmefra på grund af f.eks. øvelses – og kursusaktivitet i bl.a. udlandet for at kunne opbygge din og enhedens færdigheder.

Du skal være serviceminded da GEODEL håndterer meget direkte kontakt til opgave-stiller og bruger. Det er derfor vigtigt at du har lyst til at hjælpe disse bruger og på den måde forstår vigtigheden af vores image.

Dine IT færdigheder må gerne afspejle din interesse for IT, hvorfor det er en fordel at du har kendskab til server- og LAN-opsætning, brugen af netværk med tilhørende problemstillinger og generelt er ferm i brugen af en computer.

Kompagniets motto er gennemsyret af vores tankegang om at kunne tilpasse os den aktuelle og moderne kamplads. Dette med henblik på fortsat at kunne opretholde den fornødne effektivitet og støtte til foresattes opgaveløsning.

Af logistiske kvalifikationer vil nedenstående være en fordel, men ikke et krav:

- Last- og surringskursus.
- ADR-bevis – herunder IMDG kursus (søtransport) og IATA kursus (lufttransport).
- Diverse DeMars kurser (Myndighedsbeholdning m.fl.).

Det er slutteligt et krav, at du har kørekort kategori B samt ønskeligt, at du tilmed besidder kørekort til kategori C/CE. Du skal kunne leve op til kravene for erhvervelse af kategori C/CE.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Skive.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kompagnichef Bjarke Beck tlf. 51 51 90 70, alt. Næstkommanderende Rasmus Mikkelsen Top tlf.: 25 41 53 23.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Jan Werge ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.: 32 66 50 53 eller mail [email protected]

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 1. august 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Stillingen er til besættelse snarrest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM INGENIØRREGIMENTET
Ingeniørregimentet hører hjemme på Ingeniørkasernen i Skive, en af landets største kaserner. Regimentets hovedopgave er at uddanne enheder indenfor de fem ingeniørspecialer; kampingeniør-, ammunitionsrydnings-, konstruktions-, geospatial- og CBRN-tjeneste.
Regimentet består af et garnisonsstøtteelement, tre professionelle bataljoner og en reservestruktur. Regimentet uddanner årligt knap 600 værnepligtige i regi af Hærens Basisuddannelse (HBU) og kursister fra alle våbenarter og værn.
Regimentet har også enheder på Pionergården på Vestamager, hvor dele af Ammunitionsrydningscenteret holder til.
Ingeniørkasernen huser også Prinsens Musikkorps, Hjemmeværnets Landsdelsregion Vest, Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- & Vestjylland samt Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Midt- og Vestjylland. Derudover er der også elementer fra de funktionelle tjenester; bl.a. Driftsområde Skive under Forsvarsministeriet Ejendomsstyrelse, Forsyningscenter Skive under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Garnisons- og Specialværkstedet, begge under Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Med op til ca. 1.500 medarbejdere, når vi er flest og inkl. værnepligtigt personel og elever, er Ingeniørkasernen byens absolut største arbejdsplads. Garnisonen tilbyder dermed gode muligheder for en alsidig og varieret tjeneste.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Skive
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Parkeringsvagt Silkeborg - 20 timer

    Har du masser af energi, og er du frisk på at tjekke parkerede biler, udstede afgifter og servicere bilister, som har spørgsmål til deres parkering? Så kan det være dig, vi søger som vores nye park..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • G4S søger Portvagter til opgave i Midtjylland.

    Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job som sikkerhedsvagt hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed.Vi søger nye kolleger til at løse en opgave for en kun..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Beredskabsassistent til Driftsafdelingen hos Brand...

    Brand& Redning MidtVest søger en teknisk medarbejder til at sikre drift ogvedligehold af uddannelsesudstyr, brandhaner, røgdykkerværksted samt drift- oglogistikopgaver.Da der er travlhed på all..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Brandrådgiver

    Sikkerhedsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 23
12. september 2024 23
11. september 2024 23
10. september 2024 22
9. september 2024 21
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 20
5. september 2024 20
4. september 2024 19
3. september 2024 20
2. september 2024 18
1. september 2024 17
31. august 2024 17
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 18
27. august 2024 18
26. august 2024 18
25. august 2024 19
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 23
21. august 2024 22
20. august 2024 22
19. august 2024 23
18. august 2024 23
17. august 2024 22
16. august 2024 25